bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Neeee sanci miii çekcez bi de yaaa bana ne yaa doğurmucam bn

A Askina eskiya valla bende karnıma bastıracaklarını bilmiyordum 4 yıl önce o Zaman bizim forumda hiç konuşulmamış yada ben kaçırmışım sanırım ..karnım böyle kasılmaya başladı uyuşmamınn geçmesinin etkisiyle sanki Bebek varda çırpınıyor içimde gibi hemde sancılı şok oldum annem filan panikle ebeyi çağırdı bu kızın karnına bişey oluyor diye 2 kişi geldiler biri elimi tutuyor biri karnıma basıyor aşağıya doğru eğilimli yapıyor yanı masaj gibi çığlık çığlığa kaldım elimi kurtarabilsem diğer hemşireden saçına yapışacam ebenin ama yok yanı olmadı eeee tabi birde beklemiyordum Şok'la anca ağladım :)))) kanama olsun rahim toplasın diyemiş meğer :)) birde ilk ayağa kalkınca aynı acıı tabii ama sonra dedim ya yavaş yavaş geçiyor ama zamana ihtiyaç var...mesela bunu yaşadım ya şimdi normal doğum belirtilerini merak ediyorum ben planlı gittim ve Ağrı'm olmadı ya ..korkuyorum şimdi su Nasıl gelir nişan Nasıl olur kanama olursa napıyom diye hergün korku var..doğum sancısı Nasıl Nasıl anlayacağım filan gibi korkularım var erken gelirse Bebek acayip panik olucam sanki

Benimde ödüm kopuyor çok tırsıyorum ama şu halden çok daha iyidir..şimdi Bebek iyimi yok birşey mi oldu ?yok kanama yok enfeksiyonmuş olduk ..düştümü Bebek yaşayacakmı aman tutunacakmı yok hematom :))) çok çektik be :))) doğsunlar Zaman'ında ödüm de kopsa acıdan gebersemde şu psikolojik baskıdan iyidir heralde :)))unutulup gitmese 2. Çocuk yapmazdık heralde :))))

Seninki gelmeyi kafaya koymuş hiç kaçarın yok allah yardımcın olsun

Bizimkilerin genel planları o yazı orada kışı bizimle geçirmek bu seneye özel değil yani ayy bilmiyim dip dibe hiç olacak gibi değil ki eskiyi de göz önünde bulundurursam yok ya hayırlısı bakim
Söyledin mi bilmiyorum unuttum galiba hangi şehirlerdesiniz yaz kış meselesi planladıklarına göre senn kv de de benimki gibi sürekli yanında olmak istiyor. Başka oğlu yokmu? Zaten yeni evliyken berabermişsiniz niye yine aynısını yapmaya çalışıyor. Birde senin annen nerede başka şehirdeyse oda gelmek ister torun için?

Yaa dikisli karna neden bastiriyorlar bastrmasalar olmaz mı acaba
Icerideki kan ciksin diyeymis.birde benden o kadar bastirmalarina ragmen bir damla kan gelmedi.sonra meger ameliyatta cok guzel temizlenmis icin dediler.bana yasattiklari aci kâr kaldi resmen.2 gun ben adet gormedim kizimda.

Aynen öyle canım 5 yıl önce o gün eşime bir daha doğurmam diye bağırdığımı hatırlıyorum. Şimdi isteyerek hamileyim. Unutuluyor sonuçta biraz acı çrkicez mecbur zaten kolay olsa anne olmanın değeri olmazdı. Tavuklarda yumurtluyor dimi. İlk gün çok acı çekicez kendimizi kandırmayalım ama yavaş yavaş geçecek mis kokulu yavrularla eve gelince unutucaz inşallah.

Biz istanbuldayız canım onlar bolu da kendi ailem de bolu da. 1 kaynım 1 görümcem var bekarlar kaynım bizle yaşıyor.. 2 senedir görümcem çalıştığı için gelemiyorlardı kışın bu sene çalışmadığı için kışı burada geçireceklermiş

Bu karar bi önceki evre de veriliyordu canım bak gör çok güzel doğurcaz inşallah bu hatunlar tecrübeliler yaşamışlar ama bak yine aynı şeyleri yaşamayı bile isteye yaşamak istiyorlar. Acı çeksek bile sonra geçecek evimize miss kokulu bi can gelecek

Anaaamm canım Seninkide benim dertten çok farklı değil üstelik aile olarak kalacaklar toplu cinnet gibi bişey olur sen ilk gelin olduğun için oluyor sanırım. Kaynın ve kayınpederim Lohusa kadının yanında nasıl kalacaklar? ee senin annengil torun görmeye gelmicekler mi? Ne düşüncesiz insanlar yaaa. Sadece seninkiler değil çoğu erkek tarafı böyle oluyor gerçekten. Kendi kızlarına aynı şeyler olsa kabul ederler mi acaba?

İşte eşimin tarafında bu normal düzen. Biz 4 sene nişanlı kaldık biraz sorumsuz bi aile ki çok şükür eşim zerre onlara çekmemiş bi türlü düğün olayına girilemedi hep ertelendi bende eşimi kırmak istemedim geçici süre borçları bitirene kadar beraber oturalım dedi ama maalesef öyle olmadı. Evlendiğimizde görümcemle kaynım başka ilde okuyordu ama okullar bitti onlar geldi biz hâlâ bu evde. Biz ayrı ev planı yaparken kp büyük beraber bi ev planı yapıyordu. Ki ayrı eve gitsekte yine aynı sormadan gelecekler her daim çünkü evlatları ve onlar ailesi. İşte ben kaynımın yanında rahat edebilir miyim bu dönem de diye düşünürken piyangodan daha da fazlası çıktı. Kendi annem gelecek ama bu kvler için sorun değil. Ya onlar alışkınlar kalabalık kalmaya. Geçen kış annemlere gelin demiştim kvler de geldiler hep birlikte evde nufus patlamasıyla 2 hafta yaşadık. Ya çok farklı bi aile yapıları falan.. he görümce olayına gelince o göz bebekleri olduğu için o herşeyin en iyisine layık

Eşin düşünse bari artık canım. Kalabalık küçük evde Lohusa kadın nasıl rahat etsin anneler kalsın diğerleri bebeği görüp gitsin.bence eşine yavaştan işle ben darlanırım rahat edemem de baştan alıştırdın olabilirsin ama şimdi doğumu psikolojini bahane et. Görümceler hep kıymetli olur zaten biz de anne kuzusuyuz niye düşünmezler ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…