• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Duadan guzel bir sey var mi canim benim ya.ben yardimi cok severin baskasinin mutlulugunu isini kolaylaştırmayı.ayni yerde olsaydik inan elimden geleni yaprdim gelirdim ihtiyaclarin icin.bi sagol sozu dunyalara bedeldir anlayana
bende yardımı çok severim hatta benim ki artık ileri derecede salaklık seviyesine geçmişti ama son 6 ayda anladım ki zor durumda kimsesizsin ...Yakın olsak lohusa lohusa yatardık Yanyana :))) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Vallaaaa şaka gibi gerçekten ..hiç ciddiye almıyor bu insanlar söylenenleri ..şimdi kız tarafı olarak ailen olacak ya oğlu orda güya yalnız kalacak :))) erkek ailesi gösterişi :))) Aslı'nda amaç dostlar alışverişte görsün :))) yani gelme desenizde kavga etmeden anlamayacaklar oda bayağı kötü olur ..gelirlerse suratlarına bakma annende hizmet etmesin asla ..çocuğuda kucağından bırakma benim çocuğum kimse dokunmasın ellemesin öpmesin filan diye hep söylen ..benim de planlarım o yönde biliyorsun :))) bak gerçekten lohusalık farklı bir psikoloji duygularını kontrol edemiyorsun o yüzden kendini sıkmadan bilinçli olarak lohusa depresyonuna girmiş numarası yap söyle herşeyi rahatla :) valla yüzsüz bu millet yaaaa gerçekten hakkaten sezeryan gazını bunların yüzüne çıkaracaksın :))))
Yok valla yapıcam suratı da hiç tanışmadığım teyzeleri geliyo onlara da ayıp olmaz mı diye düşündüm onlar da durmuş durmuş bunu beklemişler!! Ama var ya vildancım çok doğru anlamışsın mantık tamamen o oğlumuz yalnız kalmasın.. Ayy sanki oğulları yapıcak doğumu üstüne de alıcaz aramıza ıslak odunla dövücez vallahi pessss

aydedem sen hangi yastıktan aldın ya ben o reflü yastığından almadım da lazım mı ne diyosun alsam mı ki??
:KK70: yok yastık falan almadım valla. Yumuşak elyaf bi yastığım var o yastığı uzunlamasına dik yatırıyorum. Altına penye kundaklarla destek yapıyorum. Tümsek oluyor yukarıdan aşağı bebeği de bi.sol bi.sağ yatırıyorum. Kurarsa sırt üstü olmasın diye ve kafa yapısı düzgün olsun diye. Ama reflü yastığı var alınabilir.

Yok valla yapıcam suratı da hiç tanışmadığım teyzeleri geliyo onlara da ayıp olmaz mı diye düşündüm onlar da durmuş durmuş bunu beklemişler!! Ama var ya vildancım çok doğru anlamışsın mantık tamamen o oğlumuz yalnız kalmasın.. Ayy sanki oğulları yapıcak doğumu üstüne de alıcaz aramıza ıslak odunla dövücez vallahi pessss
Sonuçta eşinin teyzesi olabilir ama sen hiç tanımıyorsun bu saatten sonra iyi davransan ne kötü davransan neeeee istediğin gibi davran :)) şuan onlar senin ailenin orda olmasına bile ayar oluyorlardır ki evlerinde ne muhabbetler dönüyordur cahil cahil :)) bende de var aynılarından çözmesi hiç zor olmuyor :))

Cano lavmanda sadece bi soğukluk hissediliyor o kadar.hem de hrkse yapmazlar ki ilk ameliytmda 2.gün gece cikardim gaz kmse de lavman yapmadi.sen yine gez seda sayan gibi dekoltenle ypmazlar sana öyle pis kaka seyler:)
İnşallah Ayşem yoksa benimkileri Müge anlıda izlersiniz kayıp kızımızı arıyoruz diye üstünde ameliyat önlüğü vardı derler arka komple açıktı kesin üşütmüştür fazla uzağa gitmiş olamaz derler :)))

:KK70: yok yastık falan almadım valla. Yumuşak elyaf bi yastığım var o yastığı uzunlamasına dik yatırıyorum. Altına penye kundaklarla destek yapıyorum. Tümsek oluyor yukarıdan aşağı bebeği de bi.sol bi.sağ yatırıyorum. Kurarsa sırt üstü olmasın diye ve kafa yapısı düzgün olsun diye. Ama reflü yastığı var alınabilir.
Vaaayy annem style aşkısı :)) annem de aynını söylediydi hatta minnak bi yastık bile dikti elyaf

Sonuçta eşinin teyzesi olabilir ama sen hiç tanımıyorsun bu saatten sonra iyi davransan ne kötü davransan neeeee istediğin gibi davran :)) şuan onlar senin ailenin orda olmasına bile ayar oluyorlardır ki evlerinde ne muhabbetler dönüyordur cahil cahil :)) bende de var aynılarından çözmesi hiç zor olmuyor :))
Öyle diyosun dimi ben de tahmin ediyorum da acaba çok mu fesat düşünüyorum diyodum ama öyle yani bence de.. Bu tip insanların derdi meşgalesi bu çünkü :/

Ya aynen kuzum inanır mısın eşim öyle yumuşak bi tavırla da konuşmaz annesine herşeye burnunu sokma falan der o derece!! Benim abilerim anneme buna benzer bi laf etse annem 3yıl kendine gelemez :)) inan çaresiz kaldım bu yüzsüzlük karşısında..
Kadin bildigini okuyor size kulaklarını tikamis o zaman.yuzsuzlukte zirve yapmış... Millet de durmuş durmus bu vakti mi bulmus yani iyyyy. Dusuncesizlik diz boyu... Ay ben bile bunaldim yani surada

En guzel destek moral eşin.bebis de gelince hicc takma duyma gorme bence.annen de seninle olsun onlar da mal gibi kalsinlar ortada.zaten kendi lohusa sıkıntın kendine yeter bir de milletle mi ugrasacksin allahim ya

Arkadaşlar şoktayım şu kv nin doğuma gelmesi muhabbetini bilenleriniz vardır.. Hani eşim defalarca söylemişti gelme diye en son anlamıştır herhalde diyodum.. Demin eşimin telinde ablasının msjın gördüm annemler belki seni tek bırakmamak için gelip dönecekler hastaneye demiş.. Eşim de anneme söyle abimle ilgilensin sen de ailenle ilgilen şu anda demiş.. Şaka gibi ne demek tek kalmak ya!! Yok ben artık çok bunaldım tek kelime etmek istemiyorum artık bu konuyla ilgili resmen seviyemiz düştü bayağılaştık arkadaş Ayyyy gelsinler de sezeryan gazımı üstlerine bırakayım ya lanet olsun yüzsüz kadın ya buraya geldi karnım burnumda beni de dizi hareket etmeyen annemi de kendine hizmet ettirdi valla bravo!! Şimdi benim hiç tanışmadığım kardeşleriyle gelicek oraya!! Kızlar bana bi akıl verin valla şaştım artık napayım ben şimdi nasıl bi tavır alayım?? :KK43:

Canım esin gerekeni söylemiş zaten gelmeyin demiş ki zaten gelmesin senin kv seni çok gerer gerek yok sen ve bebeğin herşey den daha önemlisiniz onun için sen hiç yorum yapma eşine havale et senin canını sıkmasinlar

Canım esin gerekeni söylemiş zaten gelmeyin demiş ki zaten gelmesin senin kv seni çok gerer gerek yok sen ve bebeğin herşey den daha önemlisiniz onun için sen hiç yorum yapma eşine havale et senin canını sıkmasinlar
Bitanem eşim defalarca söyledi artık diyorum gelsinler ben suratımla ifade ederim duygularımı ya da sen kanı deli akan arkadaşlarınla kim vurduya götür benim kvyi adanada :)))

Bitanem eşim defalarca söyledi artık diyorum gelsinler ben suratımla ifade ederim duygularımı ya da sen kanı deli akan arkadaşlarınla kim vurduya götür benim kvyi adanada :)))
Yaa canim onların amacı bu artık gelin dedirtmek sana normal biri olsa gelsin de şimdi sen sezeryan olacaksın bunları mı çekeceksin
Ayy benim kv gelcek biz ne yapcaz bakalım gerçi allah var benimki öyle kontes gibı oturmaz anneme yardım eder de çene dururmu ondan emin değilim
He yaa adanaya gidince sen ver şunun adresini bi canından bezdirsin bizim deli kızlar :)

Yaa canim onların amacı bu artık gelin dedirtmek sana normal biri olsa gelsin de şimdi sen sezeryan olacaksın bunları mı çekeceksin
Ayy benim kv gelcek biz ne yapcaz bakalım gerçi allah var benimki öyle kontes gibı oturmaz anneme yardım eder de çene dururmu ondan emin değilim
He yaa adanaya gidince sen ver şunun adresini bi canından bezdirsin bizim deli kızlar :)
Valla şaştım kaldım canım allah ıslah etsin böyle insanları bi ar damarı nasip etsin onlara da çok işe yarıyo tavsiye ediyorum burdan kendilerine :/ eşime bile acıyorum artık insan Ailesinin bu hareketlerinden utanır.. Bak benim tee İstanbuldan gelicek abim son anda fikir değiştirdi ve sabah gelip akşam dönecekler düşün niye eşimin ailesi de gelir yatacak yer sorunu da olmasın rahat edilsin diye.. Keşke abicim kalsa onlar her türlü destek bana :(

Back
X