• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tamam canim bugun takip edicem hemen hastaneye gitmek istemiyorum sureci evde yasamak istiyorum
Tatlım sancılarının sıklığı nasıl süre tut.Duş almayi dene ılık bir duş.Genelde duş sonrası geçenler yalancı ağrılar oluyor.Nişan herkesde gelecek diye bir şey yok.2 cm açılma oldu ise sen o evresi zaten atlattın bence.Kendini iyice bi dinle.Olmadı doktora git.Genelde su 4 5 cm den sonra geliyor diye okumuştum.

Kizlar surekli adet sancisi gibi sancim var bugun doktor 2 cm acilma var demisti nisanim gelmedi hala doktora gitmelimiyim evde mi beklemeliyim sizce
canim 14 gun once dr bana da 2cm acilma var demişti muayeneden sonra 2 gun kahverengi akıntı geldi sonra ne sancı ne su ne de nisan bekliyorum bende anca perşembe gününe sıra alabildim insallah hayırlısıyla gelir bebislerimiz

kızlar nasılsınız biz dun kızımla buluştuk.2500 gr olmuş.dr sıkıntı olmazsa 2 hafta sonra görüşelim dedi.Buarada doğum yapanlar olduysa haberim yok.Galiba son ay bunalıma girdim.Dun ev için aksesuar ve tava falan alacaktım istediklerimi bulamadım sonra 9 aydır ilk kez eşime sinirlendim.Oda şaşırdı ama çok sakin davrandı.sabah ta uyandirmamis bizi ise gitmiş.Kendi kendime dert arıyorum galiba yada yoruldum 1 haftadır büyük kızım hasta ve süreklı mızmız.of ya hayırlısıyla doğum yapsaydık zamanında......

Kızlarrrrr :KK200: ahmoz ahmoz umuz doğurdu cok sükür başarılı bi sezercik olmuş oğluşumuz Efe miz dünyaya gekmiş annecikimizinde sağlığı sıhati yerinde :)
Henüz başı kalabalık oldupu için cok inceleyip soramadık Efe mizin boyunu posunu o bilgileri annesi verir zaten :)

Ben sadece ikisininde iyi ve olduğu haberini verebilirim..

Kızlarrrrr :KK200: ahmoz ahmoz umuz doğurdu cok sükür başarılı bi sezercik olmuş oğluşumuz Efe miz dünyaya gekmiş annecikimizinde sağlığı sıhati yerinde :)
Henüz başı kalabalık oldupu için cok inceleyip soramadık Efe mizin boyunu posunu o bilgileri annesi verir zaten :)

Ben sadece ikisininde iyi ve olduğu haberini verebilirim..
Ayyy allaha sukur cıktı demek :

Arkadaslar kafama bişi takıldı dün bi arkadaşımın eşi doğum. Yaptı akşam 6 da ziyarete gittik bebis 3500 gr doğmuş ve yeni doğan seti olmamış bebise mecbur gidip 3 aylık şey almışlar ve yıkamada giydirmek zorunda kalmışlar . Şimdi kafama takıldı 3500 gr bana göre normal bir kilo olmasi gerekmezmiydi. Bizim de olmazsa diye korkuyorum

Arkadaslar kafama bişi takıldı dün bi arkadaşımın eşi doğum. Yaptı akşam 6 da ziyarete gittik bebis 3500 gr doğmuş ve yeni doğan seti olmamış bebise mecbur gidip 3 aylık şey almışlar ve yıkamada giydirmek zorunda kalmışlar . Şimdi kafama takıldı 3500 gr bana göre normal bir kilo olmasi gerekmezmiydi. Bizim de olmazsa diye korkuyorum

Yurt dısından falan aldıysalar avrupa size ları cok ufak newborn ların :/

Sizde minikmissiniz.bizimde nerdeyse 1 ay olcak ama dogum kilosunu pek gecmedi sayilir zaten 12-13 gun hep serumla beslendi.
Tek derdim suan saglikli olmasi ve hemen kilo almasi.ins kilo almakta bizi zorlamaz yavrucuklar.
Canim sizin bebek kac kilo..bugun daha iyiyim en azindan kolayca kucagima alip gazini cikarabiliyorum...ama altini degistirirken cok agliyor neyse gececek inaniyorum bugunler..zaten 2 cekiyor memeyi hemen uyuyor aradan yarim saat geciyor tekrar araniyor yine iki cekip uyuyor

kızlar nasılsınız biz dun kızımla buluştuk.2500 gr olmuş.dr sıkıntı olmazsa 2 hafta sonra görüşelim dedi.Buarada doğum yapanlar olduysa haberim yok.Galiba son ay bunalıma girdim.Dun ev için aksesuar ve tava falan alacaktım istediklerimi bulamadım sonra 9 aydır ilk kez eşime sinirlendim.Oda şaşırdı ama çok sakin davrandı.sabah ta uyandirmamis bizi ise gitmiş.Kendi kendime dert arıyorum galiba yada yoruldum 1 haftadır büyük kızım hasta ve süreklı mızmız.of ya hayırlısıyla doğum yapsaydık zamanında......
Bizde aynıyız canım kızım anca iyileşti sayılır ama benim burnum çok akıyo başım ağrıyo :( kendimi alışverişe verdim bende sağolsun eşim sesini çıkarmıyo :KK76:

Back
X