Evet benim ikna olma sebebim reflüydü. Çok uyanıyor falan ama kıyamıyordum kesinlikle. Reflü azalmıştı bu ara ama maalesef geçmiyor. Alerjik bir dönem değilken hazır bırakalım dedim. Gece 5e sonra 3e sonra 1e düşürdüm. Sonra sabah 5ten önce emzirmedim. Sonra 7 derken aşıp konuştum. Bak senin kankalar yorulmuş biraz gece uyuyacakmış. Sen uyurken falan. Kıyamet koptu
yavaş yavaş alıştı ama. Şimdi gece emmek istemiyor. Omzuma yatıyor. Kırk yılda bir elini koyuyor gece vuruyor pat pat aaaa uyusunlar sabaha süt olsun hişşş diyorum bırakıyor. Öncesinde benimki de gündüz çok az emiyordu ama gece bırakınca zirve yaptı. İki gün reddetti hiç emmedi baktı gece emzirmiyorum. Gündüz emmeye devam etti ama saat başı emiyordu. Şimdi yemeklerden sonra ve gece yatarken. 5 6 emme oluyor gündüz.
Bir de şimdi geldi aklıma. Reflünün yanında bez meselesi de var. Sıpa çok çiş yapıyor, kullandığı .hazır bez de yıkanabilir bez de çişi kaldırmıyor .bir kez yapsın ikinci tamamen dışarıda ya da bir defa fazla yapsa.... Gece komple üst baş değiş, yıkamasam çişin değdiği yerler pişik oluyor .yıkasam uyku kaçıyor. Şimdi gece çiş taşsa da bezden, bir kere yaşıyoruz bu durumu. Su veriyorum ama artık. Sabah 4 5 gibi su istiyor.