• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Help help help! Kızlar çok korkuyorum yarın sabah kontrol ve çatı muayenemiz var. Ben hayatımda hiç alttan muayene olmadım çok korkuyorum çok geriliyorum ne giyilir ne yapılır ne edilir alt tarafı komple çıkarcam mı napcam yardım edin. Daha önce de demiştim alttan muayene fobim benim sanırım diye gerçekten de öyle o kadar korkuyorum ki ne yapacağımı da bilmiyorum:bicak::bicak::bicak: Bu arada bir de basur olmuşum Can'ım yanıyo tuvalete çıktıkça fazla oturunca falan of Allahım offff :işsiz:
Cnm benimde tek korkum alttan muayeneydi dedim sezeryan olcam nasilsa bakmazlar diye. Tabi benim bebis zamaninj beklemeyip gece yarisi agrilar baslayinca ebe bakmamiz gerek ona gore doktoru aricaz dedi. Ben tabi bi stres bi stres. Allahtan ebe hanim cok cok iyiydi cok guzel konustu guldurdu fln camasirini cikariyosun ama en fazla 5-6 saniye suruyo ve gercekten abartildigi kadar degilmis hiicc panikleme yani

Help help help! Kızlar çok korkuyorum yarın sabah kontrol ve çatı muayenemiz var. Ben hayatımda hiç alttan muayene olmadım çok korkuyorum çok geriliyorum ne giyilir ne yapılır ne edilir alt tarafı komple çıkarcam mı napcam yardım edin. Daha önce de demiştim alttan muayene fobim benim sanırım diye gerçekten de öyle o kadar korkuyorum ki ne yapacağımı da bilmiyorum:bicak::bicak::bicak: Bu arada bir de basur olmuşum Can'ım yanıyo tuvalete çıktıkça fazla oturunca falan of Allahım offff :işsiz:
Tatlım öncelikle elini ayağını nereye koyacağını bil sonra benim gibi ayaklarını koyacağım yere kollarını koyar oturursun :KK70::KK70:

Bugun 4 yavrucuk daha eklendi listeye.
Yarin ins yaren92 yaren92 seninde guzel haberlerini aliriz insallah.baska arkadaslarda doguma gircekti yarin.onlarda saglicakla kucaklarina alir insallah bebiklerini.

yaren92 yaren92 canımmm bitanem senin de sayılı saatlerin kaldı oğlunla kavuşmana . . İnşallah sağlıkla al yavrunu kucağına cennet kokusunu içine çek. . Bizi de haberdar et tamam mı. . Dualarımız seninle kuzucum. .

yaren92 yaren92 cimm ne mutlu sıra sana geldi. hepimiz de seninle birlikte 1 KasımI bekler olduk :halay:inşaallah yarın hayırlı haberlerini aliriz, Allah a emanet ol canım

Vakit geldi kizlar 9 ay boyunca kasim gelse dedik ve beklenen kasim geldi :KK28:bebislerimizde geldi ve geliyoo bu ay bi heyecan bi korku bi stres bi mutluluk var aaay insan cok farkli duygulara kapiliyo :confused:ayrilik ve kavusma bir olcak hepimiz saglikla kavusuruz kuzularimiza ins yaren92 yaren92 sende saglikli bi sekilde kucakla yavrunu cnm darisi bizlere ins:KK39:

yaren92 yaren92 ins saglikca kavusursun oglusuna yarin simdiden hayirli dogumlar sana :anne::KK200::KK46:

Guzel.haberlerini bekliyoruz canim :nazar:

yaren92 yaren92 kuzum ne heyecanlısindir şimdi Allah yardımcın olsun acısız sizisiz güzel bir doğumun olur inş ve vakit su gibi akar çabucak bebisine kavusursun inş

Amin canlar inşallah.. çok şükür Rabbime bu günleri gösterdi. İnşallah emanetine sağlıkla kavuşup hayırlı bi şekilde yetiştirebilmeyi nasip eder :KK200: bu yolda sizlerle beraber yol almak çok güzeldi. iyi ki varsınız Kasım anneleri, Kasım görünümlü Eylül Ekim anneleri biz sizleri sevdik :KK200: inşallah yarın biz iyiyiz haberini de veririz sizlere :anne:

Amin canlar inşallah.. çok şükür Rabbime bu günleri gösterdi. İnşallah emanetine sağlıkla kavuşup hayırlı bi şekilde yetiştirebilmeyi nasip eder :KK200: bu yolda sizlerle beraber yol almak çok güzeldi. iyi ki varsınız Kasım anneleri, Kasım görünümlü Eylül Ekim anneleri biz sizleri sevdik :KK200: inşallah yarın biz iyiyiz haberini de veririz sizlere :anne:
İnşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Allaha emanet ol

Yaa bacilar bugün kontrolden geldim sancılar en fazla 30 lardaydi. ewe geldikten sonra bence tavan yaptı sancılar, halada var gibi, aslında tam sancı mi bilmiyorumya, en çok aşağıdan demir bir tel sokup karistiriyolar hissi yaşıyorum. tabi yanında sağ tarafa toplanıp kasılmalar, belde düzensiz ağrı da yok değil, hayr olur inşallah.
Bide bişeysorucam. yaklaşık bir haftadır duş alıp arkasından vajinama sıcak su tutuyorum. son iki gündür sıcaklığı hissetmiyorum sanki. elimle dokunsam suya okadar yakiyoki yada başka bir yerime gelse, acaba uyusuyomu ki ben hissetmiyorum, yaptığım şeyin bir zararı olurmuki :KK64:bilemedim

Canım hayırlı haberlerle dön inş Dr dan benimde akşam 5 de randevu bakalım bizim bıdık nasilmis 37 olduk bugün
Kuzu bende haberler iyi degil pek... bobreklerimin durumunu begenmedi doktor cuma gunu duruma gore zorunlu sezaryen olabiliriz yada bir kac gun daha bekleyebiliriz ama bu gidisle 14 ünden erken olacak dedi suan tam bi muamma dusunmekten uyuyamiyorum...

Kuzu bende haberler iyi degil pek... bobreklerimin durumunu begenmedi doktor cuma gunu duruma gore zorunlu sezaryen olabiliriz yada bir kac gun daha bekleyebiliriz ama bu gidisle 14 ünden erken olacak dedi suan tam bi muamma dusunmekten uyuyamiyorum...

Canım çok üzüldüm ama bebeğin büyüdü artık doğum olsa bile sorun olmaz 37. hafta artık bebek gelişiyor birlikte doğum yapacağız diyorduk ama hakkında hayırlısı canım inss sağlıcakla alacaz hepimiz yavrularimizi

Back
X