• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Hello canlar ben ağustos annesi olacakken erken doğumla temmuz annesi oldum Lohusalıkta bebekti bakamadım u ama yeni gelmedim geri geldim 🥰 umarım herkes bebişleriyle iyidir ❤️

Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor hepinizin mi bebeler uyumuyo fırsat bulamıyorsunuz 🤣🤣🤣🤣

Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor hepinizin mi bebeler uyumuyo fırsat bulamıyorsunuz 🤣🤣🤣🤣
Benim misafirler vardi hâlâ çocuk görme ritüelini bitiremedik:(misafir ekstra yorucu yemesiydi icmesiydi bulasikti tekrar evi temizle çocuk zaten durmuyor banyo yaptirdik bi yarim saat öncede fişkırarak kustu tekrar üst değiş şuan babası uyutmaya çalışıyo sizin bebişlerde üst değişirken kriz geçiriyo mu bizimki nefret ediyo gerçi herseyden nefret ediyo gibi ama bilemiyorum 😂

Ayy benım gunduz kabus gıbıydı hıc uyumadı bır derdı vardı ama anlmadım bu pazar esımde evdeydı sagolsun oglumla beraber evın ıcıne etmıslerdı hem ev hem aglayan bebe cok yordu

Benim misafirler vardi hâlâ çocuk görme ritüelini bitiremedik:(misafir ekstra yorucu yemesiydi icmesiydi bulasikti tekrar evi temizle çocuk zaten durmuyor banyo yaptirdik bi yarim saat öncede fişkırarak kustu tekrar üst değiş şuan babası uyutmaya çalışıyo sizin bebişlerde üst değişirken kriz geçiriyo mu bizimki nefret ediyo gerçi herseyden nefret ediyo gibi ama bilemiyorum 😂
Herseyden nefret ediyor cidden ya. Dunyaya tepkili resmen

Back
X