bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayırlı ugurlu olsun yavrun canım.unut olumsuxlukları minnoşu kucakla artık

Hayrli olsun prensesin cnm

Kızlarr meleğim doğdu. Normal doğurdum, hayatımın en zorlu günüydü. Yaklaşık 10 saat sancı çektim, ölmek istedim.

Ama şu an öyle mutluyum ki! Tarifsiz
canim Allah size bagislasin.annelik nasi bisey ki ölmek istedim cumlesinin ardından oyle mutluyumki diyosun hep mutlu olun inşallah

Kizlar flas flas flas
Benim küçük adamım sabirsiz cikti.Dün normal dogmaya kalkti.Daha önce sanci cekmedigim için sncimin olduğunu uzun sure anlayamadim. Aciklik 1,5 cm ve sancilar tavanken hastaneye gittim.gece acil sezaryene alindim.ekim annesi oldum birden
Spinal sezaryen oldum.anestezi gecince biraz agrim oldu ama ilk ameliyatima gore cok daha iyiyim.Oğlum 3200 gr dogdu.minik adamimla hepinizi öpüyorum

Rabbim analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin canım hayırlı olsun

Gözünüz aydın canımm, senin oğlan gol atmış sizeee Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Ayy canım gözün aydın 1 kasımdı dimi planlanan Allâh analı babalı büyütsün

O zaman sen kilonalmadin fazla gobek cikmadi ne güzel.12 kilo aldim ve hepsi gobekte nerdeyse ikiz ucuz gibi karnim

Hayırlı olsun oğlusun Allah analı babalı büyütsün :))

Hayirli olsun cnm Allah anali babali buyutsun

Kİzlar 10 dakika da bir karnım kasiliyor nefesin kesiliyor düzenli olarak oluyor. Şimdi bunlar 5 dk ya bir inince mi ben hastaneye gideyim? Öyle bel ağrım sancim falan yok düzenli kasilmam oluyor sadece. bunlar doğum sancısı mi acaba?

Eşeği yokuşa sürüyorlar canım başka bir şey yok. Uyuz oldum zaten bugün doktora. Eşim başka hastaneye gelelim istersen dedi son zamanda da hastane değiştirmek nasıl olur bilmiyorum ama

Bak geliyo ins kuzun cnm takipte kal bnce drnu bilgilendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…