bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Eşime dedim cidden gelecekler mi diye. O da annen gelmiyor ki o gelse gelmezler annem burada kalırken babamlar yalnız oluyor dedi. Ama kv annemle dönüşümlü kalacak doğuma kadar sonra da kalmayacaklar yani gelme planları daha sonra ki ay için bana bakılmayı kapsamıyor. Onlar geleceğiz dediği için gelmeyinde diyemiyor. Ya eşim benim onun ailesi için yaptığımın 2 katını benim ailem için yapıyor o yüzden onu arada bırakmakta istemiyorum o benim aileme karşı bu kadar anlayışlı iken

Aslında geçen kv ablama diyordu baksana göbeği açık geziyor evde rahat edemez kayınpederi varken diyordu doğum sonrası de memikleri mi açık gezsem ki

Haklısın konuyu tam bilmiyorum o senin için anlayışlı ise üzmeyin birbirinizi tabiki. Ama kvgil eşinin iyi niyetinin üzerine gidiyorlar maile gibi geldi bana.

Haklısın konuyu tam bilmiyorum o senin için anlayışlı ise üzmeyin birbirinizi tabiki. Ama kvgil eşinin iyi niyetinin üzerine gidiyorlar maile gibi geldi bana.

Diyorum ya değişik yapıları var onlar o şekilde yaşamışlar onlara bu yüzden normal geliyor.. Bakalım zaman gösterecek görümcem iş bulursa inşallah o zaman gelmezler bu kış da.

Aslında geçen kv ablama diyordu baksana göbeği açık geziyor evde rahat edemez kayınpederi varken diyordu doğum sonrası de memikleri mi açık gezsem ki
Sen darlanıyorum diye bikini show yap evde ozaman herkesi kovar eşin buda kesin gelsin romantizm. Zaten 9 aydır kankiyiz çoğumuz. Bak banada fikir buldum aferin kız sana gecenin bu saati zehir gibi kafa

Diyorum ya değişik yapıları var onlar o şekilde yaşamışlar onlara bu yüzden normal geliyor.. Bakalım zaman gösterecek görümcem iş bulursa inşallah o zaman gelmezler bu kış da.
Dua et iş bulsun senin görümce benimkide bulamasın inşallah tövbe töövbeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…