- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #49.621
Çokda farklı değilim ilk doğumdan. Ozaman bilmiyodum şimdi biliyorum. Yine aynımı olacak dahamı kolay olacak diye düşünüyorum.Seni gorende ilk dogumunu yapiyor zannetcek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokda farklı değilim ilk doğumdan. Ozaman bilmiyodum şimdi biliyorum. Yine aynımı olacak dahamı kolay olacak diye düşünüyorum.Seni gorende ilk dogumunu yapiyor zannetcek.
Ben normal doğumdan daha çok korkuyorum.dikiş acıları ağrı kesici falanla geçer gibi geliyor.o ıkınmak bebeği çıkarana kadar 10-14 saat ağrı çekmek bide Bebek iri kafa Kocaman çıkaramam gibi geliyor.bide ben alttan muayenede bile kasılıyorum korkuyorum o yüzdenarkadaslar epidural dogum hakkında ne düşünüyorsunuz.
ilk bebiş oldugu için fazlası ile dogum korkusu sardı benı. kesinlikle normal dogum istiyorum
açıkcası kesik ve dikişler bana çok daha ürkütücü geliyor.. baya bildiğin yarıyorlar yanii..
normal dogumda da çok canım acır mı ki ya![]()
inanmazlar tatlııııımmm inanmazlar!! zamanında stvde bi program vardı bi mahkeme kuruluyodu yaşlılara eziyet eden tipler anlatılıyodu falan güya gizli kamerayla izliyolarmış evdekileri.. herneyse orda güya bi amca var gelini oğlu buna eziyet ediyolar adamcağız bi de engelli güya bi bacağından neyse efenim gel zaman git zaman ben bu amcayı bi mobilya reklamında gördüm anneme dedim ki nolur inan artık bak bunlar gerçek diil amca oyuncu işte reklamda oynuyo !!! annem buna bile adamcağızın haline acımışlardır üç beş para kazansın diye reklamda oynatmışlardır işte dedi yaKız ben senaryo olduğuna inandıramıyorım sorun orada başlıyor![]()
Ayyy canım yaaaa neyse doğurda herşeyi bol bol ye bol bol süt olsun paşaya:))Yaa bu ara yemeklerden uzak kaldım ya ne desen yerim sankibebek şekerlerini bile yerim o derece
![]()
Cahide jibek biskrem kurabiye üzeri yumurta akı fındıklı ordan aldım arada yaparım herkes beğenir. Sende bi bak istersen. Arasına torku sarelle ile süper oluyor hemde pratikŞu biskrem kurabiyenin tarifini bi ara atarmısın ben nette gördüm ama denemedim.. Evet mantı kolay oluyor akşam yemeğe gelene de koyulur gündüz gelene de yanına bişeyler yapıp.. O günler çok zor oluyor gerçekten Bebek herzamam uyurken misafir gelecekken uyumayacağı tutar.. O arkadaşım su böreği de yapıp satıyor onu misafire göre sipariş veririm diye düşündüm bende
Saglikli dogsunda dogum sekli onemli degil. Risk almamak en iyisi.Ya normal istiommmm bennnama kedin sezeryan olcak galiba bu kadar istedigime göre
![]()
2 yada 3 sezeryan olmuş arkadaşlar size bi sorum olacak dünden beri aklıma takıldı. Gece 12_1 de internette buna baktım. Bazı doktorlar aynı kesi yerinden kesiyormuş ve hem iz tek kalıyormuş hemde zaten oradaki doku kaybından hissizlikten dolayı sezeryan acısı 2_3 te daha az oluyormuş. Ama bazı doktorlar farklı yerden kesiyormuş kolay olsun diye. Sizin nasıl oldu? Lütfen anlatın. @gönülllIkra meyra A Askina eskiya başka çoğul sezeryan olanlar kimse cvb yazsın lütfen.
Birde sezeryanda eriyen iplikler kullanılıyorya dikiş alınmıyor sonrasında. Bazı doktorlar dikiş alıyormuş kesinin başı ve sonunda düğüm oluyormuş 1 hafta sonra onu kesip çekiyırlarmış. Benimki eriyen dikişti ama bu doktorum dikiş almaya çağırıyorsun kafam karıştı acaba erimeyen dikiş nasıl olur alırken acı verir mi? Günler yaklaşıyor![]()
Doktor sezeryan mı dedi niye kesin?Ya normal istiommmm bennnama kedin sezeryan olcak galiba bu kadar istedigime göre
![]()
Canım burdan konuşsanızda görmemişim işte. Zaten 3 ümüz yakın tarihler ne olacağı belli olmaz bakarsın aynı gün olur:)))))Aylardır konusuyoztrip atma özelden konusmadık burdan konustuk
![]()
Saglikli dogsunda dogum sekli onemli degil. Risk almamak en iyisi.
Canım burdan konuşsanızda görmemişim işte. Zaten 3 ümüz yakın tarihler ne olacağı belli olmaz bakarsın aynı gün olur:)))))
Doktor sezeryan mı dedi niye kesin?
Artık göz göre göre aldatılıyıruz hülya Avşar gibi alıştık artık
O programı bende hatırladım mahkeme gelin Kaynanayı döver üvey anne çocuklara eziyet eder ayyy birde iki alyans vardı gençler evlenmek için uğraşıyorlar ne zulüm görmüş bu bünye kv sayesinde hey gidi günler yeni evliyim o sıralar oy oy oy oyyyyinanmazlar tatlııııımmm inanmazlar!! zamanında stvde bi program vardı bi mahkeme kuruluyodu yaşlılara eziyet eden tipler anlatılıyodu falan güya gizli kamerayla izliyolarmış evdekileri.. herneyse orda güya bi amca var gelini oğlu buna eziyet ediyolar adamcağız bi de engelli güya bi bacağından neyse efenim gel zaman git zaman ben bu amcayı bi mobilya reklamında gördüm anneme dedim ki nolur inan artık bak bunlar gerçek diil amca oyuncu işte reklamda oynuyo !!! annem buna bile adamcağızın haline acımışlardır üç beş para kazansın diye reklamda oynatmışlardır işte dedi yaya sakat bacağına noldu dedim tedavi ettirmişlerdir canım onu dedi yaaa
ben bıraktım anacım evet annem hepsi gerçek diyorum artık
![]()
yeni öğrendim bi jel varmış count gibi bişeyle başlıyor adı doğumdan sonra sürünce ameliyat izi siliniyormuş. Bende aynı yerden kesilsin istiyorum canım bakalım nasıl olcek doktora sorcam gidince.Benim ayni yerden kesmedi 1mm var arasinda hic hissizlik olmadi canim birde simdi lazerle yapitiriyorlarmis hic iz kalmiyormus kardesim estetik ameliyati diyor o lazer le yapilan ameliyata onu yeni ogrenmis oldum
Artık göz göre göre aldatılıyıruz hülya Avşar gibi alıştık artıksalıverdim kuzum artık ama burda konuşsalarda görmedim hakkaten. Topiğin eski tadıda yok iyiyki sen varsın
balım. Buraya sadık arkadaşım.
İnşallah olur canım son 2 hafta bol bol hurma ye birde fatma ana otu varmış kaynatıp içti Eylül anneleri. Birde son günlerde sık ilişki demiş doktorları:))) bi dene istersen bunlarıYok ya normal şansım var Ateş döndü ama ben cok istiyom ya olmaz kesin![]()
Ayyy canım yaaaa neyse doğurda herşeyi bol bol ye bol bol süt olsun paşaya:))
Artık göz göre göre aldatılıyıruz hülya Avşar gibi alıştık artıksalıverdim kuzum artık ama burda konuşsalarda görmedim hakkaten. Topiğin eski tadıda yok iyiyki sen varsın
balım. Buraya sadık arkadaşım.
Hmm eşim de bana otur dedi durdu otrmadim bn. evet orda da oturanlar vardi pek dikkt etmedm oraya:)bnm de mavili beyzli bsy vardı üstümde tombs mavi gözlüyum:)Ücüde bana uymadi ama sarisin bi bayani bende gordum :) ben geldigimde dedigim gibi saat tam 3tu. Hemen nurettin beyin ofasinin karsisindaki koltukta oturdum. Yanimda siyah tayt siyah tshirtlu bi bayan vardi. Benim bidahaki randevum 4 ekimde :)