• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim ayni sey gectigimiz 2 gun bende oldu cati agrisi ve beraberinde bacak agrisi baya da siddetliydi hareketlerimi kisitladi ve uyutmadi resmen ben de bi tedirgin oldum ama dun gecti cok sukur bebegin kafa pozisyonundan kaynaklandi bence
Bende Anlamadım vala canım 2gündür çok hareket ettim belkide ondan oldu.az öncede belime ağrı girdi ama hemen geçti umarım gelmez günümü bekler

Kızlar bu sarılık için hergün azcık minnak minnak şekerli su verin diyorlar.doktorlar kesinlikle verdirmiyormuş.ama sarılık olmasını engelliyormuş.doğum yapan arkadaşlarımada sordum ,artık herks veriyormuş.annemler eskiden hep böle yaparlarmış.zaten verilen miktar bebeğe zarar vercek miktar değil,damla şeklindeymiş.doktorlarda zaten bu konuda bilgisiz olanlar fazla verirler diye komple herkese ,kesinlikle verilmemeli diyorlarmış.siz napcaksınız vermeyi düşünen varmı.annem kesinlikle vericem diyo bende biçok kişiye sordum hepsi vermiş
Ben mama vericek Can'ım zaten sarılık açlıktan oluyor şeker yerine mama vermek daha sağlıklı

Kızlaaaarrr, uzun zamandır yazamadım. 2 haftadır epey koşturmaca içindeyim. Doktordayken tansiyonlarım yüksek çıkmaya başladı. 2 kere proteinde idrar bakıldı 5 gün arayla. ilki 152, ikincisi 219 çıkınca çok beklemeden sezaryan olmama karar verildi.
Bu perşembe ayın 20sinde bebeğime kavuşacağım inşallah :dua: :dua: :dua: 3 kere NST ye girdim. Çok şükür her şey yolunda. Evde de tansiyonumu ölçüyorum düzenli, tansiyon ilacı kullanıyorum ve çok tuzlu yememeye çalışıyorum.

Yarın yeniden USG ve NST çekilecek, son kontrolüm. En son cuma günü kızım 3150 gr. :nazar: ölçüldü. Perşembe 37+2 olacağm. Insallah her şey perşembeye kadar yolunda gider ve sağlıkla kızımı kucağıma alırım :anne:. Sizlerden de dualarınızı bizden esirgememenizi diliyoum. Herkese sağlık versin allahım :dua:
Canım sağlıkla al bebişini kucağına inşAllah dualarımız seninle

Kızlaaaarrr, uzun zamandır yazamadım. 2 haftadır epey koşturmaca içindeyim. Doktordayken tansiyonlarım yüksek çıkmaya başladı. 2 kere proteinde idrar bakıldı 5 gün arayla. ilki 152, ikincisi 219 çıkınca çok beklemeden sezaryan olmama karar verildi.
Bu perşembe ayın 20sinde bebeğime kavuşacağım inşallah :dua: :dua: :dua: 3 kere NST ye girdim. Çok şükür her şey yolunda. Evde de tansiyonumu ölçüyorum düzenli, tansiyon ilacı kullanıyorum ve çok tuzlu yememeye çalışıyorum.

Yarın yeniden USG ve NST çekilecek, son kontrolüm. En son cuma günü kızım 3150 gr. :nazar: ölçüldü. Perşembe 37+2 olacağm. Insallah her şey perşembeye kadar yolunda gider ve sağlıkla kızımı kucağıma alırım :anne:. Sizlerden de dualarınızı bizden esirgememenizi diliyoum. Herkese sağlık versin allahım :dua:
Kuzum birşey kalmadı senin dogurmana Allah yardımcın olsun bebisin in kilosu çok iyi korkma birşey olmaz Allahın izniyle artık dualarım seninle iyi olursunuz inşallah

Hayirli saglikli dogumlar canim.artik buyumus yavrucak sorunsuz bir sekilde kucagina alirsin ins.

:KK42: ayy nasıl duygulandım görünce yaa aylardır konuşup beklediğimiz minik prensesler maşallah onlara rabbim tam bi melekler. Nazarlardan korusun rabbim maşallah maşallah :KK200:

Allahım Allahım. Maşallah. Çok tatlılar canım. Allah nazarlardan korusun. Güzel annenin güzel kızçelerini

Ikra meyra Ikra meyra masallah canim silmeden yakaladım Allah im nazarlardan korusun hayirli ömürler versin kizcelerine çok tatlilar:KK200::KK200::KK200:
allah razi olsun canlar cok sukur saglikla kavustum prenseslerime rabbim cumlemize saglikla kavusturmayi nasip etsin insallah... ecmain

Hayirli saglikli dogumlar canim.artik buyumus yavrucak sorunsuz bir sekilde kucagina alirsin ins.
Evet inşallah, sadece son 1 haftada karar verilince biraz şoke oluyor insan. Hem kavuşacağım için çok heyecanlıyım. Hem de çok hızlı geçti, bir süre daha karnımda kalsaydı keşke diyorum. Ama sonra diyorum sağlıkla gelsin o yeter.

Sen de yavruna kavuşmuşsun, eve getirmişsiniz. Maşallahh :nazar: nasıl sevindim anlatamam :KK200: Gözünüz gönlünüz aydın olsun canım.

Kizlar yavrumu aldim cok sukur evimize dogru yola ciktik Allah in izniyle.

Kuvezdeki bebislerimizde insallah en kisa zamanda annelerine kavusur.

Hepinize hayirli saglikli kolay dogumlar diliyorum.
Çok sevndim canım maşallah bebisine gözün aydın Allah hasretini acısını göstermesin bir daha

My moonlight My moonlight kuzummm :KK200: helecan var mı helecan. Ben burda düşündükçe duramıyorum seni düşünemiyorum bile :) sabahtır yarın dogum var şeklindeyim. Cok şukela kokay ağrısız bir doğum yap aç önümüzü :) sağlıkla gelsin Mehmet Giray paşamız gözlerimiz yollarda :) mutlaka öncesi sonrası haber et çatlamayalım burdaa:)

Canım adalat ben 28.haftadan beri kullanıorm , 34te bıraktım , 36 haftalık oldum hala doğurmadım :) nst de sancım çıkmıştı hastanede yattım bende ama şükür bi sorun olmadı.bence sende bırak artık zaten 37olmuşsun.
yarn dktra soralım bakalım ne dıcek bende artık dgsun ıstıorum aa yınede korkuorum

Back
X