bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ben de travel sistemlerden istiyorum, markasına karar vermedim ama.
gidip bakıp hangisi daha rahatsa ondan alırım diyorum.
indirim filan olur inşallah :)
kraft cruz modelini aldım ben canım siyah renk

kampanya var onda bazı yerlerde 1500 tl diyor
http://www.kraftbaby.com/tr-TR/category/20/urunler/1321/cruz-travel-sistem-bebek-arabasi-.aspx

ama ben 1000 tl ye aldım. kampanya vardı geçen bayramda.

netten bakınca bazı yerler 1000 tl ye satıyor hala.

Be

Ben seni kaçırdım göremedim. Birde B BlackandBlack cığım yok onanda bekliyoruz foto :)

Aaaa resimlerinizi mi paylaştınız? Ama bu haksızlık Ben kimseyi göremedim Neyse grup olayını kaçırmamışım en azından :)

Çok mantıklı. Kesinlikle katılıyorum... Gruptan konuşsak daha iyi olur. Bu şekilde yazılar kaçıyor hep ben okuyamıyorum şahsen....

evet ya bazen uçup gidiyor okuyamıyoruz, geride kalıyor. en azından oradan da mesajlardan bir sohbet grubumuz olur.

Mesajdan sohbet süper fikir kesinlikle... Takip etmesi daha kolay olur

bence de katılıyorum grup kuralım:) hata ben kurayım hemen

Face degilde watsap gurubu olusturuz daha iyi olur kizlar bir kisi kursun gurubu kuran kisiye tel no mesaj atarsiniz :))

Son düzenleme:
canim sen tecrubelisin bilirsin simdi ben bebek deterjani aldim yikamaya basliycam da yumusatici kullaniyomuyuz. doguma daha var biraz koysam dogana kadar ucar mi diyorum
Kullaniyorsun canim dalin in konsantre detarjani ve yumusaticisini kullan hic ucmuyo posetliycen zaten cantaya koycaklarini buzdolabi poseti var ya citcitli ondan al koy valla misler gibi kokuyo kalici ki kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…