Sütüm olmadğndn değil bebek ememio diye çabuk yoruluo diye doymuodr diye düşünüodm. Hangi göğsümü emzrdğme dikkat edyrm zaten küçüğe dolu olanı veryrm daha kolay emsin diye ama ilk günler doyuramıodu kendini sanki yine aranıodu. Şimdi belki değişmştr bugün hep emzrym baklm nasıl olck.
Kızımı 2,5 aylıkken dr mz ergonomik kanguruya oturtablrsn demşti. Yenidoğan aparatına ihtiyacm da olmadı böyle gaz problemimz de olmadğndn ihtiyaçta hissetmedm ama erkekte durum farklı gibi. Ara ara bakıyrm
Kızıma da rezene vermştm ama düzenli vermedim tabi. Oğlum sancıdan dolayı ağladğndn düzenli vermeyi düşünüodm açıkçası. Çünkü baya rahatlatıo. Eşim zinco almş eczanedn. Yağların karışımymş hiç işe yaramadı gibi ama rezene tuvaletini de baya yaptrıo bağırsaklrnı boşaltıo gibi galiba. Dün sabah vermştm akşamda verdm. Normalde bu saatlerde ağlardı ama bugün çok hafif geçiryrz güzel uyuyor inşallah. Msjı daha erken okusaydım içirmezdm tabiki o dA ayrı. Sağlık herşeydn önemli bugünlr geçck inş. Acı elma yağıyla masaj yapıyrm ayak aştı ve karnına. O yağın bi zararı yoktur inşallah. Sadece masaj yapıyrm zaten. Ayşe Öner n videosunu dA tekrar izleyym diorm izleyemedm bir türlü. İnşallah işe yarar cnm. Allah razı olsn hakkını helal et
Bilmiodm cnm. Çok sağol. Kutunn Üstünde kullanılablr yazıyr. Kızımda da kuşlanmştm ama düzenli kullanmam hatta hiç vermem herhalde artık