• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar benim karnimdan çıt sesleri geliyor arada sizde de oluyor mu ??

Çok sevindim senin adına hayırlısıyla artık evinde olacak bebeğine maşallah kardeşleriyle de buluşacak onlar da heyecanlıdır

Ayy gonull ne guzel haber buu yarin bayram gibi :KK19: minnosuni op kokla bizim yerimize de :anne:

Rahim artık çok büyüdüğü için arkasındaki büyük damarlara baskı yapıyor ve fenalık hissi, baygınlık filan olabiliyor canım.
Bende de oluyor mesela Azcık sırtüstü olayım duramıyorum dönüyorum direkt.
Usg yapılırken bile dayanamıyorum. Nstde de yan duruyorum.

Gönülcüm çok sevindim kızçen sağlıkla evine geliyor artık çok şükür.

Gozun aydin canım sağ salim getirirsiniz kızınızi jnsallah:)

Gözünüz aydın canım bugün bitmez artık sana :) maşallah bebişine darısı bekleyen arkadaşların başına inşallah.. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

Ayy çok mutlu oldum hadi inşallah minik kızımız çıkar hastaneden sıcak yuvasına kavuşur :))

Allah razi olsun hepinizden.
Insallah sizlerde saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.

L Larendee tatlım nasılsın? Geçen kontrole gidicem yazdığını gördüm, dün müydü bilemedim şimdi bi baktım bulamadım.. Ne yaptın nasılmış yavrucak? Bide konyaya karar verdin galiba, kime gidiyosun, alışabildin mi merak ettim

L Larendee tatlım nasılsın? Geçen kontrole gidicem yazdığını gördüm, dün müydü bilemedim şimdi bi baktım bulamadım.. Ne yaptın nasılmış yavrucak? Bide konyaya karar verdin galiba, kime gidiyosun, alışabildin mi merak ettim
evet dundu canim.iyiyim sukur simdilik.sen nasilsin.haftasıyla uyumlu gidiyor bi aksilik olmazsa 9 kasim gibi alacak.konyada baskente gidiyoruz emel hanima.icime sindi şükür son ay ne kadar alisilabilirse iste ama memnunum yani

Aaa nasıl olmuş kız gecmiş olsun
Sağol cnm tesadüf bugün bir telden kredi kartı harcamalarıma bakarken bi baktım iki kere turkcel fatura ödenmiş ayrı iki hat
Müşteri hizmetlerino aradım netten ödemeyi yapmışlar kart bilgilerimle itiraz formunu yolladım bakalım nasıl bana bu ödeme bilgisi verilmez hayret yani bide turkcel in hattı yani
İnş öderler tekrar ya zaten çok açıldık bu ara birde bu çıktı

Parmak çıtlama sesi olur ya onun çok az ince sesi
Yagmur8991 Yagmur8991 anlamadım neden olduğunu son birkaç gündür var.
Kızlar biraz araştırdım KK da varmış böyle olan ama sebebi ne bilmiyorum :110:
Alala enteresan , yani bazen böle garip hareketler oluyor irkildiğim ama ses hiç olmadı.bağırsaktan falanmı ki...

Sağol cnm tesadüf bugün bir telden kredi kartı harcamalarıma bakarken bi baktım iki kere turkcel fatura ödenmiş ayrı iki hat
Müşteri hizmetlerino aradım netten ödemeyi yapmışlar kart bilgilerimle itiraz formunu yolladım bakalım nasıl bana bu ödeme bilgisi verilmez hayret yani bide turkcel in hattı yani
İnş öderler tekrar ya zaten çok açıldık bu ara birde bu çıktı

Fatura ödemesiyse telefon numarası çıkmamış mı canım? İstersen karakola da bir şikayette bulun.

Back
X