- 23 Mart 2016
- 31.800
- 94.000
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #46.821
kk kasım minnoşları cnm :)Adı ne :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kk kasım minnoşları cnm :)Adı ne :)
Sevgi baya uygun o zmn.bn burda özelde 180 lira vrms tm kan ve idrara.kan tahlili ni sağlık ocağında yaptiryorm.19unda gidince sevgide idrar nst yaptiriyim o zmn.Sevgide gecen ay idrar kan tahlili verdim 49 lira civariydi.nst ye 2 sene once kizimda girmistim sevgide o zmn 10-15 arasi birsey odedim diye hatirliyorum yada sadce idrar testinemi odedim tam bilemeycem.suan icin nst ye devlette girdim.bayram sonra sevgide ilk defa girerim herhalde.o zamn 32.haftamda olurum.
Bn de özelde hiç gir.em ama
hastanelerde nst den ayrıca ücret alınmıyor diye biliyorum muayene ücreti içinde oluyor.bende daha hiç girmedim ama öyle umuyorum :)
Bn özelde hiç girmedm ama gtcegim hastanede ucretliyms
hastanelerde nst den ayrıca ücret alınmıyor diye biliyorum muayene ücreti içinde oluyor.bende daha hiç girmedim ama öyle umuyorum :)
Arkadaslar buradan konusmaya devam edelim eylul anneleri dogumuda konusuyorlar cok ozendim burdan sohbetlere devam edilse cok mutlu oluruz![]()
katılıyorum buradan ulaşamadığımız acil bir durum olursa diğer kanalları deneyelim sohbet bölünmesin şuan bile fark ediliyor eksikler yoklama yapcam vallaArkadaslar buradan konusmaya devam edelim eylul anneleri dogumuda konusuyorlar cok ozendim burdan sohbetlere devam edilse cok mutlu oluruz![]()

Canım benim biliyorum foto paylaşmıyorsun onun için söylemedim. Nickini değiştir istersen kuzum yabancı bi nick kullan, o zaman çıkmaz diye düşünüyorumCanım foto paylaşmıyorum zaten. Ama yazdığım herşey çıkıyor sizin ve diğer arkadaşların isimlerini yazdım baktım çoğu çıkmıyor o yüzden ayarlardan yapılabilir diye yazmıştım
Ginaydın kısçeler. Kalkamayan Gonca dan selamlar.kalkmam lazım 20 dk ya evden cıkmam lazım hala yataktayım
![]()
Uçuk fiyatlar degilms canm iyi bari.fakültede hiç bsye para vermedim ama ilgi az oLuyor.doğuma az kaldı zaten artık özelde devam edicem bakalım nasıl olcakA Askina eskiya cnm benm gittigm hastanede 25 lira aliolar nst den.28.haftada girdgmde 20 liraydı.3 haftada 5 lira zam gelmiş.
Bende çok mutlu olurum facem yok whatsapptan takip edemem burası çok iyiydi yaaa. Böyle olunca inan iştahım kaçtı mutsuz giriyorum topiğeArkadaslar buradan konusmaya devam edelim eylul anneleri dogumuda konusuyorlar cok ozendim burdan sohbetlere devam edilse cok mutlu oluruz![]()
Bencede Kasım anneleri doğum hikayeleri olsa çok güzel olurdu.Aynen cnm burası daha farklı.Hatta Eylül anneleri falan doğum hikayelrini de yazıklar ayrı sayfada.gidip onları okuyrm.çünkü herzaman takip edemiyrz.msjlr birikince atlanio.Öyle özel msjlar ayrı bi yerde paylasilsa Hatta çok daha güzel olurdu
günaydınn ayy bende kalkmak istemiyorum artık erken :)
Bende girmedim valla eşim okur çünkü WhatsApp mesajlarınıBende burdaki msjlri bile okuyamyrm.WhatsApp ta da çoğu grubumu takip etmiyrm.ayıp olması Die cikmiyrm resmen :) Bu da öyle olmasn hiç girmeyym.Ama facebook olablr![]()
Bencede Kasım anneleri doğum hikayeleri olsa çok güzel olurdu.
Günaydın cnm benm.Facebook daki grubn adı ne bilio msn
Bende çok mutlu olurum facem yok whatsapptan takip edemem burası çok iyiydi yaaa. Böyle olunca inan iştahım kaçtı mutsuz giriyorum topiğe![]()