bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Atlette gıy canım alıyoruz sogugu farketmeden.ateş basıyo ama gıyıyorum ben de

Doğru diosn cnm.giyeym inşallah bende.

Ha ha o zaman biz ihtiyarlık derizgerçekten kalabalık aile bulunmaz nimet şimdi hep kızıyorum anneme neden bi tane daha yapmadın diye birde aldırmışlar benden sonra kardeş candır

Aynen cnm bende öyle.iki kardeşiz.Annem galiba benden önce ya da sonra aldrms.Bi de kardesmdn sonra.Ne güzel 4 kardeş olcaktk yani

Şükür gaz sancısı nedir bilmiyrm ama kaçırmak çok kötü eşim yine neyse de halam gelio arada duymuodr inşallah

disikartal87 canim ne guzel ya hizlica gelismis olaylar ve sonuc mukemmel datlu bir bebişhayirli olsun gecmis olsun.iyi hissesince anlatirsin artik gelismeleri ayrintili

Cnm genelde daha fazla çıkıyor eksik çıkan pek duymadım ama 1 kilo da fark edebiliyor demek ki. aynıydı bzm bebs kiloları blki bnmki de 3500 dur umutlandim smdi:)

Aynen inşallah cnm ya.benmde salı günü kontrolüm var 1 hafta arayla 30 40 gr fark cikanlar oluo ya.inşallah öyle olmaz da 3 kiloyu geçer bebeğim diorm.ama umutsuzca diyrm doğduğunda geçsin inşallah

Aynen inşallah cnm ya.benmde salı günü kontrolüm var 1 hafta arayla 30 40 gr fark cikanlar oluo ya.inşallah öyle olmaz da 3 kiloyu geçer bebeğim diorm.ama umutsuzca diyrm doğduğunda geçsin inşallah
Bnm de geçen salı 2950ydi bakalım bu salı kaç olms ama fazla da takmamak lazmms demek ki az çıkıyor ultrosonda

Bnm de geçen salı 2950ydi bakalım bu salı kaç olms ama fazla da takmamak lazmms demek ki az çıkıyor ultrosonda

Kiloyu takmayın kızlar Çarşamba 2800gramdı cuma gittiğimde 2950 olmustu 2günde 150gram ultrason yanıltıyor gerçekten doğduğunda daha farklı oluyorlar

Cnm genelde daha fazla çıkıyor eksik çıkan pek duymadım ama 1 kilo da fark edebiliyor demek ki. aynıydı bzm bebs kiloları blki bnmki de 3500 dur umutlandim smdi:)
Canım umudunu kırmak istemem ama beni kızımda neredeyse yarım kilo eksik çıkmıştı kilosu

Kızlar ya cati muayenesi olup kanaması olan varmı benim dün biraz oldu akşam. Kesilmisti şimdi böyle bulasik gibi geliyo çok az az ama geliyo çamaşırı batırıyo sancım da yok ama bebek hareket ediyo sabah çok baskiliyo du aşağıya kan da kırmızı değil kahverengi leke şeklinde bi muayeneden bu kadar leke gelmezdi diye düşünuyurum ama

bizdede var bazı tuhaf anlayamadığım davranışlar. İnsanlar mı düşüncesiz ben mi çok ince düşünüyorum acaba allah sabır versin hepimize lohusalığıda sağ salim atlatsaydık

Senin nişan gelmiş canım bence. çatı muayenesinden sonra nişanı gelen çok oluyor doktoruna haber ver bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…