- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #51.161
Çek asıl sökelimbizde bu azim varken yırtarız beeee
![]()
Umarım tek azimli olan bizizdir kvler pek bi yaman göriniyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çek asıl sökelimbizde bu azim varken yırtarız beeee
![]()
Bakalım tutar inşallah plan. Birde 9 aydır alıştık zaten diyip yüz vermezlerse yan yatıp çamura batarızçöziciz biz bu işi
![]()
Deme öle gıızUmarım tek azimli olan bizizdir kvler pek bi yaman göriniyi![]()
Bakalım tutar inşallah plan. Birde 9 aydır alıştık zaten diyip yüz vermezlerse yan yatıp çamura batarız![]()
Deme öle gıızüreğime inecek şimdi az heveslendimdi
![]()
Slm canlar. Herkesler ayakta mı ne.. ben artık uykusuzluktan yığılıcam yere. Zaten oram buram ağrıyor çdu uyku yoktu. Şimdi de oğlum hasta. Perşembeden beri ishal. Dün gece bu gece saat başı kalkıyor. Defalarca tuvalete gidiyoruz.. Karnım ağrıyor diye ağlıyor. Uyku yok yani ne yavrum ne bize. Herşeyi yaptım aklıma gelen ilaçlarını da veriyorum ama yok düzelmiyor bir türlü. Muz patates yoğurt yediriyorum 3 gündür. İnternette nar ekşisi hemen kesiyormuş dediler. Bu gece de onu denedim.. Bakalım fayda eder insallah...
Ay ne ayııııppp anne sen al çocuğa bak biz bi tövbeeee olmaz. Zaten evde yabancı varken mümkünatı yokYok yav yapmazlar dimi yok yoko zaman gelsin pikini şov
![]()
Ayy bi de çocuk ağlarsa annem bakar işte diye bi seçenek düşünmezler dimi
Bu plan bizim cinsiyet teorileri gibi çöpe gitmesin![]()
Demi ben önceden beri biliyorum bunu. Taaa evlendiğimde görümcem evliyken onun sorunu bize bulaşırdı oldum olası böyleyalnız görümcelerin sorunlarının ucu bize dokanıyor arkadaş
![]()
Canım doktora götürdün mü mikrop bulaştıysa flagly tedavisi şart muzla patatesle olmaz hemen doktora götür bence geçmiş olsun. Bende çok su içmediğim halde geceden beri tuvaletteyim nerden geliyor bukadar su anlamadımSlm canlar. Herkesler ayakta mı ne.. ben artık uykusuzluktan yığılıcam yere. Zaten oram buram ağrıyor çdu uyku yoktu. Şimdi de oğlum hasta. Perşembeden beri ishal. Dün gece bu gece saat başı kalkıyor. Defalarca tuvalete gidiyoruz.. Karnım ağrıyor diye ağlıyor. Uyku yok yani ne yavrum ne bize. Herşeyi yaptım aklıma gelen ilaçlarını da veriyorum ama yok düzelmiyor bir türlü. Muz patates yoğurt yediriyorum 3 gündür. İnternette nar ekşisi hemen kesiyormuş dediler. Bu gece de onu denedim.. Bakalım fayda eder insallah...
Ay ne ayııııppp anne sen al çocuğa bak biz bi tövbeeee olmaz. Zaten evde yabancı varken mümkünatı yokşimdi güzelim doğum yaptığımız andan itibaren kendimize çeki düzen veriyoruz 40 çıkana kadar gelen giden eksik olmaz zatrn sonra seninkileri gitmesi benimkinin gelmemesi için niyet ettim kişisel bakıma başlamaya
bu plates olur maske olur saç boyama olur istersen bronzlaşmak bile mübah bu yolda
sonra eşlere her türlü ilgi ile devam yemekler müzikler mumlar vs aman bebeğe adayıp kendini kocayı unutma. Tabi en son biraz tehdit vari davranışlar bunları annemler varken yaşayamayız gibi
![]()
Demi ben önceden beri biliyorum bunu. Taaa evlendiğimde görümcem evliyken onun sorunu bize bulaşırdı oldum olası böyleboşanınca bitti mi yooooo
azıcık bırakın bizi bize yaa
![]()
Evet seninki demezmi önceden beri varlar zaten diye. Ama hep olmaları gerektiği anlamına gelmez artık rahat olmak istiyorsun, konsantre olamıyorsun, bebekde var yeni annesin psikoloji bozuk herşeye ağlıyorsun zaten vs vsŞimdik babysi oldukça çok güzel konuştun resmen yataktan doğrulup kafamı sallayarak seni alkışlamayı düşündümamma velakin ufak bir püf nokta bizim evde hep birileri vardı yani yemez
he bu dediklerini biz zaten eş olarak 4 senedir istiyoruz ama elde olan imkan sessizce duşa yol almak
![]()
Ahh ah cazgırlık kursu olsa yazılırım arkadaş eşimin yüzüne bakınca diceklerimi unutuyorumYok olur mu öyle şey biz neyiz ki gelin yanicazgır olmak varmış dicim ayy hiç olamıyom arkadaş
Evet seninki demezmi önceden beri varlar zaten diye. Ama hep olmaları gerektiği anlamına gelmez artık rahat olmak istiyorsun, konsantre olamıyorsun, bebekde var yeni annesin psikoloji bozuk herşeye ağlıyorsun zaten vs vskocana ihtiyacın var yalnız kalmak istiyorsun depresyona girdin gerekirse git psikoloğa anlat oda rapor yazsın yalnızlık şart diye
![]()
Ama bu gece hakkaten kafa çalışıyor![]()
Ahh ah cazgırlık kursu olsa yazılırım arkadaş eşimin yüzüne bakınca diceklerimi unutuyorum![]()
Yaaaa öyle deme seviyoruz evet ama sevgimiz sonsuz olsun diye yıpranmasın diye uğraşıyoruz dimi. Kavga edip.tartışalım bosanalim da demiyoruz güzellikle kocaları tekrar baştan çıkarmaya çalışıyoruz masum değilmi senceZehir gibisin maşallah
Yalnız bana yap diyene bakmak lazım bir debiz bu adamları sevdiğimiz sürece kuzu kuzu hee'leriz
![]()
Ah be inşallah allah yoluna koyar. Seninkileri işi çıkar gider bir sebeple benimki iyileşir yada kızı iş bulamaz yada bi sebep olur bilmiyorum. Hep böyle olmasını diliyorum. Kimseyle yüz göz olmadan eşimi kırmadan yada ben kırılmadan bu sorun kalksın inşallah.Dimi sonra aman 3 günlük dünya ne gerek var kötü olmaya düşünceleri falanyok kuzusu bizden olmaz olaydı iyiydi ama cikss
![]()
Yaaaa öyle deme seviyoruz evet ama sevgimiz sonsuz olsun diye yıpranmasın diye uğraşıyoruz dimi. Kavga edip.tartışalım bosanalim da demiyoruz güzellikle kocaları tekrar baştan çıkarmaya çalışıyoruz masum değilmi senceannen gelmesin yada senin için annengil gitsin diyemiyoruz çirkeflelşemiyoruz yani azıcık duygu sömürüsü
neyse biz sevmeye devam onlar utansın
Ah be inşallah allah yoluna koyar. Seninkileri işi çıkar gider bir sebeple benimki iyileşir yada kızı iş bulamaz yada bi sebep olur bilmiyorum. Hep böyle olmasını diliyorum. Kimseyle yüz göz olmadan eşimi kırmadan yada ben kırılmadan bu sorun kalksın inşallah.