• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bencede :oha: kafaya takma canım doğum sıkıntısından zaten yeterince terliceksin o saç ıslancak:KK8:
Şaka şaka yok öyle bişey kocan fön çekiversin olmazsa:KK37: baş ağrısına gelince emin ol belden spinal yada epidural acaip baş ağrısı yapıyor bol bol nescafe içmiştim ilk gün.:cool: korkutmuyorum dimi:KK62:

İçimde susturmaya çalıştığım ses gibisin :sus: o kadar güzel saf hayallerimiz vardı ki doğumla alakalı gün gün patlak top olayını benimsemeye çalıştık :KK30:

:KK70::KK70::KK70: güldüm gerçekten ama ablan haklı beee. 10 kişi oluyor kadın erkek ve sen çıplak:KK23: ameliyat elbisesini sıyırıp bele iğne sonra sonda sonra kesim dikim haaa birde göğüse EKG yapışkanları takıyorlar ohooo çıkar gitsin yani elbisesini yemişim:KK70:
oyyyyyy ben nirelere gidemmmmm memeler de mi foraaaaa :skandal: ben de önüme perdeyi gererlerse gerisi beni germez diye düşünmüştüm :KK70:ama öyle olmicek anlaşılan o_O

mesela bak demin de kaç gün kaldı şimdi doğuma kızım dedi?? normal olursa 49 sezeryan 39 dedim ayyyy bi kaşını çattııııı sen sezeryan mı düşünüyosun yoksa dedi :oha: ne var ya bu sezeryanda 6 kişi çöreklenip tecavüz mü ediyo bu sezeryanda diye bağırmışım annem zor çıkardı odadan.. sonra çok güldük zaten ama hormonlarım baya aktif hakikaten

Ayy kuzum ya hormonlar senin coşmuş :halay: kv de de bana doğum fiyatlarını sordu normal 950 sezeryan 1900 dedim hangisi olursa olsun öyle dert etmiyorum doğum şeklini bizim oğlan kilo aldıkça sezeryana doğru gidiyor dedim kv yok yok almaz artık o kilo dedi :KK70: kadın nasıl dua ettiyse bizim oğlan 2 hafta önden giderken 1 haftaya düştü :confused:

İçimde susturmaya çalıştığım ses gibisin :sus: o kadar güzel saf hayallerimiz vardı ki doğumla alakalı gün gün patlak top olayını benimsemeye çalıştık :KK30:
canım dün ne gördüm biliyo musun kadının biri totosunda hasta beziyle doğum sonrası fotolarını yayınlamış buna hazırlıklı olun öyle masalsı bi süreç falan diil bu diyo ama sonu çok güzel tabii ki diyo şimdi burda o fotoyu paylaşmadım ama nette aratırsanız bulırsunuz :KK48:

mesela bak demin de kaç gün kaldı şimdi doğuma kızım dedi?? normal olursa 49 sezeryan 39 dedim ayyyy bi kaşını çattııııı sen sezeryan mı düşünüyosun yoksa dedi :oha: ne var ya bu sezeryanda 6 kişi çöreklenip tecavüz mü ediyo bu sezeryanda diye bağırmışım annem zor çıkardı odadan.. sonra çok güldük zaten ama hormonlarım baya aktif hakikaten
Benzetme sezeryan için süper olmuş canım:KK70: ondan hallice gibi bişey:KK70:

Ayy kuzum ya hormonlar senin coşmuş :halay: kv de de bana doğum fiyatlarını sordu normal 950 sezeryan 1900 dedim hangisi olursa olsun öyle dert etmiyorum doğum şeklini bizim oğlan kilo aldıkça sezeryana doğru gidiyor dedim kv yok yok almaz artık o kilo dedi :KK70: kadın nasıl dua ettiyse bizim oğlan 2 hafta önden giderken 1 haftaya düştü :confused:
al işte ya sanki kendi ödiycek ama yoookkk bi de böyle çok iyiniyetli ayaklarıyla senin masraflarını düşünürler ya valla sinir oluyorum!! o zaman napıyoruuuzzz bebişi önden gidenler kvlere söylüyoruz duaya başladılar mı ellerinden kurtulmaz alimallah :KK48:

arkadaslar ıyı aksamlar sızde bılıyorsunuzdur bu ınstagramda cok guzel el orgusu bebekler yapılıyor ancak kargo parası derken cok kulfetlı oluyor sızın bıldıgınız bır sıte varmı onları satan

Kizlar, h&m den bu paltoyu aldik. 2-4 ay 62 boyu aldik. Acaba 4-6mi alsaydik bilemedik.Eki Görüntüle 1889520
Bn de polar ayili olandan almstm 4-6 büyükmüş baya kardeşim aldı satan bayan da 2-4 alın dems diğeri çok buyuk dems öyle aldılar daha gormedm bakalım annem gelince görücem. Bu da güzel canım daha korunakli bu su fln geçirmez ama bn illa polar olandan istedm:)

canım dün ne gördüm biliyo musun kadının biri totosunda hasta beziyle doğum sonrası fotolarını yayınlamış buna hazırlıklı olun öyle masalsı bi süreç falan diil bu diyo ama sonu çok güzel tabii ki diyo şimdi burda o fotoyu paylaşmadım ama nette aratırsanız bulırsunuz :KK48:

Ahh yavrum ben o süreçleri ablamın refakatçısı olarak en ince ayrıntısına kadar yaşadım :olamaz: o yüzden hiç hayallerim toz pembe olmadı

Senin kv manyak bişey galiba kuzum:))) geçen günde çok gülmüştüm yürümek iyi gelir diye çıkarmıştı seni :))))

Benzetme sezeryan için süper olmuş canım:KK70: ondan hallice gibi bişey:KK70:
demin senin ameliyathane betimlemeni anneme söyledim de gözleri falan doldu ayyyyyy ben napıcam nasıl dayanıcam falan demeye başladı baktım nerdeyse dövünmeye başlıcak ya dur anne sakin beni kesip biçicekler seni diil dedim .. beni kesseler daha iyi zaten diyo ya şimdiden panik oldu :/ bu heryer açıksa kocişi de içeriye almamaya karar verdim ya tek başıma doğurur çıkarım anasını satıyım

Back
X