2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Belirtilere olumlu veya olumsuz çok takılmamak gerekir değil mi arkadaşlar?
Transfer sonrası surec cok bariz belirtiler olmuyor ki canım..Olumlu ya da olumsuz nitelendirme .Kişiden kisiye de değişiyor hem.Vücut adet olacakmış gibi rutin yaşanilan tepkileri verebiliyor.Sen içini ferah tut Allahin izniyle insallah bebegin seninledir:)

Acelya nasilsin nasil oldun

Ya kizlar bugün benim transferimin 12 günü.. Hemsire aradi 21 Gün sonra doktora gidebilirsiniz dedi..cok gec degilmi keseyi gormek icin merak ederim ama beeenn

Ya kizlar bugün benim transferimin 12 günü.. Hemsire aradi 21 Gün sonra doktora gidebilirsiniz dedi..cok gec degilmi keseyi gormek icin merak ederim ama beeenn
herhalde atisi falan hepsini bir atada goresin duyasin diye.beni 1hafta sonra cagirdilar mesela,nasipse kese gorecez.eger tedavi gordugun yere gitmeyeceksen kese gormeye 10 gun sonraya sen de bir kadin dogum uzmanina gidebilirsin zannimca

Canım normalde on gün sonra kese için çağırıyorlar keseden on gün sonrada kalp atışı için.seni ikisi için birden mi çağırmış olabilir ama biraz saçma geldi bana

Sancim cok arttı.. ayaga kalktim az once yine kan gelmeye basladi.. durumlar iyi degil malesef
Can'ım bende daha dün çıktım hastaneden kanama yüzünden hem de Nasıl şarıl şarıl desem yeri.bence hastaneye gitmelisin orda olman en mantıklısı bence

Can'ım bende daha dün çıktım hastaneden kanama yüzünden hem de Nasıl şarıl şarıl desem yeri.bence hastaneye gitmelisin orda olman en mantıklısı bence
Hamile grubuna girmiyormusum canim ben.. kesenin gorulmesi gerekiyormus hamile sayilmam icin..
Bakalim kimyasaldir yada dis gebeliktir.. gorunmeden sana bisey yapilmaz bilemeyiz dediler..
Umrumda degil artik.. dusecekse zaten duser.. sadece kan gelse cok endise etmiycem..beraberinde agri olmasi olumsuz bi durum benim icin.. belki de doktorlar haklidir..benim uzuldugum nokta biz farkli gruptayiz az daha anlatis gosterilebilir...

daha ne oldugu belli degil, napalim ki senin icin? Denmez insana...

Siz kac haftalik hamilesiniz? Sizin kese gorulmustur yada kalp atisi. Muhtemelen o yuzden ciddiye almislardir..Benim sonuc yeni belli oldu ve b hcg dusuk ciktigindan umursamadilar..

allah allahhhh!napsan iyi gelirki acaba ?ayaklari yukari dikip uzanmayi iyi diye duymuştum bir arkadasimdan.rabbim sifa versin,aminnnnn
Evet bende duymustum canim bunu.. Oyle yap bncede..
herhalde atisi falan hepsini bir atada goresin duyasin diye.beni 1hafta sonra cagirdilar mesela,nasipse kese gorecez.eger tedavi gordugun yere gitmeyeceksen kese gormeye 10 gun sonraya sen de bir kadin dogum uzmanina gidebilirsin zannimca
Sen ne zaman gitceksin? 12.gunden sonra kac gun olmus olcak?
Canım normalde on gün sonra kese için çağırıyorlar keseden on gün sonrada kalp atışı için.seni ikisi için birden mi çağırmış olabilir ama biraz saçma geldi bana
Bana da yaaa cok merak ederm beeen
Özel hastanede mi dediler bunu? Beta hcg de hamile oldgnu biz kadar goremiyolarmi aptallar? Baska hastaneye git ya. Olurmu oyle sey?
Siz kac haftalik hamilesiniz? Sizin kese gorulmustur yada kalp atisi. Muhtemelen o yuzden ciddiye almislardir..Benim sonuc yeni belli oldu ve b hcg dusuk ciktigindan umursamadilar..
Ne olursa olsun ciddiye alinmaliydi cok ayip ya

Anlıyorum canım çok haklısın bu kadar anlayışsızlar işte inan ki çok üzüldüm

mehlikaerva yok canim ozel hastanede kadin dogum acil yok burda..
Devletin hastanesinde kadin dogum acilde dediler.. ya bide bakiyolar bos bos suratima..
Ya belki de haklidir doktor.. sonucta nette de baktim.. hamilelikler kese gorunmeden henuz tanımlanmamış sayiliyormus.. ve yapilan igneler vs.. olucak düşük gibi durumlari sadece biraz geciktiriyormus o kadar...
Benim istedigim daha nazik ve guleryuzlu bir tavırdi.. simdi gidesim gelmiyor oraya bir daha.. memleketimde devam edeceğim kadin dogumcu ozel calisiyor herhangi bir hastaneye bagli degil.. gece aradigimda kadin dogum acile git demisti.. sonucta ultrasonla tespit edilecek bi durum olmadigindan o da hakli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…