Hayirli pazarlar hanimlar nasilsiniz bebisleriniz nasil hepiniz iyisinizdir insllah... Sizlere bir sorum olacak belki tuaf gelebilir yada komiginize gidebilir ama benim icin bir sikinti
şoyleki kizim ben den baska herkese gidiyor sadece evde yanliz kaldigimizda beni istiyor yerde otururken yada orumacegindeyken beni al die kolllarini aciyor ve bu durum benim canimi cok skiyor esim ise giderken pesinden aglio kaynanamlara gdince onun kucagina gdio bazen abartoyormuyum die duaunuyorum ama bazende cok canim skilio bu duruma ben istiyorumki onceligi her zaman ben olayim beni istesin ben olmayinca abartmayacak sekilde beni istesin yoklugumu bilsin ama yok yok tamamen biraksam umurunda olmayacak. Zaten kaynanam da onun derdinde yeni bebek yap buglem de kesin onu kiskanir bize birakirsin biz bakariz dio. Esimde hamileyken faln venimle ugrasirdi sakasina seni sevmeyeck beni sevecek faln die seninle dalga gececz die oysa bn guzel hayllaer kurardm neyse dun gece esim dediki annem kadar sevmiosun herlde dedi bir canim skldi anltamam bens evgimi belli edemem en azindan abartamama yani ama kaynanam oohh gece bile olsa nere oldgu farketmez bagira bagira bir sever bir sever anlatamam mahalleli biz oraya gidince tamam trununn geldigi belli oluo der neyse iste esimin o soruau beni iyice deli etti istedgn oldu dedim ccuk beni tercih etmio rahatla smdi dedim evet ben kimimki kzimi seviyim dedim yok sevmiorum senin annen kadarr sevebilirmiyim dedim offf nasil dolduysam yaa cok uzattim ne olur OKUYUUUNN bana fikir verin sirf bu yuzden baska ccuk istemiorum
zaten kist de vardi anlatmistim ebe bian once ikinciyi yap dedi ben istemiorum