- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #48.281
İyi yapmışsın Can'ım..Ben genelde iç çamaşırı hariç tüm kıyafetler 30-40 derece yıkıyorum renkleri solmuyor böylelikle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmışsın Can'ım..Ben genelde iç çamaşırı hariç tüm kıyafetler 30-40 derece yıkıyorum renkleri solmuyor böylelikle
Antalya da ilke bebe var onun hamile mağazasından aldım teşekkür ederim canımNereden aldın canım güzelmişler![]()
Malesef böyle kazalar çok oluyor da Rabbim beterinden korusun iyiki başına falan denk gelemedi yada kaynar değildi çay..benim kızımda dün kv ye bırakmıştım geldiğimde bacağı şiş ve kızarıktı o da altını değiştirirken görmüş yerde yatmıştı birşey mi ısırmış bilmiyorumBilmiyorum ki canım. Kızım bıdır bıdır çok anlaşılır konuşur, çok hareketlidir. Aklımıza da geldi. Belki bizim nazarımoz değmiştir diye. Eşime sadaka da verdirdim. Doktor 10gün boyunca böyle olacak sonra kabuk tutmaya başlayacak dedi.![]()
Benim banyo full çamaşır çocuk olunca o Zaman sen gör bir deben makinanın beynini yiyorum resmen ayar manyağı oldu
![]()
Benim banyo full çamaşır çocuk olunca o Zaman sen gör bir de![]()
Yenidogan prima gobek uyuntulu aldim kuzuKizlar bebek bezi hangi marka alacaksiniz ve kac numara alcaksiniz? Yenidogan mi 1 numara mi almak lazim?
Amin canım inşallah. Bir kaza geldi başımıza mahvoldukCan'ım ya geçmiş olsun şimdi gördüm kızın mı yandı çok üzüldüm yanıktan çok korkarım allah saklasın bir daha olmasın çabucak iyileşir inşaallah yakınlarda olsak buralar da yanık üzerine hazırlanan bir krem var çok iyi geliyor Türkiye'nin her yerinden geliyorlar o krem için.. İnşaallah en kısa zamanda iyileşir
Dedim bileAyy dime bir de aksilik kurutma makinası da bozuldu geçen akşamkışın çamaşır dolar her yer
Amin canım sağol. Neyse ki kızım yüksekte oturuyodu. Bundan iki hafta önce de Kübra nın bacağında şişlik ve kızarıklık farkettik yazlıkta. Muhtemelen böcek ısırmıştıMalesef böyle kazalar çok oluyor da Rabbim beterinden korusun iyiki başına falan denk gelemedi yada kaynar değildi çay..benim kızımda dün kv ye bırakmıştım geldiğimde bacağı şiş ve kızarıktı o da altını değiştirirken görmüş yerde yatmıştı birşey mi ısırmış bilmiyorum
Amin aynen öyle canımAmin canım sağol. Neyse ki kızım yüksekte oturuyodu. Bundan iki hafta önce de Kübra nın bacağında şişlik ve kızarıklık farkettik yazlıkta. Muhtemelen böcek ısırmıştıbiz ne kadar dikkat etsek de akacak kan damarda durmuyor
yavrularımız Rabbime emanet.
Oglumda hep prima kullandim.kizimda da prima aldim 1 numara ama 4-5bez kullandim sonrasini kullanamadim.pisik yapti cok fena kanatti resmen.molfix aldim sonra onu kullandim.1 numara 1 paket yeter ilk etaptaKizlar bebek bezi hangi marka alacaksiniz ve kac numara alcaksiniz? Yenidogan mi 1 numara mi almak lazim?
Dedim bileyetiştiremiyorum ben de eşimi kurutma makinası Akcan mı diye söyleniyorum arada ama malum bu ara çok harcama yaptık sizin ki hangi markaydı memnun muydun bozulmuş gerçi ama
![]()
Evet bizim kızıda Molfiks iyi geldi öncesinde hep pişik oluyordu primaylaOglumda hep prima kullandim.kizimda da prima aldim 1 numara ama 4-5bez kullandim sonrasini kullanamadim.pisik yapti cok fena kanatti resmen.molfix aldim sonra onu kullandim.1 numara 1 paket yeter ilk etapta
Hımm kv diyor bence alma çamaşırları yıpratır falan da dinlemicem zaten gereksiz olsa almam ama Cidden yetişmiyor ne yapayım ben de bosh marka A sınıfı bakıyordum sen şanslısın biraz o konudaProfilo vardı. Onu 2. El olarak ayarlamıştık. Ben istememiştim ilk başta gerek yok diye ama kullanmaya başlayınca büyük kolaylık sağladı o yüzden tekrar alacağız. eşim Arçelikte çalışıyor o yüzden Arçelik alıcaz![]()
Hımm kv diyor bence alma çamaşırları yıpratır falan da dinlemicem zaten gereksiz olsa almam ama Cidden yetişmiyor ne yapayım ben de bosh marka A sınıfı bakıyordum sen şanslısın biraz o konuda![]()
Dimi ama ya kesinlikle öyle fuzuli birşey de değil inşallah alıcaz bizde birkaç aya :)Yok ya yıpratma falan yapmıyoreşim alırız dedi de ben bu ara çok masraf var dedim ama sonra almak lazım dedim. Kışın kurutmak daha kötü çamaşırları hele ki ev küçükse
Nerden aldın kuzum çok güzelmiş fiyatida iyiEki Görüntüle 1884324 Kızlar bu da dün aldığım pijama çok uygundu fiyatı o yüzden aldım üçlü takım 80 tl hemde bildiğim bir marka olunca alayım dedim zaten daha iki tane daha almayı düşünüyorum ben çok pijama eskitirim
Slm canım İstanbul da bi nebze serinledi bugün hava esiyor arada çok mutlu oluyorum:)Slm lar kızlar adanada memleketteyiz yaş bune siçak hiç mi serinlemez bir hava eylülün kaçı olmuş:)
bende bayramdan sonra başlayacağım inşallah canım.Buarada kızında bir an once iyileşir inşallah ağrısı azalır .Ben de dalan kullanıyorum. Bayramdan sonra başlıcam yıkamaya hayırlısıyla.
çok güzelmiş canım ve fiyatı çok uygunmuş int.ten mi aldınEki Görüntüle 1884324 Kızlar bu da dün aldığım pijama çok uygundu fiyatı o yüzden aldım üçlü takım 80 tl hemde bildiğim bir marka olunca alayım dedim zaten daha iki tane daha almayı düşünüyorum ben çok pijama eskitirim