2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Gece kirmizi kahve lekelenmem oldu.. bugun tekrar test yapilacak.. zaten vajinal jelim de bitti.. cikan sonuca gore devam yada tamam..

Kızlar transferin 8. Gunu 6.2 idi beta 10 .günü 14.9 çıkmış sizce nasıl iki katı artmış ama çok düşük değilmi sizce ne olur cvp verin sevin semi uzulsemmi bilemedim

C
Kızlar transferin 8. Gunu 6.2 idi beta 10 .günü 14.9 çıkmış sizce nasıl iki katı artmış ama çok düşük değilmi sizce ne olur cvp verin sevin semi uzulsemmi bilemedim
Canim ben de duramadim 8.gunden beri test yaptim.. iki katına cikmamis diye de dert ettim..
Tedavi gördüğüm merkez 12.gun oncesi degerleri onemsemedi.. hatta niye once yaptirdiniz dediler.. 12.gun yaptiracaksin.. sonra 2 gunde bir tekrar edeceksin.. degeri bizim gibi düşük cikanlarin yapacak biseyi yok..
Adet tarihini 10 gun geçince ancak ultrasonda belli olur dedi doktor..sen yine de doktoruna bi danis bence

12.gun 64
14.gun 143 olmuş..

Ilaclara devam.. ama burdaki doktor ultrasonda gorunmeden normal diyemem dedi :) 2 gun sonra bir daha gel takip edelim dedi..
Yani kol deldirmeye devam.. bi 10 gun rahat yok.. belirsizlik kötü bisey.. ama bu belirsizlik tum pozitif sonuc alanlar icin geçerli zaten.. insan kalp atisini duyana kadar rahat etmiyor

İnş sağlıkla artmaya devam eder çok sevindim :)

iki bucuk kat artmis bu sefer canim daha yeni tutunuyordu belkide bebegin

Doktorla konuştum şimdilik sevinebiliriz dedi 2 gun Sonra tekrar test dedi ama hep içim kötü gidiyor senin tahlil sonuçların kaç çıkıyor peki

Doktorla konuştum şimdilik sevinebiliriz dedi 2 gun Sonra tekrar test dedi ama hep içim kötü gidiyor senin tahlil sonuçların kaç çıkıyor peki

8.gun 25 ti.. 10.gun tam 40 bile olmamisti.. 50 ustune ciksaydi kafam daha rahat olurdu.. cunku katlanmasi onemli.
Tup bebek merkezindeki hemsire burda 12.gun degeri 13 olup dogum yapan hastamiz var dert etmeyin dedi..
Nasip kismet işi sanirim.. olacagi varsa oluyor

Tatlım bak gördünmü ne güzel artmaya devam ediyor işte :) Bizimkiler nazlı olacak belli ki (hatta benimki tıpkı babası gibi tembel kesin ) Durmak yok testlere devam. Pazartesi bende tekrarlıycam .

Ahh ahhh keşke acele edip şu testleri zamanından önce yapmasanız ve ekstra endişe yaşamasanız. 2 gün fazladan stres yaşayacaksın şimdi. Olan olmuş artık, sen 10. gün değerini baz al ve 2 gün sonra aynı saatlerde aynı merkezde tekrarla. inşallah seninkide düzgün değerlerde artacak. Düzgün şekilde artmaya devam ederse geç yerleşme olduğunu düşünerek rahatla. Benim 10. gün değerimden bile yüksek çıkmış senin ki, 10 çıkmıştı bende, benimki çok şükür katlanarak artıyor şu anda. İçini ferah tut. Embriyolarımız sağlıklıysa her şekilde alacağız kucağımıza inşallah.

ooooo yeahhhh superrrrsinnnn :)
masallahhhh cok sevindim hadi bakalim rabbim cektigin stresi mukafatlandirsin inşallah:) eşine de söyle barisabilirsin artik benimle de :) nihahahahaaa :):)

canım bu benim 2. Tup ilkinde erken öğrendim ve değerim çok güzeldi ona dayanarak bunuda erken yaptım hangi akla kulluksa inş. Katlamalı güzel olur hepimizin ama cidden çok stres oluyor insan acaba katlanacak mi acaba embriyolar sagliksizmi geç mi dollendi yoksa kimyasalmi diye düşünmekten mahvoldum yeminle

test sonucu alanlarin,sevinenlerin gözü aydin olsun,allahim tamamina erdirsin inşallah. amin :)
sonic bekleyenlerin de rabbim guzel haberlerini almayi nasip etsin inşallah, amin :)
benim bugun 14.günüm, degerim 888:) 2tane iyi kalitede 5.gun embrysuydu,sanirim teki tuttu,keseyi görene kadar tam belli olmaz diyorlar ama bakalim nasip kismet...
allah büyük, allah kerim, ya nasip dedik ciktik yola :)
bu arada hastanade bugun bitane de görücü çıktı bi amca geldi yegenine kiz bakiyolarmis :) amca dedim evliyim ben 1 cocugum var 1tane de yolda inşallah:)

canim benim,benim bu 3.denemem.bilenler vardir,ikinci de oglumu kucagima aldim elhamdülillah. ee bir de ona kardes olsun istedik,bu dogarsa insallah daha dondurulmuslarim var,onlari da yaptircaz allah kismet ederse.neyse,şunu diyecektim ben ogluma hamileyken o kalp atimlarini duyana kadar omrumden ömür gitti.ssurekli arastirdim,dis gebelikmi,kimyasal mi,boş mu şu mu bu mu diye.inan ayni senin gibiydim ama boşa yapmışım. kendime ettim yani.verici cenabi allah,gönlümüzü ferah tutalim rabbim yardim eder inşallah. simdi tabi yine stresliyim,kese olusacak mi kalp atimi duyulacak mi diye ama sutten agzi yanan misali.... rahat ol lutfen

evrene olumlu mesajlar yollayalim lutfen,gelsinnn bebislerrrr bebislerrrrr inşallah sagliklaaaaa inşallah:)

Ara ara giren fakat siddetli agrim var.. ustune de damla damla kan gelmeye basladi.. sanirim düşük yapiyorum.. evrene hic olumlu mesaj gonderebilir miyim bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…