• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay kizlar hani sabah nisan gelmisti ya gelen giden yok su anda. Kasilma sanci agri da yok. Yarin kontrole gitcem. Doktor daha onceden 1 kasima sezeryan gunu vermisti. Muhtemelen sancim var mi niye nst ye sokcak. Onun disinda alttan muayene eder mi ki acilma var mi die normal dogum olmicak ama. Yine de bakar mi nisan geldi die
Açılmana bakabilir ne olır ne olmaz diye.bu kadar korkma yaaa.önceki gün benim de baktı.10 sn sürdü.alet yok makina yok.hemen parmak ucuyla baktı bitti.

Maşallah kuzuna almış başını gidiyor bi de yüzünü göstermiyor tam ısırmalık :KK46: bizim de kafa 2 hafta öndeydi sonra 1 haftaya düştü mm lik ölçümler çok farkediyor boyutta
Valla aldı başını gidiyor tatlım bide ben bu çocuğu sorun çıkmaz ise normal doğurmak peşindeyim bu kafayla nasıl olacaksa bizim ki küçülmek bi yana dursun hep aynı büyük :KK35:

Kesinlikle normal değil doktorunun davranışı canım. Arkadaşların da dediği gibi her müdahalenin riski var normal doğumun risklerini yazarken sezaryenin risklerini atlamışlar mı onu anlamadım ben. Onun risklerini de dürüstlükle yazdıysalar bilgilendirme amaçlıdır ama onu yazmadıysalar doktorun 'gece vakti veya haftasonu sancım tuttu diye gelip de benim keyfimi bozma, bu işi haftaiçi mesai saatlerinde halledelim hem de daha çok paranı alayım' demenin dolaylı yolunu seçmiş üzgünüm
Sezeryana için tek.bir.kotu bişi. Yazmıyor. Doktorum bgn 8 ile 5 arası doğum olursa ben giricem sonrası için nöbetçi doktor olur dedi eğer beni isterseniz ekstra ücret olur dedi onu da gişe ye sordum 600 tl nakit ücret alır doktor dediler. Yani kart falan da gecmiyormus. Normal.dogum da epidural fiyati sordum 300 tl dedi

Sizinkilerde görüntü bile olsa gelmeyi düşünen yada doğumu bebeği kafaya takan haller var.benimkinde o bile yok.çocuğun adı bile geçmiyor.ne aldık ne sattık ne tam ne eksik hiç bişey sormadı bile.görümcemin çocuklarına bakıyor.gelebilir miyim gelemez miyim yada şu kadar zamanlığına gelirim nasılsın hiç bişey yok.kızı ve onun çocukları yanında ya dünyası tamam.benim çocuklarımın ne adı var ne hasiyeti.

Canım ya çok farklı nasıl anlatayım icraat yok ama laf var öyle diyim.. Kayınvalidem kendi kontrolü için buraya gelmişti eşim bi hevesle aldıklarımızı gösterdi ama kv doğmadan neler almışsın falan laflar etti.. Ama konuşurken onun babaannesi var cart curt. Benim erken doğum riskim varken geldi ama sürekli gitme lafı etti annen ne zaman gelecek diye ki muhtaç olmasam asla ne kendi anneme ne başkasına asla demem. Annem gelmeden de gitti. Şimdi eşim her an doğuma alabilir demiş ondan doğumda burada olmak için geliyormuş. Ama gideli 15 gün oldu bi kere arayıp sormadı. Maddi bişi beklemiyorum ama bi kere sormadılar da.. Ya daha bi sürü şey çok şükür biz elimizden geleni yapıyoruz ama telefonu eline alıp milletle konuşurken yaptık ettik havaları.. İşte İnsan bu durum da görüntü olarak da olsa olmasalar daha iyi diyor çünkü sadece stres yani. Bazen çok uç noktalara basıyor bu psikolojiyle olmuyor.

Valla aldı başını gidiyor tatlım bide ben bu çocuğu sorun çıkmaz ise normal doğurmak peşindeyim bu kafayla nasıl olacaksa bizim ki küçülmek bi yana dursun hep aynı büyük :KK35:

:anne: çatına kuvvet annesi :anneadayı:
Bizim geçen hafta ki çatı muayenesinde doktor uygun değil başı daha yukarı da bir de başı büyük demişti bakalım haftaya tekrar değerlendiririz dedi :oops:
Çatı geçit verirse geçecekler de olmadı artık diğer çıkış alternatiflerini değerlendirmeye alınır :KK46:

ben de artık onlarla ilgilenmiyorum.hasta oluyor bi kere arıyorum tamam.9 aya girdim canın bişey istiyo mu kızım yapayım edeyim de.ben senden 8 senedir hiçbişrey istemedim zaten.lafta bari de gönlümüz olsun.kimisi yapmaz ama lafla karşı tarafı sevindirir.biz de o da yok.etrafa karşı da bizi benimsiyo gibi gösterme çabası da yok.anlatırken millete görümcemin çocuklarını benimkiler diye anlatır. görümcemin evine bizim ev der.benim oğluma ziyanın oğlan der.ebn neresinden tutayım bunların.doğumuma gelmesini sırf eşim benim tarafıma karşı küçük düşmesin eşime ve onun ailesine değer vermedikleri belli oolmasın diye istiyorum.

ben de artık onlarla ilgilenmiyorum.hasta oluyor bi kere arıyorum tamam.9 aya girdim canın bişey istiyo mu kızım yapayım edeyim de.ben senden 8 senedir hiçbişrey istemedim zaten.lafta bari de gönlümüz olsun.kimisi yapmaz ama lafla karşı tarafı sevindirir.biz de o da yok.etrafa karşı da bizi benimsiyo gibi gösterme çabası da yok.anlatırken millete görümcemin çocuklarını benimkiler diye anlatır. görümcemin evine bizim ev der.benim oğluma ziyanın oğlan der.ebn neresinden tutayım bunların.doğumuma gelmesini sırf eşim benim tarafıma karşı küçük düşmesin eşime ve onun ailesine değer vermedikleri belli oolmasın diye istiyorum.

İşte sen düşünürsün o kısmı ama onlar düşünmeyince boş..

Açılmana bakabilir ne olır ne olmaz diye.bu kadar korkma yaaa.önceki gün benim de baktı.10 sn sürdü.alet yok makina yok.hemen parmak ucuyla baktı bitti.
10 saniye mi :) iyi o zaman ay boyle cok acicakmis gibi gelio stres oluorum. Hayirlisi artik. Diken ustunde oturuorum zaten sabahtan beri. Sanci gelcek mi bisey olcak mi die

Yirimm senin premsesler gibi olmani :KK73: mehmet girayimiz yaramaz cikti desene kurban olsunlar op kokla yerimize ikinizinde iyi olmasina cok seviniyorumm darisi baismiza kuzumm :KK19:
Kuzum yarın sıra sende Allâh yardımcın olsun kolayca kavuş efe ne inşallah. Bu gece senin tepe tepe kullan:KK70: dakika ziyan etme uyu sana tek tavsiyem bu:KK66: ama zor biliyorum kitap okuyarak dene mesela:KK24: yarın seni yeni bir hayat bekliyor:KK36:

10 saniye mi :) iyi o zaman ay boyle cok acicakmis gibi gelio stres oluorum. Hayirlisi artik. Diken ustunde oturuorum zaten sabahtan beri. Sanci gelcek mi bisey olcak mi die
Gününü beklicek bebişin inşallah canjm baksana sanci fln yok açılma da yoktur inşallah.onu ultrosondan görebilirse alttan bakmaz bnce

Paşa beyimizi gördük 3024 gr 51 cm olmuşuz. Sancı vs yok dr gayet rahat görünüyor dedi kanala bile girmemiş daha tembel oğlum. Dr 40 haftayı bekleriz gelmezse gün aşırı kontrolle 41e kadar uzatiriz yine gelmezse suni sancı dedi :KK57: inşallah gerek kalmaz dedim inşallah dedi. Bu suni sancidan da tirsiyorum inşallah ogluşum kendi isteğiyle gelir.

My moonlight My moonlight canim allahim kolaylıklar versin gözün aydin.darisi hayirlisiyla bizim basimiza insallah. Kombin sezeryana anestezi doktoru mu onerdi kendi doktorun mu.bir de 2 refakatciya izin veriyorlar mi ona gore hazirlayacam kendimi de.cift kisilik oda miydi tek ksilik miydi odan.cok tesekkurler simdiden...
Kombine yi kendi doktorum önerdi ve anestezi doktoruyla kendi görüşüp ayarladı sağolsun. Yoksa hastanede rutin olarak spinal yapılıyormuş. Refakatçi ücreti 50 lira 2 kişi kalınabilir ücret ödenirse. Ben suit özel odada kaldım. Zaten yatış yapılırken gerekli açıklamayı yapıyorlar siz seçersiniz odayı. Bizim odayıda doktorum ayarladı hiç uğraşmadım biz sağolsun.

Ay canım yaa :KK43: Allah şifa versin kızınada sanadaa :/ aksilik işte geçer inş yakın zamanda :KK43: ama senin dinlenmen lazım temizlik falan yorma kendini yoksa bu hastalık uzar gider cnm
Sağol canım. Evde çocuk olunca illaki yoruluyo insan alıştım artık canım. Hayırlısıyla iyileşseydik yorulmaya hep razıyım :(

Kızlar sabahtan beri adet olacak gibi belim karnım ağrıyor yaa. Rahatsız etti artık. Öyle çok aşırı kasılmam yok ama ağrı var.

bende sancı mancı yok kızlar ya da olan o kasılmalar kemik ağrıları sancı mı ki?? ama nstde de sancı 20lerin altında çocuk desen yukarı tırmanıyo ya sabır alem gider mersine biz gideriz tersine ya :KK42: @urashaa
Benim de kısa bi ara 20leri gördü onun dışında 1,2,3... 10a bile zor çıktı. Dr nst sonucu mu görünce güldü düşün yani. Kanala da girmemiş öylece kafa aşağı duruyor sipa.

Back
X