Bence de öyleYav nasıl oluyo beeee gerçekten öyle olan insanlar seçilmiş kişiler bence snnsndmd

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de öyleYav nasıl oluyo beeee gerçekten öyle olan insanlar seçilmiş kişiler bence snnsndmd
Bu kadar yorgunluğa,uykusuzluğa harekete rağmen bende kilo veremiyorum hatta aldımKız yürüyen balina gibiyim hala bakma rakama![]()
Yiyip yiyip kilo almayanları dövesim gelirrrrrBence de öyleyıllarca uğraşıp anca çocuk sahibi olabildik ,korunuyorken çocuğu olanlarla yiyip yiyip kilo almayanlar kutsanmış
![]()
Aşkım stres hormonu insanlarda bazen ters etki yapıyo kilo aldırıyo bende öyleyim veriyom ama süt alerjisi yüzü suyu hürmetine bişi yiyemediğimden sjsjjsskBu kadar yorgunluğa,uykusuzluğa harekete rağmen bende kilo veremiyorum hatta aldım
Tüylerin diken diken oluyor demiiiiiiiiiYa işte böyle şeyler diyorsunuz![]()
Yok yok benim de 2. Yeter yani tükkanı kapattık biz allah olmayana versinAnam ilk mi bebiş senin bacım ? Hadi 2.si kardeş derim falan ama 3. Zorlar. Destekçim yok tek başımayım. Allahın da zoruna gitmesin 2.yi 4 sene aradım olmadı. Artık bebek olcak mı tutcak mı pozitif görcem mi derken vallahi bu kaygılarım bitti ya şaka diye hamile kalmaktan korkuyorum
Yazsam roman olur valla jdjdjjdjdjYav nasıl oluyo beeee gerçekten öyle olan insanlar seçilmiş kişiler bence snnsndmd
Al benden de o kadar o yüzden fikfikeleyemiyorum işte aklıma anında ıngaaaa sesleri geliyoYok yok benim de 2. Yeter yani tükkanı kapattık biz allah olmayana versin3ü artık ne bedenim ne de psikolojim kaldıramaz
![]()
Ya benim çok samimi arkadaşım spiralle hamile kalmıştı 3.ye. Artık bu kadarı da şov biraz kocası üstüne ceketini atsa hamile kalan kadınlar var bdjdlfşg biz ilkini 4 sene ikinciyi bi 4 sene daha bekledikBence de öyleyıllarca uğraşıp anca çocuk sahibi olabildik ,korunuyorken çocuğu olanlarla yiyip yiyip kilo almayanlar kutsanmış
![]()
Dkh falan desen hadi dicemde ella çok fena aksmsmsmsmYazsam roman olur valla jdjdjjdjdj
Ellanın gözü yaşlı![]()
Evetttt ben de varım yazmış bana da kimliğimi açık ettim hemenBacikolarım yulafsuynan konuştukta instoştam falan takipleşsekte orda da bir haber ağımız olsa dedik![]()
İfşaaalaaaandııııııkkk sjsjsjskmsksmEvetttt ben de varım yazmış bana da kimliğimi açık ettim hemen![]()
Hem de ne fena kaderin ağlarını ördü sayesinde evlendimDkh falan desen hadi dicemde ella çok fena aksmsmsmsm
AynenAl benden de o kadar o yüzden fikfikeleyemiyorum işte aklıma anında ıngaaaa sesleri geliyo
Sence deseydinnnnn nabıcaz sıralıcaz mı lafa boy boyAynentam fikfik hayatıma dönüyordum işte doktor bak yımırtaların var hamile kalırsın dikkat et dediğinden beri öpemiyorum bile adamı
yazık o da diyor ki olmuyordu zaten şimdi neden korkuyorsun djfkgşg
Neye niyet neye kısmet görüyon mu ksjsjdksHem de ne fena kaderin ağlarını ördü sayesinde evlendim![]()
Doktur yanlış görmüştür belki yaAynentam fikfik hayatıma dönüyordum işte doktor bak yımırtaların var hamile kalırsın dikkat et dediğinden beri öpemiyorum bile adamı
yazık o da diyor ki olmuyordu zaten şimdi neden korkuyorsun djfkgşg
Ben verdim aşkım 25 kilo bu grupta en çok kilo alan olarak en çok da kilo verenim ama sıkılaşmadı bedenimBu kadar yorgunluğa,uykusuzluğa harekete rağmen bende kilo veremiyorum hatta aldım