bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
arkadaslar bebişim için bu üründen sipariş verdim türkiyede ikea satıyordu bir tek ama artık bulamıyorsun

bende aliekspresten sipariş verdim :)
Ben bu tarz ürünlerin alerjik etki yaratma riski olduğunu düşünüyorum.bu sebeple kısa tüylü de olsa polyester kumaştan üretilmiş oyuncaklara şu an için karşıyım.çok güzel görünüyor. Güle güle kullansın miniğin.

arkadaslar bebişim için bu üründen sipariş verdim türkiyede ikea satıyordu bir tek ama artık bulamıyorsun

bende aliekspresten sipariş verdim :)

Çok tatlıymışşş bende görmüştüm bunu çok bayılmıştım :) güle güle kullansın bebitooo. adı ne diye geçiyo bunun?

Kızlar aldım sonuçları. 75 gr Ogtt için
Açlık 88
1. Saat 125
2. Saat 108

Anladığım gayet iyi ama doktora da gönderdim bakalım :)

yaren92 bankoda kimse yoktu lab dakilerde fiyat bilmiyo

Normal değerlerin sanırsam tabe doktorun daha iyi yorumlar benim bu gece rüyamda 220-180 çıkmış çok tatlıyım çok yine de saol canım ben öğrenmenin diğer yollarında ilerliyorum şuan bakalım

Normal değerlerin sanırsam tabe doktorun daha iyi yorumlar benim bu gece rüyamda 220-180 çıkmış çok tatlıyım çok yine de saol canım ben öğrenmenin diğer yollarında ilerliyorum şuan bakalım

İki gündür benimde kabuslarım o yönde. Ya tatlılarımı elimden alırlarsa diye düşünmekten beynim yandı. Bu ara beni tatlı kazanına at orda yaşarım o kıvamdayım çünkülü

İki gündür benimde kabuslarım o yönde. Ya tatlılarımı elimden alırlarsa diye düşünmekten beynim yandı. Bu ara beni tatlı kazanına at orda yaşarım o kıvamdayım çünkülü

Tatlı kazanına göre gayet güzel çıkmış maşallah bakalım ben tatlı normalde sevmem de korkularım yok değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…