- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #56.781
Kızlar benim karnimdan çıt sesleri geliyor arada sizde de oluyor mu ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kendim cok iyiyim artik agri sızı hic birsey kalmadi cok sukur.ev iside yapabiliyorum.1 haftadir baya iyiyim.Durumun nasıl oldu biraz toparlandinmigonulll
Çok sevindim senin adına hayırlısıyla artık evinde olacak bebeğine maşallah kardeşleriyle de buluşacak onlar da heyecanlıdır
Ayy gonull ne guzel haber buu yarin bayram gibiminnosuni op kokla bizim yerimize de
![]()
Rahim artık çok büyüdüğü için arkasındaki büyük damarlara baskı yapıyor ve fenalık hissi, baygınlık filan olabiliyor canım.
Bende de oluyor mesela Azcık sırtüstü olayım duramıyorum dönüyorum direkt.
Usg yapılırken bile dayanamıyorum. Nstde de yan duruyorum.
Gönülcüm çok sevindim kızçen sağlıkla evine geliyor artık çok şükür.
Gozun aydin canım sağ salim getirirsiniz kızınızi jnsallah:)
Gözünüz aydın canım bugün bitmez artık sana :) maşallah bebişine darısı bekleyen arkadaşların başına inşallah.. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Ayy çok mutlu oldum hadi inşallah minik kızımız çıkar hastaneden sıcak yuvasına kavuşur :))
Kızlar benim karnimdan çıt sesleri geliyor arada sizde de oluyor mu ??
Aaa nasıl olmuş kız gecmiş olsunAyy kızlar sormayın yahu kredi kartım kopyalanmis ve harcama yapılmış bi bu eksikti yaa uğraş dur şimdi bunla offf
Harika iyileşmene çok sevindimBen kendim cok iyiyim artik agri sızı hic birsey kalmadi cok sukur.ev iside yapabiliyorum.1 haftadir baya iyiyim.
Parmak çıtlama sesi olur ya onun çok az ince sesiNası yani çıt sesi
evet dundu canim.iyiyim sukur simdilik.sen nasilsin.haftasıyla uyumlu gidiyor bi aksilik olmazsa 9 kasim gibi alacak.konyada baskente gidiyoruz emel hanima.icime sindi şükür son ay ne kadar alisilabilirse iste ama memnunum yani
Sağol cnm tesadüf bugün bir telden kredi kartı harcamalarıma bakarken bi baktım iki kere turkcel fatura ödenmiş ayrı iki hatAaa nasıl olmuş kız gecmiş olsun
Alala enteresan , yani bazen böle garip hareketler oluyor irkildiğim ama ses hiç olmadı.bağırsaktan falanmı ki...Parmak çıtlama sesi olur ya onun çok az ince sesi
Yagmur8991 anlamadım neden olduğunu son birkaç gündür var.
Kızlar biraz araştırdım KK da varmış böyle olan ama sebebi ne bilmiyorum![]()
Göbeğin çeşitli yerlerinden arada duyuyorum. Hafta içi kontrol var sorucam bakalım doktora ne diyecek..Alala enteresan , yani bazen böle garip hareketler oluyor irkildiğim ama ses hiç olmadı.bağırsaktan falanmı ki...
Randevun ne zaman kuzum bunu doktora sormalisin ilginç geldi banaParmak çıtlama sesi olur ya onun çok az ince sesi
Yagmur8991 anlamadım neden olduğunu son birkaç gündür var.
Kızlar biraz araştırdım KK da varmış böyle olan ama sebebi ne bilmiyorum![]()
Bu hafta içi randevu mutlaka sorucam zaten benimde aklımı kurcaliyor. Umarım bana deli muamelesi yapmazRandevun ne zaman kuzum bunu doktora sormalisin ilginç geldi bana
Valla eğer aklına gelirse benide etiketle doktora sorunca...merak ettim değişik geldi.Göbeğin çeşitli yerlerinden arada duyuyorum. Hafta içi kontrol var sorucam bakalım doktora ne diyecek..
Yok canım nie deli desin ,ben doktoruma neler soruom bi bilsen :) adam işinden nefret etti benim yüzümden.Bu hafta içi randevu mutlaka sorucam zaten benimde aklımı kurcaliyor. Umarım bana deli muamelesi yapmaz![]()
Doğru haklisinYok canım nie deli desin ,ben doktoruma neler soruom bi bilsen :) adam işinden nefret etti benim yüzümden.
Sağol cnm tesadüf bugün bir telden kredi kartı harcamalarıma bakarken bi baktım iki kere turkcel fatura ödenmiş ayrı iki hat
Müşteri hizmetlerino aradım netten ödemeyi yapmışlar kart bilgilerimle itiraz formunu yolladım bakalım nasıl bana bu ödeme bilgisi verilmez hayret yani bide turkcel in hattı yani
İnş öderler tekrar ya zaten çok açıldık bu ara birde bu çıktı
Yok kız tobee tobee ne deli sanmasiBu hafta içi randevu mutlaka sorucam zaten benimde aklımı kurcaliyor. Umarım bana deli muamelesi yapmaz![]()