Ahh canım keşke senin okuduğun doğru olsaydı maalesef :)) şimdi de tekrar döndük adanaya akşama evdeyiz inşallah..
Çok geçmiş olsun canım bana da bi kaç gündür giriyo çok hafif adet sancıları.. Gitgide heyecan artıyo :))
Oofff offf sorma kuzucum
Gül güüüüüülllll gıccccccıııkkkk

o ışığa sensörlü kaynananı direk sizin ana sigortaya bağlıcam eve geldiğiniz annnn koşa koşa gelsin
Çok haklısın tatlım söylediklerinin hepsini yaşıcağımı tahmin ediyorum ne yazık ki

ücretsiz izni kesinlikle alırdım ama kurtulmak istediğim bi okulum var ve hizmet süresinden sayılmıyomuş ücretsiz izin.. Ben mi yanlış öğrendim acaba?? İnan bu sabah ciddi ciddi düşündüm hayır annemler doğumdan sonra bir ay kalır dönerler yeter ki ücretsiz izin hizmet süresinden sayılsın..
Kız sorma şahtık şahbaz olduk bi de kıskançlık çıktı başıma şizofren şizofren rüyalar görüyorum :/
Tatlım ananenin bakması kötü diil de yine de insan tamamen kendi terbiyesini vermek ister yavrusuna.. Mesela benim babamdan yana endişelerim var bakalım hayırlısı...
Canım burda bakıcı da yok yoksa inan güvenebileceğim birini bulsam insan başka bi yerden kısar hiç önemli diil.. Ama burda eve yardımcı bile bulamıyo insan kaldı ki evladını emanet edecek bakıcı hiç yok.. Buranın hatunları daha okula başlamamış yavrularını işe gönderiyolar kendileri de koşa koşa gezmeye!! Allah kurtarsın beni..