• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Disikartal87 ye spinal yapms lar cnm bilmyrm ki kombine olur mu yatış olunca bi sorarim. nurettin bey anestezi doktoruyla görüş dedi. Ama disikartal87 çok memnundu spinalden.
Ama o acil gitti ya aklıma gelmedi bile yazmıştı sanki ...valla ne diyim bilemiyorum şimdi ben spinali gördüm bana zordu ama sonrası için konuşuyorum ameliyat anında hiç birşey hissetmiyorsun zaten ...banada doktor anestezi uzmanıyla görüş dedi ..şimdi kombine olan arkadaşlar sonrasında da çok memnun kalmışlar ya o yüzden sıcak baktım yoksa fikrim yok gerçekten

Nilke Nilke arada bir yaz be kuzucum merak ediyoruz seni prensesinle :KK15:
Nilke Nilke çok etkileniyor diye ara verdi ama ona kadar maşallah bir sürü kişi doğurdu sırasını savdı plesantası söz dinledi bekledi :) artık dönebilir özletti gerçekten ...

Hiç düşünme arkadaşım kabul eden bir doktor varsa git görün ..kendi doktoruna da daha erken alırmısınız diyede sorarsın bir ara gidince ...dediğim gibi biz psikolojik olarak iyi olmazsak bebeğin 1 günün bence önemi yok..düşünsene ben ağlıyorum stres yapıyorum filan oda karnımda herşeyi hissedip geriliyor o Zaman ne anladım ben 1 günlük faydadan ki ben sana bu çocuk gelişimi öğretmeni olarak söylüyorum önce anne sonra Bebek :KK66:
Çok çok haklısın bende öyle düşünüyorum hiç de umurumda değil başka bir doktora gidip fikrini alayım diyorum durumu da anlatırım inşaallah olumsuz bir şey olursa bir başkasına giderim ben artık çok sıkıldım böyle beni tersler gibi konuşmasından inşaallah daha iyi bşr doktor bulabilirim

Kizlar ben dogum yaptim gece 3 te suni sanci verilmesiyle 10:35 itibariyle normal dogum olarak bebisimizi kucagimiza aldik mukemmel bi duyguydu bi daha olsun bi daha normal yaparim hic korkcak bisey yok 2 cm aciklikla geldim 7-8 saatte bitti hersey ve ben yuruyerek ciktim dogumhaneden

Maşallah arkadaşım çok güzel anlatmışsın rabbim analı babalı sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin kuzun
selamlar herkese kızlar :anneadayı: BegumBB BegumBB @yaren92 Enfal97 Enfal97 @gonulll canlar dün günümüzü aldık büyük günn 3 kasım :KK46::KK46::anne::KK200::KK200: inşallah sağlıcakla kavuşurum kuzuma boyu 47-48 cm olmuş 3kilo da ağırlığımız..görseniz nasıl büyümüş kolları yumuk yumuktu elleri ayı pençesi gibi olmuştu küçük dayısı kılıklı yaaa :KK49::KK49:yalnız bana sadece kan testi yapıldı hiç ekgye falan almadılar.. kombine anestezi yapılıcak.. aklıma gelenler bunlar şimdilik ha bi de gece heyecandan uyuyamadım uyanıp uyanıp durdum düşünün 2 kasım gecesi nasıl olucam :KK48:
Oh be güzelim senden haber almak çok güzel süper tarih de almışsın artık heycan iyice doruktadır... yerim ben onun ayı pençelerini sen merak etme hiç öyle görüldüğü gibi olmuyor kucağına verdiler mi 4 kg bile doğursan ne kadar küçük bu diyorsun... yani sen haftaya doğuruyorsun paşayı
tatlım sahi senin ilk doğumda taşikardi olmuştu dimi?? niye illa 40. haftayı bekliyo ki bu dr doğal sezeryan yapmaya çalışıyo desem bi yarar zarar dengesi kurulduğunda beklememek daha iyi gibi bilemedim tabii dr un da bi bildiği vardır ama o_O mesela bak benim dr 1-2-3 kasın istediğiniz herhangi bi gün var mı dedi?? ben heyecandan tıkandım ayyy bilemedim siz karar verin dedim sonra da haftasonu mu olsa acaba deyip ayın 5 i nasıl dedim 38+6 oluyosunz ilçeden geldiğiniz için biraz geç olabilir dedi.. tamam o zaman da alırlar sezeryana acil ama ne gerek var o paniği yaşamaya biz de 3 üne karar verdik o yüzden.. kaldı ki sende daha dikkatli verilmeli tarih..
Ben İnan bir bildiği olduğuna inanmamaya çalıştık ama istikrarlı bir yapım vardır onunla başlayınca değiştirmek istemedim doktoru ve sorulara böyle ters cevap vermesi hiç hoşuma gitmedi kilosunu sordum sabırlı ol dedi ben şok tabi, risk yokmu beklemekte dedim iğne kullanıyorsun ya risk olmaz dedi oysa iğne %30 korur bunu herkes bilir ve pıhtılaşma ilke ilgili kayıplar son haftalarda olur, ve daha öncede anlattığım kalp problemim dediğim gibi çok dertliyim arkadaşım. İnşaallah yarın gideceğim doktordan olumlu yanıt alırım dua et bana olur mu kuzumu ağzı açık su içer vaziyette gördüm dün hiç aklımdan çıkmıyor ona birşey olmasın tek derdim o doktorun karnınbırnunda kadına Doğum şeklini bile konuşmaması çok enteresan geldi bana...

aaaaaaaaa bak bu msjını yeni okuyorum kırarım o dunkofun kafasını :KK11: ne demek karnı burnunda hastaya soğuk davranmak yok anestezi şeklini benle konuşmayın falan babamla mı konuşcam afedersin:kızgın: bence araştırın kuzum durumunuzu izah ederseniz başka bi dr da kabul eder diye düşünüyorrum

Çok çok haklısın bende öyle düşünüyorum hiç de umurumda değil başka bir doktora gidip fikrini alayım diyorum durumu da anlatırım inşaallah olumsuz bir şey olursa bir başkasına giderim ben artık çok sıkıldım böyle beni tersler gibi konuşmasından inşaallah daha iyi bşr doktor bulabilirim

Maşallah arkadaşım çok güzel anlatmışsın rabbim analı babalı sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin kuzun

Oh be güzelim senden haber almak çok güzel süper tarih de almışsın artık heycan iyice doruktadır... yerim ben onun ayı pençelerini sen merak etme hiç öyle görüldüğü gibi olmuyor kucağına verdiler mi 4 kg bile doğursan ne kadar küçük bu diyorsun... yani sen haftaya doğuruyorsun paşayı

Ben İnan bir bildiği olduğuna inanmamaya çalıştık ama istikrarlı bir yapım vardır onunla başlayınca değiştirmek istemedim doktoru ve sorulara böyle ters cevap vermesi hiç hoşuma gitmedi kilosunu sordum sabırlı ol dedi ben şok tabi, risk yokmu beklemekte dedim iğne kullanıyorsun ya risk olmaz dedi oysa iğne %30 korur bunu herkes bilir ve pıhtılaşma ilke ilgili kayıplar son haftalarda olur, ve daha öncede anlattığım kalp problemim dediğim gibi çok dertliyim arkadaşım. İnşaallah yarın gideceğim doktordan olumlu yanıt alırım dua et bana olur mu kuzumu ağzı açık su içer vaziyette gördüm dün hiç aklımdan çıkmıyor ona birşey olmasın tek derdim o doktorun karnınbırnunda kadına Doğum şeklini bile konuşmaması çok enteresan geldi bana...
ohhh iyi hadi hadi yarın başka bi dr a gidiyosun yani?? çok sevindim canım en doğrusu.. neden için içini yesin ki bunca zaman neler yaşadık biz bu süreçte son zamanlarda bi dr un salak dengesiz hareketleriyle sarsılmaya hiç ihtiyacımız yok :sopa: yarın bizi haberdar et olur mu kaçta randevun?? bu arada iyi dileklerin için de çok teşekkür ederiz teyzesi ya az kaldı çok heyecanlıyım :KK49:

Sezeryan olan anneler gazınızı nasıl çıkardınız genelde problem oluyormus özel olarak yiyip içtiğiniz bişey oldumu?

Topuk kanı ili kez alınıyormuş yaa bir kez değilmiş demekki Ayy gerçi çok önemli o malesef benim yegenimde unutulmuş nasıl. Olmuşsa ben küçüktüm o zamanlar çocuğun bütün ömrünü etkilediler onun içi aman ihmal etmeyelim
nasıl yani tüm ömrünü etkilediler tatlım noluyo ki alınmayınca o_O

Sorma o senaryoları :KK43: kaka yemeler dogamamalar bekleyip son dk sezeryan olmalar falan. Doktorum bile vah vah tüh tüh dogmadı diyor. Ya cocugun daha 40 haftayı doldurmaya 5 günü var :KK43: onlar öyle yaptıkca herkes hani dogmadı mı dogmadı mı diye sordukca gerim gerim geriliyorum. Bugün resmen agladım hüngür hüngür kontrolden sonra :KK43:
aşkitommm seni o üzenlerin because of you üstüne :kusmuk: ohhhh iyi geldi dimi :KK48: bırak hiç dert etme yurtdışında 41.42 haftaya kadar bekliyolarmış ya çok şaşırmıştım ama olabiliyo demek ki.. ayrıca geç döllenme durumları da etkiler hakkaten vildan_drs vildan_drs söylemişti sanırım benimki de geç döllenme de ordaan biliyorum

ohhh iyi hadi hadi yarın başka bi dr a gidiyosun yani?? çok sevindim canım en doğrusu.. neden için içini yesin ki bunca zaman neler yaşadık biz bu süreçte son zamanlarda bi dr un salak dengesiz hareketleriyle sarsılmaya hiç ihtiyacımız yok :sopa: yarın bizi haberdar et olur mu kaçta randevun?? bu arada iyi dileklerin için de çok teşekkür ederiz teyzesi ya az kaldı çok heyecanlıyım :KK49:
Evet canım ya eşim de bir kaç arkadaşıyla konuşmuş öğlen eve geldi özellikle anlatmak için gel başka doktora gidelim dedi canı sıkılmış onunda bende randevu aldım saat 12 de inşaallah yazarım size...
ay yerim ben onu ya ne kadar şanslı bir çocuk olacak annesi sen olacaksın..benim çok samimi arkadaşım oğluma söylerdi hep sen çok şanslısın annem evde seni hep güldürüyordur sen çok şanslısın diye... senin oğlanda çok mutlubir ailede büyüyecek eminim boşver sen babaannesi ne yaparsa yapsın ha balkonunu istila eden güvercinler ha kaynana hepsi de aynı... dimi neyse yarın ola hayır ola

Valla gelme diyemiyosunki canım. Benimki ölmeden torunumu göreyim diye gelmek istiyo. Eşiminkide erkek torunumun oğlunu görmek istiyorum diye geliyo. Zaten hepsi bir arada olursa evleri zaten yakın herkes kendi evinde kalsın dicem. Hepsini çekemicem. Hayırlısı bakalım. Doktorum normal olacak görünüyo dedi ama plesantada yaşlanmadan dolayı ani olarak sezeryanda olabilir. Yarın kontrolüm var belli olur heralde.
canım bugün yazdın mı kontrolün nasıl geçti?? yolundadır inşallah herşey..

Evet canım ya eşim de bir kaç arkadaşıyla konuşmuş öğlen eve geldi özellikle anlatmak için gel başka doktora gidelim dedi canı sıkılmış onunda bende randevu aldım saat 12 de inşaallah yazarım size...
ay yerim ben onu ya ne kadar şanslı bir çocuk olacak annesi sen olacaksın..benim çok samimi arkadaşım oğluma söylerdi hep sen çok şanslısın annem evde seni hep güldürüyordur sen çok şanslısın diye... senin oğlanda çok mutlubir ailede büyüyecek eminim boşver sen babaannesi ne yaparsa yapsın ha balkonunu istila eden güvercinler ha kaynana hepsi de aynı... dimi neyse yarın ola hayır ola
canımmm çok saol iyi bi anne olurum dimi :KK43: inşallah olurum bu verilen çok büyük bi emanet layık oluruz inşallah.. yarın gideceğin dr muhtemelen senin tarihini öne alıcak daha erken kavuşucaksın kuzuna hadi bakalım hayırlı haberlerle dön canım :dua:

Valla canım herşeyi anneme yüklerse derim tabiki sana gerek yok diye. Zaten ben yönlendiririm onu annem bişey yaparken oturtmam valla anne sende şunu yapıver diye derim. Yada eşime söylerim. O hakkından gelir. Bide bizim ev curcuna gibi olacak galiba. Benim ananem gelecek eşimin ananesi gelecek 2 yaşlı 2 kv, 1 lohusa,1 bebek :deli::deli: hepsini kovmazsam iyidir. Bekleyip görecez bakalım nolacak:KK76:
kuzu moral vermek gibi olmasın da sizin o evden 3 sezonluk dizi çıkar :mapus:

Back
X