- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #49.781

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde yalnizken isler daha cabuk bitiyor.olsun tatli telaslar basliyor artik zaman daraldikca.günaydın kızlar.evde olunca isler bitmiyor sabah eşimle kızım gidiyor ben başlıyorum koşturmaya yok öğle yemeği yok kızın odasını topla hadi mutfağı hallet......Tabi buarada ufaklığın kıyafetler yıkanıyor daha ütülenecek...galiba isler bitince ben direk doğuma gideceğim
![]()
Su krem acaba bizim catlak izlerini de yok edermi simdi cayimi yudumlarken aklima geldi.günaydın. contractubexi diyorsunuz sanırım. ama tabi emzirme zamanında kullanılmayabilir. benim bir yanığım vardı hamileliğin başında doktor hamileyim diye izin vermemişti mesela. benim bildiğim hamilelere de dikiş izleri için bunu veriyorlarmış çok etkili bir krem ^.^
32 de Izne ayrilcakmisin.Günaydın kızlar... Bugün yine yoğun bir gün beni beklerDenetime devam... Bu hafta hiiiç giremem ben kk'ya... Dün akşam saat 9 da sızmışım resmen yorgunluktan
![]()
Ay tatlım evde de durmayacağız da en azından zevk aldığımız işi yapacağız yani bebişlerimiz için hazırlık yapacağız![]()
Su krem acaba bizim catlak izlerini de yok edermi simdi cayimi yudumlarken aklima geldi.
Bilen varmi acaba
orası öyle canım kızım 1 de geliyor ondan sonra is yapamıyorum.Kızımla vakit geçiriyoruz.Hayırlısıyla utu isini falan bitireyim halılar perdeler yıkanacak büyük temizliğe geçeceğimEvde yalnizken isler daha cabuk bitiyor.olsun tatli telaslar basliyor artik zaman daraldikca.
Bnm 2.de acı olmadı ama baya bi uyusuk gezdim çok geç hissettim canm 2.acimadi ya bu da acimicak gibi geliyo bakalım inşallah ama ameliytlar genel Anesteziydi ya bayilmamak zor olacak bnm için heyecanlanirsan azcık narkoz veriyolar ms çocuğun doğduğunu fln pek anlayamiyoms anne.bi kişiyle konstm öyle dedj yarı baygındim kacrdim hep doğduğu ani dedi inşallah kaçırmayız heyecanlanip.senin nasıl olmstu canm çok korkmadin mi bebek çıkınca fln hissettin mi
Geçmiş olsun canım inşallah kolayca biterSağol canım doktor dedi büyük ihtimal psikolojik ama yine de bakılsın kolonoskopide..Ay ben stres yaptım perşembe gidicem inşallah hemen olur biter yavrum canı acımaz..
Hissettin yani herseyi zor olmustur oyleside.ben cok sukur hic birseey hissetmedim.Günaydın kızlar öncelikle. Canım benide belden uyuşturdular hazırlıkları tamamlayıp üzerimi örtüler sonda takıldı karnıma ilacı sürdüler o kahverengi şeyi. 1 kat kestiler bişey kayıyor gibi karnımdan :))) 2 kat kestiler başkaları elleriyle tutmaya başladı 3. Kat kestiler yavaş yavaş ayırmaya başladılar ben kesiyorsunuz beni hissediyorum elinizle bastırıyorsunuz demeye başladım ama ameliyat başladığından beri şehadet kelimesi tevhid ihlas fatiha ayetel kürsü hepsini sesli sesli okuyorum:)))) dediğin gibi burnuma siyah bi şey getirdiler uyumuşumi
uyanmam çok kolay oldu ama alnıma hafifçedokundular uykudan uyanmış gibi hissettim. Hala ben bebeği görecektim diyomuşumr
Zaten banada çok saçma geldiEvet cigerler gelisiyor o zmn.kizim 34 de dogdu hemen kucagima almak nasip oldu.
3 hafta icinde dogmazsa ne diye etkisi kaybolsunki.zaten cigerler biran once gelissin diye atiliyor o igne.sonra eski haline mi doncekki yoktur bence oyle bisey dusununce sacma geldi.
Bence oyle degildir canim.
Ben bebis kilo alsin diye ozellikle yedigim hic birsey yok diyebilirim.bebisinin kilosu iyidir bastan beri iyi cunku.Günaydın kızlar nasilsnz.
Akşamdan beri Geçmiş sayfaları okumaya calisiyrm müsait oldukça ama maalesef yetistremedm.
Okudgm kadaryla kontrolu olan arkadslr hep güzel haberlerle dönmüş.
Bende şimdi hastanedym.kontrole geldim İnşallah güzel haberler alırım bende.
İnşallah bebegimn gelişimi iyidir.kilosu boyu güzeldir :)
Bu sefer yedklrme çok dikkat edemedim ya zayıf soyliick gibime gelio ama inşallah kilolu çıkar :)
Aman haftasyla uyumlu olsunda 100 150 gr dan bişey olmaz inşallah :)
Canm doğum günüm erken oluyor baya size 3 hafta dems baksana.bana 2 dedi doğum günüme gidersem 10 gün snra gtms olcam:)olsun hem karşılaşırz daha iyi olur:) ayy senin kaç kiloydu bebegin bz tam ayni günüz.bzmki geç döllenme ydi hep küçük çıkıyor 2 kilo çıktı.Aynen fiyat uygun diger yerlere gore. Kiz sen sirf denk gelcez die bi planin varsa bozma dogum gunu fln diosun bak. Bi sonraki randevuyu aliriz beraber. Olmadi ayni gun dogururuz :)
Canm doğum günüm erken oluyor baya size 3 hafta dems baksana.bana 2 dedi doğum günüme gidersem 10 gün snra gtms olcam:)olsun hem karşılaşırz daha iyi olur:) ayy senin kaç kiloydu bebegin bz tam ayni günüz.bzmki geç döllenme ydi hep küçük çıkıyor 2 kilo çıktı.Aynen fiyat uygun diger yerlere gore. Kiz sen sirf denk gelcez die bi planin varsa bozma dogum gunu fln diosun bak. Bi sonraki randevuyu aliriz beraber. Olmadi ayni gun dogururuz :)
32 de Izne ayrilcakmisin.
Sen baya yogun calisiyorsun o zmn.Allah yardimcin olsun.
evet kesinlikle. böyle yine yapıyoruz ama hepsi bir arada çok zor oluyor. neyse 3 hafta sıkıyorum dişimi :)
Çok yağmurlu bura malzeme almaya çıkabilirsem bn de yapcam bugun:)Aa bende o kadının tariflerine bayılıyorum mutlaka tutuyor birde sorun çıkmıyor teşekkür ederim hemen deneyeceğim...
Sen benim evi gorsen. 3 odada esyalar yer degistirecek, atilacak mobilyalar var. Esyalari tasimak icin birilerini bulmak lazim.günaydın kızlar.evde olunca isler bitmiyor sabah eşimle kızım gidiyor ben başlıyorum koşturmaya yok öğle yemeği yok kızın odasını topla hadi mutfağı hallet......Tabi buarada ufaklığın kıyafetler yıkanıyor daha ütülenecek...galiba isler bitince ben direk doğuma gideceğim
![]()