bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Güle güle kullansın çok güzelmiş canım iyi yapmissin

Günaydın kızlar biz geldik kizcemleeee

Sabah canım kıymalı börek istedi pastahaneden aldım ise gelirken nasıl kokmuş anlatamam aradım bağırdım sinir ettiler beni ya

Kızlar aliexperesten alışveriş yapan var mı çok güzel tutumlar var

Bebişe değil ama bugüne kadar büssürü bişiler aldım ben pit pit geliyo hiç sıkıntı cıkmadı :)

Can'ım aliexpresten alışveriş yapınca 1-2 aya ancak geliyor diyorlar doğrumu ? Ne kadar sürede geliyor acaba

Bazen 15 gün bazen 1 ay ama öyle iki ay sürmüyor. Ben gecen yaz kendime cok güzel kıyafetler almıştım değişik değişik:) oğluşun odasına da bunları aldım yine aliexpress 17 günde geldi.. Burda tanesi 50 tl ben üçünü 45 50 tl ye getirttim

Eklentiler

• image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 60
Birde aliexpresste seçenekler var ücretsiz kargo dersen bu verdiğim süreler. Ücretli kargo dersen cok kısa sürede geliyormuş ama kargo biraz tutuyor tabi..

Teşekkür ederim Can'ım bilgilendirme için BEbişte iyi günlerde kullansın inşallah aldıklarını

Kızlar merhabalar foruma cok sık bakamıyrm umarım herkes iyidir karinlarinizi görünce dayanamadım benim acayip cıktı ya karnım fotolarda kücük bile cıkıyo oğlum da da büyüktü karnım nolcak böyle bilmyrm gerildikce geriliyrm poff sıcaklar hic cekilmiyo zaten

Eklentiler

• 20160724_185132.webp
    5 KB · Görüntüleme: 114
Ooo canim masallah senin gobuste kocaman olmus cok yakismiss

Oyy maşallah canım. Benimde bazen daha büyük görünüyor şuan dönerken yatarken zorluyor bir de kremi sürmeyince gerildiğini hissediyorum

canim o aldiklarin ney baktim baktim anlamadim :))) herneyse o aldigin ates bebege hayirli olsun gule gule kullansin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…