• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Eki Görüntüle 1902046

Benim kuzum emdiği sütü kusuyor kızlar acaba farkında olmadan üşütüyormuyum :KK43: her bezinde kaka oluyormu bebeklerinizin günde kaç kez yapıyorlar?
Irmik tatlisinin sut yaptigini bilmiyordum.evde sutum var ne tatlisi yapsam doye dusunuyordum bende irmik tatlisi yapayim madem hem misafire ikram ederim hemde kendim yiyeyim.

Kızlar geldim doktordan benim tosun 2750 gr olmuş doktor 39+4 de alıyoruz dedi yani yani 21 Kasım'a gün aldık saat 11 de gidiyoruz Allah'ın izniyle bu arada benim ki 4 kilo falan olur diye düşündüm çünkü 3 haftada bir kilo almış ay çok heyecanlandım bakalım nasıl olacak ay kuzum benim ya ilk kez yüzünü yandan gördük büzmüş dudaklarını.. doktora bi sıkıntı olmaz dimi dedim yok dedi bekleyelim
Oyy masallah kuzuna canım ndn o kdr gec genelde 38 hafta içinde alınmıyormu

Bende sağlık ocağından izlenimden geldim çok şükür bitti izlenimlerimiz orda sıra beklemek kadar yorucu birşey yok yani, Kızlar tetenoz asinizin geri kalan dozlarini yaptircakmisiniz ben yaptirmayi dusunuyorum sonrasinda sanırım 5 yıl koruyacak beni

Bende sağlık ocağından izlenimden geldim çok şükür bitti izlenimlerimiz orda sıra beklemek kadar yorucu birşey yok yani, Kızlar tetenoz asinizin geri kalan dozlarini yaptircakmisiniz ben yaptirmayi dusunuyorum sonrasinda sanırım 5 yıl koruyacak beni
Bende yaptırcam tetenazn son dozunu.bidaha bidaha uğraşmaktansa mantıklı bence

Kızlar selam. Bizde kontrolden geldik. 39+2 yiz 3.700 olmuşuz 51 cm de boyunuz var.
Rahim agzında açılma yok :KK43: zırh gibi kapalı dedi. Cuma tekrar randevumuz var. Dua edin bize kendi kendine gelsin bu Ateş paşa :KK43: duasız hiç gelesi yok :)
Maşallah kilosu boyu yerinde tosunun:)) ne sevdi annesinin karnını bu bebek inşallah bugün yarın kendiliğinden sancilanirsin canım yoksa suni sancı verilir illaki

Kızlar selam. Bizde kontrolden geldik. 39+2 yiz 3.700 olmuşuz 51 cm de boyunuz var.
Rahim agzında açılma yok :KK43: zırh gibi kapalı dedi. Cuma tekrar randevumuz var. Dua edin bize kendi kendine gelsin bu Ateş paşa :KK43: duasız hiç gelesi yok :)

Maşallah :KK200: yerini çok sevmiş anlaşılan gel ateş gel annecin seni bekliyor :anne:
Erken doğum riski dendi, vajinal muayene doğumu tetikler dendi bizim de rahim boyu 3,5 üstüydü hala :KK52:
Bakalım bekliyoruz sağlıkla gelsinler inşallah

Masallah bebisine canim.insallah cok cok kisa zamanda saglikla kucagina alirsin oglusunu.

Maşallah Paşana sağlıkla gelir inşallah açılma kiminde haftalar önce başladığı gibi sancıyla da başlayabiliyor benim öyle olmuştu..inşallah hayırlı Zaman'da kucağına alırsın canım

Back
X