- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.665
- 248
- 39
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #61.321
Haftaya pazarteside sen benim duyguları getir ödeşirizAyyy evet oyy aglayasim geldi bak duygularımı getirdin geri kiz:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya pazarteside sen benim duyguları getir ödeşirizAyyy evet oyy aglayasim geldi bak duygularımı getirdin geri kiz:)

Ay bende heyecan yaptım hayırlısı olsun aklına yemek yemek gelmez canımm zaten çıkınca hemen yersin.Cnm 10 da yatış olcak 8de evden cikarz ilçedeyiz çünkü. Doktor saat vermedi ameliythanede ne zmn uygunsa dedj. 12den snra bsy yeme dedi bn bayılırım hrhlde o kadr saat nası aç durcam bilmyrm
Ahaha aynen bu görev bnm olmalı:) oglusum uyudukca girerim inşallah merak ederm sizleriHaftaya pazarteside sen benim duyguları getir ödeşiriz![]()
Yol fln gtcez ya zor olcak inşallah ogleden önce alırlar ameliyata cnmAy bende heyecan yaptım hayırlısı olsun aklına yemek yemek gelmez canımm zaten çıkınca hemen yersin.
Cnm 10 da yatış olcak 8de evden cikarz ilçedeyiz çünkü. Doktor saat vermedi ameliythanede ne zmn uygunsa dedj. 12den snra bsy yeme dedi bn bayılırım hrhlde o kadr saat nası aç durcam bilmyrm
Kuzum sen iyi ol minik prensinle bize yeter..bende prensesimi kucağıma aldımmı burda kaka çiş konuşurken duygularımız zaten katlamış olcakAhaha aynen bu görev bnm olmalı:) oglusum uyudukca girerim inşallah merak ederm sizleri
Ne güzel sana saat vermsler cnm bzm hastane niye vermedi anlamadm.spinalde aç olmak gerekmiyor diye konuşuldu burda sanki bn mi yanlış hatrladimCanım benim de yatış 10da ameliyat 12 de anestezi doktoru en az 8 saat aç olacaksın bişi yiyip içmek yok dedi
Ne heyecanlı ya. zamanını bilerek beklemek daha heyecanlı oluyor kesinlikle. Allah sağlıkla kavustursun yavrucuğuna.Kızlarr bn yarın dogurcammm hc bsy hissedemiyorm yaa bi değişik oldum![]()
Ne güzel sana saat vermsler cnm bzm hastane niye vermedi anlamadm.spinalde aç olmak gerekmiyor diye konuşuldu burda sanki bn mi yanlış hatrladim
İnsllah cnm çok degsik duygular hiç unutamicam çok ozel olacak insallaj güzel de olur.Ne heyecanlı ya. zamanını bilerek beklemek daha heyecanlı oluyor kesinlikle. Allah sağlıkla kavustursun yavrucuğuna.
Ah canım ya senin durumun benden daha zor bi tane daha cocugun var onunla da ilgilenmek zorundasın Allah yardımcın olsun kuzumAynen canım ben de artık ciddi anlamda zorlanıyorumgece bi uyandım yarı sırt üstü yattığım halde bacağım uyuşmuş
kaburgalar zaten isyanda...
Yok canım tüm anestezi çeşitlerinde aç olmak gerekir..Ne güzel sana saat vermsler cnm bzm hastane niye vermedi anlamadm.spinalde aç olmak gerekmiyor diye konuşuldu burda sanki bn mi yanlış hatrladim
A Askina eskiya Ayşeeemmm yüzyüze tanışsak bu kadar severdim galiba seni canım benim iyi niyetli sakin arkadaşım. . Bugün çok ağlattılar beni hala ağlıyorum.. beni bu en mutlu olacağım günlerde ağlatan insanlara hakkımı da helal etmiyorum artık. . Bi yandan grip öksürük bi yandan bu kadar ağlama bu perşembe bizim doğum yatar galiba. . İnşallah sen yarın minik kuzunu sağlıcakla kucağına alıcaksın . . Sana çok dua edicem. . Bizim yerimize de öp kokla Ahmet Bekirimizi . . İnşallah yavrun yüzünü hep güldürsün. .
Çok kötüyüm Zeynep ya ben bıktım ağlamaktanKuzum hayırdır noldu kim üzdü seni kıyamam ya
Aman canım küçük hesaplar peşinde koşan insanlar etrafındayken sen mutlu olamıyosun zaten hatta bi bakıyosun ki seni de kendilerine benzetmişler . . Yoruldum artık herkes napıyosa yapsın
Çok kötüyüm Zeynep ya ben bıktım ağlamaktan
@because of you niye hüzünlüsün .kim ağlattı seni canım benim. Ne oldu. .A Askina eskiya Ayşeeemmm yüzyüze tanışsak bu kadar severdim galiba seni canım benim iyi niyetli sakin arkadaşım. . Bugün çok ağlattılar beni hala ağlıyorum.. beni bu en mutlu olacağım günlerde ağlatan insanlara hakkımı da helal etmiyorum artık. . Bi yandan grip öksürük bi yandan bu kadar ağlama bu perşembe bizim doğum yatar galiba. . İnşallah sen yarın minik kuzunu sağlıcakla kucağına alıcaksın . . Sana çok dua edicem. . Bizim yerimize de öp kokla Ahmet Bekirimizi . . İnşallah yavrun yüzünü hep güldürsün. .