bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benimde göbeğim be etrafı çok acıyor bi kaç hamilelik geçirmiş kişiye sordum büyüdüğü için açılıyor o yüzden acıyor dedi önemli bişey yoktur bence içini ferah tut.

Herşey normal çıktı cnm çok şükür.ağrı zaten bikaç haftadır vardı da dışarı çıkıo göbek deligim.ayaktayken gülerken veya çok yemek yiyip su icince.yatarken gülünce balon gibi şişti korktum.acıdı bi de çok.Öyle yani.Şuan sıkıntılı bi durum yok şükür.Ama ağır kaldırmak çok ayakta durmak yok dedi.ciğer dalak böbrek falan yemek de yok bayramda dedi.Öyle.sabahtan beri öldüm gitmesydm Keşke evde dinlensydm dedim gecerdi ama bayramustu de korktum gittim

kızlar selamlar bebişleriniz de siz de iyisinizdir inşallah çok atraksiyonlu bişiler dönüyo sanki bugün bi gruplar açılıyo falan.. ben dün hiç bişey yapmadığım için bugün kendimi temizliğe vurdum annemler geliyo yarın kadıncağız şoka girmesin şimdi evlatlıktan reddettirmeyelim kendimizi dimi

aklımdaydın canım benim seni sorucaktım şimdi.. çok şükür bişey çıkmamış bence gittiğin çok iyi oldu bayramda içinde hep bi huzursuzluk olucaktı yoksa :/ kızzz minnoşun nasıldı geçmiş sayfaları okumadım henüz

canım millet whatsappta ama o kadar biriktiki iş yerinde elimde tel onu okuyamıyorum malum çalışmıyor bu derler :))

Çok sağol cnm çok şükür iyiyz.Geçen hafta kontrole gitmiştim.bugün bidaha bebeğe bakmadk.nst ultrason genel cerrahi dolandm bu saate kadar.nst de de hafif sancı çıktı ama bişey demedi doktor.dikkat et dedi.Öyle.domates konserve yapcktm iptal ettim artık.Bi bebisimn dolabni alıp yerlestrsem içim rahat etcek sonra yatarım bol bol

Gebelik kolestazı değilmişim çok şükür ama ast ve alt değerlerim yüksek çıkmış 4 güne bir kan vercem kontrol edeceklermiş. Kızlar kolestaz önemliymiş ve 28 haftadan sonra ortaya çıkarmış genelde karaciğer değerlerinize baktırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…