• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayırlı pazarlar kızlar
Yarın sabah bizim Paşa beyimizle randevumuz var 34+5 oluyoruz dr ne diyecek çok merak ediyorum en son 31 ağustosta muayene olmuştuk.

Acaba artık çatı için alttan muayene eder mi?

Birde gobusler iyice büyüdü doğum yaklaşıyor sürekli hazırlıklı olmak lazım ama bu kıl tüy meselelerini nasıl hallediyorsunuz? Hamileliğin başında ağda yapıyordum sonra zarar gelir korkusuyla jiletle devam ettim ama artık jiletle de alamıyorum :oops: ayna yardımıyla yapayım dedim ama beceremedim. Mecburen tüy dokucu krem kullanacağım. Kullanan var mi hamilelikte? Bi zararı olur diye de korkuyorum. Ayy ne zor islermis bunlar yaa
Hiç sorma valla hamileliğin kötü tarafı sancı harici kıl tüy meselesi canım. Bu perşembe bende gidicem doktora anneme gelmeden ayna yardımıyla ameliyat eldiveni ile aldım. Jilet taraftarı değilim çok acil doğum olmazsa. Tüy dökücü de kullanan arkadaşlar yardımcı olsun canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah canım doktordan bakalım 2500 olmuştur paşamız inşallah

Bende venüs alacağım ve mecburen eşimden yardım alacağım artık :oops: kendi başıma yapayım dedim ama yok ne doğru düzgün alabildim bir de belim agridan koptu resmen
Kizlar, klozete ters oturun, bi tane 40 cmlik ayna alin, karsiniza dayayin. Kuru kuru yapmak gerekecek ama ne yorulursunuz, ne de kirli birakirsiniz. Hem de tek basiniza halledersiniz. Goruntu hos olmasa da ben denedim cok rahat ettim:KK48::KK48::KK48:

Kuaforler de kadin dogumcular, jinekologlar gibi oldu artik gunde kac tane sey goruolar bizimkine mi odaklancaklar :KK70: ilk şafti kayan hamis seleri bizimkiler degildir diye dusunuorm :KK70:
Olsun canım kadın dopumcuya bile zor açıyorum valla bu işin günah boyutu var doktor gibi zorunlu değil kuaför sonuçta. Bu yüzden lazer bile yaptırmadım yoksa ağdayla uğraşacağıma lazer yaptırırım. Herkesin kendi tercihi gidenede hak veriyorum ama ben yapamıyorum malesef:KK23:

Evet bu çok iyi kuzu kenarları jelli olduğu için kayıyor kendi jeli bitince ozel gillette tras jeli var lavantali onu kullanıyorum görmeden her banyoda alıp çıkıyorum napiyim ayna ile olucak iş değil ona bel dayanmaz bununla cart cart ayakta al çik tek tük kıl kalıyorsa da kalıyordur dediğin gibi doktor idare etcek artık :anneadayı:
Cnm bn de Venüs aldm ama traş jeli görmedim lavantali bn de bakayım marketten.bn de düşüncelerdeyim napcam diye doğuma giderken.en son annem yardm eder hrhlde

Olsun canım kadın dopumcuya bile zor açıyorum valla bu işin günah boyutu var doktor gibi zorunlu değil kuaför sonuçta. Bu yüzden lazer bile yaptırmadım yoksa ağdayla uğraşacağıma lazer yaptırırım. Herkesin kendi tercihi gidenede hak veriyorum ama ben yapamıyorum malesef:KK23:

Aynen ben de gitmeyene hak veriyorum kuzu ama agda benim icin buyuk rahatlik bebisi dogurayim bi zaman gecsin pesine de lazere gitcem cunku omur boyu kil tuy zor is valla

Hayırlı pazarlar kızlar
Yarın sabah bizim Paşa beyimizle randevumuz var 34+5 oluyoruz dr ne diyecek çok merak ediyorum en son 31 ağustosta muayene olmuştuk.

Acaba artık çatı için alttan muayene eder mi?

Birde gobusler iyice büyüdü doğum yaklaşıyor sürekli hazırlıklı olmak lazım ama bu kıl tüy meselelerini nasıl hallediyorsunuz? Hamileliğin başında ağda yapıyordum sonra zarar gelir korkusuyla jiletle devam ettim ama artık jiletle de alamıyorum :oops: ayna yardımıyla yapayım dedim ama beceremedim. Mecburen tüy dokucu krem kullanacağım. Kullanan var mi hamilelikte? Bi zararı olur diye de korkuyorum. Ayy ne zor islermis bunlar yaa

Bende iyi bi jilet alayım diodum.İyi oldu tavsiyen :KK66: Gerçekten görmeden yapmak çok zor ama yapcak bişey yok.sayılı gün geccek inşallah.doltorlrmz da artık idare etcek :oops:

Bende jilet yapiorum cnm daha dogrusu yapmaya calisiorum aynayla beceremedim yarim yamalak giremeden yapmaya calisiorum ama duzgun olmuo. Kremler icinde internette sakincali die yazmislar. Jilet desen zaten bugun yap iki gun sonra cikmis oluo. Ben gun asiri banyo yaparken her seferinde jilet yapmaya calisiorum nolur nolmaz die. Ama dedigim gibi duzgun olmuo her tarafi
Kızlar sizi beni kurtaran mucizevi küçük cihazla tanıştırayım :D lazere gidiyodum ama hamilelikte bırakmak zorunda kaldım, ağda da doğumu tetikliyor dediler, tüy dökücü krem zararlı derken geriye bi jilet kalıyo işte, o da ertesi güne tekrar çıkıyor bide esas mesele hepimizin derdi görmediğimiz eğilemediğimiz için kesme ihtimalimiz çok :( 4 ay önce napsam netsem derken yabancı bi blogda gördüm, hepsiburadadan aldım.. Size link atmak için baktım şuan satışta yokmuş ama başka yerde bulunur muhtemelen.. Mantığı jilet gibi ama jilet gibi kalın çıkmıyo tüyler ve kendini kesme ihtimalimiz yok :) ben kısa yazmayı beceremiyorum bu arada ya :D 29tl ye aldım tavsiye ederim canlar :)
Braun Bikini Styler
images (3).webp

Bide sapı jiletten uzun ağzı da daha dar jiletten, özel bölge için daha iyi geldi bana..

Bende agdayi kendim yapıyordum ama bu gobekle pek mümkün değil canım dikkat et kendine
deneyecegim inşallah yapabilirim canım.Kızlar buarada acaip ağrım var göbeğim kasilmaktan semsert oldu galiba bu haftanın yoğunluğu çıkıyor.

Hmm bilemedim :işsiz: bebis kiyafetlerinde ilave durulama yaptim ben ondan bi kalinti gormedim normalde haci sakirde yapiyor mu bilmiyorum o yuzden
Bende hiç kullanmadım ama int kullananlar kalıntı bıraktığını yazmış canım lekeleri de pek cikarmiyormus

Ben bu ilaci kullanamiyorum keskin bir kokusu var ve tıkiyor beni.makinede bile kalinti yapiyor tamirciler kullanmayin diyor kardesimin makineyi tıkadi bu ilac.birde suan kiyafetler temiz yakinda kiyafetlerdeki lekeleri bile cikarmyacak.hatta bazi kiyafetleri suya bastirirdim ciksin diye o su pelte gibi oluyordu aritmasi bile zor bu ilaci.
Ben normal camasir deterjani kullaniyorum ek durulamayla iyi oluyor.
Aynen senin bu dediklerini duydum bende canım o yüzden sıvı deterjan almayı düşünüyorum

Hiç sorma valla hamileliğin kötü tarafı sancı harici kıl tüy meselesi canım. Bu perşembe bende gidicem doktora anneme gelmeden ayna yardımıyla ameliyat eldiveni ile aldım. Jilet taraftarı değilim çok acil doğum olmazsa. Tüy dökücü de kullanan arkadaşlar yardımcı olsun canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah canım doktordan bakalım 2500 olmuştur paşamız inşallah
2500 olsa çok sevinicem benim paşa biraz yavaş kilo alıyor ama bakalım bu sefer ne yapmış. Eldivenle tek tek zor olmuyor mu canim? Benim çok belim ağrıyor uğraşırken

Kizlar, klozete ters oturun, bi tane 40 cmlik ayna alin, karsiniza dayayin. Kuru kuru yapmak gerekecek ama ne yorulursunuz, ne de kirli birakirsiniz. Hem de tek basiniza halledersiniz. Goruntu hos olmasa da ben denedim cok rahat ettim:KK48::KK48::KK48:
Bi de bunu deneyim canım vallahi iyi akıl etmişsin :KK48:

Tam bu aralar kafama takılan mevzu.bende roxy almayı dusunuodm.dalan şampuan ve duş jelindn çok memnundm çünkü bebegm için de en sağlıklısı Die dusunuodm ama çok bi öneri okuyamadm.e bebeğin denemelik baby me sini kullandım ilk yıkama için.yumusaticisndn da azıcık koydum ama asla hiçbir güzel koku yok.bi daha para verip almam yani
Ben de dalan roxy kullanıyorum canım. Kızımda da kullanmıştım. Dalin falan çok zor eriyor kalıntı bırakıyor.

Aynen ben de gitmeyene hak veriyorum kuzu ama agda benim icin buyuk rahatlik bebisi dogurayim bi zaman gecsin pesine de lazere gitcem cunku omur boyu kil tuy zor is valla
Haklısın canım lazer büyük kolaylık bencede bakarsın ilerde evde kullanılabilecek şimdikilerden daha kaliteli boyutta lazerler çıkar bizde faydalanırız:işsiz:

Back
X