- 9 Ekim 2011
- 601
- 629
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #61.441
Kızlar günaydıııııın. Hala iyileşememe rağmen işe geldim son günüm. Artık zorunlu ayrılmak zorundayım yoksa adliyede doğurcam az kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh Ahh bitanem çocuk kalpli kız oldu mu sana mahallenin hunili delisi :) ) ya dün ağlıyorum bi yandan kafamın içinde bi şarkı dönüyo izdivaçta gerizekalının birini oynattıkları bi şarkı var "maaaaarrkaa kaliteeee" diye bildiğin o dönüyo kafamın içinde. . Hiç iyi diil ruh halim Sıkma canını şu son günlerde canım. Sonra pişman olursun keşke ağlamasaymışım dersin. Onlar yüzsüz zaten gelecekler ağlasanda inlesende. En iyisi bazen olduğu kadar demek. En özel anlarını onlar için heder etme. Ama hamile bi kadına böyle psikolojik eziyet ediyorlar ya Allâh mutlaka bi yerden çıkartır. Sen dua et içinden yeter.bebeğin kucağına gelince çevrendekileri görmiceksin takmıcaksın bile. Seni seviyorum çocuk kalpli kız:)))
Kesinlikle doğru söylüyosun canım böyle insanlar için ne ağlıcaksın ne de taviz vereceksin ikisini de yapıyorum ne yazık ki :/ yok yok tam dayaklığım :)[/QUOTE
Eşime aylardır anneni ara ağzını yokla babanı da peşine takıp getirecekler uygun dille getirmemesi için şöyle dedim.doğırdum doğurucam hala aramadı annesini.ama bi gelsin ben yapacağımı biliyorum zaten kp ile küs gibiyiz . Odamda kızımla oğlumla takılıcam.gerekirse odamda yapıcam oğlumla etkinlikleri. Tıpkı bir hayaletlermiş yoklarmış gibi. Eşime dedim baban olursa annem gelmez çekinir. Annem mi lazım o dönemde baban mı lazım.hele eşime yapacaklarımı
düşünemiyorum bile
Kız sen de üzülüp durma 3 günün kaldı keyfine bak azıcık tamam mı gelsinler naparlarsa yapsinlar takma sen kimseyiAhh Ahh bitanem çocuk kalpli kız oldu mu sana mahallenin hunili delisi :) ) ya dün ağlıyorum bi yandan kafamın içinde bi şarkı dönüyo izdivaçta gerizekalının birini oynattıkları bi şarkı var "maaaaarrkaa kaliteeee" diye bildiğin o dönüyo kafamın içinde. . Hiç iyi diil ruh halim atlatıcam inşallah en azından eşim yanımda onların hakkından geliyo. . Yani geliyo galiba :) )
Hayaletlermiş gibi davran keza ben öyle yapıcam. Gerekirse oğlum ve kızımla odada birlikte takılıcam.oğluma derim getir annem etkinliklerini makasını yapıştırıcını . . Hele kp gelirse kayışın koptuğu andırKesinlikle doğru söylüyosun canım böyle insanlar için ne ağlıcaksın ne de taviz vereceksin ikisini de yapıyorum ne yazık ki :/ yok yok tam dayaklığım :)
Yok canım o ben değilim karıştırdın galiba benim Doğuma daha var sen de beklemedesin dimi ilk Doğumda bende normali bekledim bilirim çok streslidir o bekleyiş hele 40. Hafta dolunca bir gör ama merak etme eninde sonunda çıkacak oradsnYatısın yapılmayacak mıydı senin bu aksam ne geziyon bırda gitsene hastaneye :)
Gözün aydın canımDarısı senin başına canm.. Normal doğum oldu çok şükür. Her gece suyum gelecek tek başınayım diye diye.. gece 3bucukta lavabo için kalktım suyum geldi. Arayıp herkese haber verdim. Arkadaşlarım sağolsunlar yanımda oldular hep. Dert etmedim.. Rahat olduğun müddetçe herşey bir şekilde oluyor.. Rahat bir doktor da şart tabii.. Kolay doğumun olur inşallah canım.. Rahat ol
Canım o çocuk kalbine dünyaya gelecek evladının herkesten çok ihtiyacı var sakın onu kaybetme... olay ne ne oldu bilmiyorum ama üstesinden gelmeye çalış ağlayıp üzülerek değil bak o en son çare biliyorum çok hassas dönemdeyiz ama bir mucize var bedeninde herşeyden habersiz sadece sana muhtaç, senin muhtaç olduğun tek şeyse ihtiyaçlarını giderip sana yardımcı olacak annen ve hertürlü olumsuzlukları bertaraf edip senin yüzünün gülmesi için elinden gelenin fazlasını yapmak zorunda olunda olan bir eş... bu böyle değişmez kural bunu eşine hatırlat yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim de malum cezai ehliyetim yok dersin... hadi gülsün yüzün ki aynı bedende iki can olduğun son günlerin keyfini sür..Ahh Ahh bitanem çocuk kalpli kız oldu mu sana mahallenin hunili delisi :) ) ya dün ağlıyorum bi yandan kafamın içinde bi şarkı dönüyo izdivaçta gerizekalının birini oynattıkları bi şarkı var "maaaaarrkaa kaliteeee" diye bildiğin o dönüyo kafamın içinde. . Hiç iyi diil ruh halim atlatıcam inşallah en azından eşim yanımda onların hakkından geliyo. . Yani geliyo galiba :) )
Hadi hayırlısı canımKızlar yoldayım gidiyorum çok uykum var smdiden yorgunum kolayca kavusuruz oglumla inşallah :)
inşallah çokkk güzel geçerr. Bizim yerimize de kokla evladının cennet kokusunu Zeyno hersey o kadar aynı ki seninle......akıntı artışı ağrılar hersey aynı. .. Yarın 1 Kasım topicde 1 Kasım doğumu olan arkadaşlar doğurdu. ... 1 Kasım da ne hikmet varsa yarın ikimiz Aysel hanima arka arkaya girdiğimizde ikimizi de doğum masasına yatırmaz ise şaşarim.el ele tutuşur ikiniriz artikCnm Günaydın
Aynı durum bende de var.ç.tesi temizlik vardı.ben Bişey yapmdm ama ayaktydm mecbur dolandm.Hiç uzanamadm.akşama Doğru yürümem bile zorlaştı vajina ve popo agrsndn.Gece de kasiklara ağrı.adet olacakmış gibi geldi gitti.dün de bütün gün ara ara adet ağrısı gibi girdi kasiklrma.dogurmaktn korktum.suyum gelir Die korktum.Allah m nolur dogurmiim salıya kadar diye dualr ediodmbi de benin akıntım çok arttı.suyum mu gelio Die çok kontrol ettim kendimi.bazen camasirima geccek kadar cokdu ama dvmi olmayınca akintydi herhalde.
Uff çok karışık zamanlra geldik![]()

Canım sen de haklısın. Ama umursama yok say ilgilenme rahatsız olduğunu belli et. Gerekirse çekil kabuğuna anlasınlar. Kaynanan anlamasa da yanında getirdiği sivrizekalıkar anlar belki de toparlanır giderler. Allah gönlüne göre versin kuzum.Kızlar çok sağolun ya gerçekten laf olsun diye diil. . Artık temcit pilavı gibi aynı konuların dönüp durmasından çok bunaldım. . Kısacası bu kadar açık açık daannnn diye söylememize rağmen kv iki kız kardeş ve onların eşleriyle yanımıza geliyomuş hem hastaneye hem eve.. ne diyim ki ameliyathaneye girsinler çıkış anını da görsünler içleri rahat etmez. . Neyin gösterişi neyin hesabı anlamadım. . Takmamam lazım biliyorum elimde diil çok bunaldım aynı salak sorunlardan. . Yavruma da üzüldüm dün onlar yüzünden çocuğu da kastım. . İyi ki varsınız kuzucuklar . . Eski halime dönücem inşallah bi kaç saate. . Şu an yüzüm zaten şişti ağlamaktan vallahi aydıncığıma döndü:/
Hamile halimizle bizden daha hamile.daha alıngan daha hassas takılan tipler de var.Ben arkadaşım ile ayni anda hamile kalmıştık 2 hafta vardı aramızda. Kan uyuşmazlığı sebebi ile kuzusu melek oldu.Sonra tekrar hamile kaldı o da aynı şekilde melek oldu.şimdi tekrar hamile... şükürler olsun.Bana soru sorar ben de cevaplarım.Ha bi de ben cevap verirken çok detay anlatan bir tipim.Saolasın güzel arkadaşım. . Hiçbirimize yakışmıyo üzülmek ama Ahh bu düşüncesiz insanlar . . Artık düşünmüyorum zaten insan kendi düştüğü halden utanıyo karşıdaki ler bu kadar yüzsüz olunca. .
yok cok haklısın canım.. Benimkiler de delirtiyor beni biliyorsun.. Anlatamıyorsun derdini oyuzden en guzeli rahat olmak sanırımKızlar çok sağolun ya gerçekten laf olsun diye diil. . Artık temcit pilavı gibi aynı konuların dönüp durmasından çok bunaldım. . Kısacası bu kadar açık açık daannnn diye söylememize rağmen kv iki kız kardeş ve onların eşleriyle yanımıza geliyomuş hem hastaneye hem eve.. ne diyim ki ameliyathaneye girsinler çıkış anını da görsünler içleri rahat etmez. . Neyin gösterişi neyin hesabı anlamadım. . Takmamam lazım biliyorum elimde diil çok bunaldım aynı salak sorunlardan. . Yavruma da üzüldüm dün onlar yüzünden çocuğu da kastım. . İyi ki varsınız kuzucuklar . . Eski halime dönücem inşallah bi kaç saate. . Şu an yüzüm zaten şişti ağlamaktan vallahi aydıncığıma döndü:/
Bizim apartmanda güvenlik var normalde biri geldiğinde aşağıdan su geldi diye uyarması lazım hadi yapmıyor diyelim ozaman apartman kapısı kilitlenir ben yukarıdan kim o demeliyim normali budur.. Evde uygunsuz olabiliyorum bazan neden çunku hemoroidim var oturma banyolarım oluyor dusa giriyorum bel agrılarımdan çıplak olabiliyorum bazan gogus uclarımı kremliyorum evde sudyensiz geziyorum eşime o şekilde kapı acıorum kapının arkasına saklanıp ya da sadece sudyenle gobegımı yaglıyorum evde oyle gezıyorum neyse kısacası uygunsuz oluyorum... Yarın bebek olunca daha da uygunsuz zamanlarım olacak.. Eşim bunu bu şekilde izah etti ailesine bizim guvenlik haber vermiyor 100 defa uyardık babam da gelse aşağıdan haber verin dedik oyuzden siz gelirken haber verin, eşim de hazırlansın dedi.. Başıma geldi cunku eşim bakkala inmişti kv. çat kapıuda belirdi ben de tam dusa giriyordum o şekilde eşme kapıyı aralıım dedim anahtarsız inmiş diye bir baktım kv. kapıda ayy girmeyin ben uygun değilim giyinip açsam kapıyı demek zorunda kaldım utana sıkıla bunu kayınpedere nasıl yapıım illa utandıracaklar insanı
hiçbir türlü yaranamıyorsun canım oyuzden rahat olmak lazımAllah yardımcın olsun. kolayca bir avazdaKızlar yoldayım gidiyorum çok uykum var smdiden yorgunum kolayca kavusuruz oglumla inşallah :)
Bekliyoruz canımAmin cnm inşallah güzel haberlerle gelicemmm:)
Ben de osteocare alıyorum canım (magnezyum kalsiyum karısımı kasılma engelleyici)iki tane hem de gundeMagnorm iciyorum bi nebze iyi geliyor canım ama onuda 37 den sonra birak dedi doktorum kasılmaları engelliyor dedi doguramazmisim oda olmasa naparim bilmiyorum, dediğin gibi duş almak ta iyi geliyor onuda deniyorum sağol canım Allah yardımcımız olsun
Gozunuz aydin cnm Allah anali babali buyutsunIyi geceler canlar.. Sabah 8bucuk gibi doğum yaptım çok şükür.. Yasemin kızımız biraz erkenci davrandı. Ekim bebişi olduhamişlere kolay doğumlar nasip etsin
Emzirmek için uğraşıyoruz şu sıralar teyzeleri.. dualarınızı bekleriz
![]()
ayy deme erken gelmesin bebişlerHerkeste durum aynı demekkibirde benim 2 haftadır aşırı iştahım açıldı doymuyorum resmen kendimi hep birşeyler yerken buluyorum kızım da da doğuma gitmeden hemen önce karnım tıkabasa doluydu bunda da öyle olacak galiba
![]()