bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen öyle ama sanki hayal gibi 10 yıl Nasıl geçti Nasıl bitti inanamıyorum şaka gibi... 2. Evlilik yıldönümüm de oğluma hamileydim 10. Evlilik yıldönümü yine bir oğluma daha hamile olcam Allah izin verirse
Canım senin bebiş kız degil miydi? Eşine hediye alıp vermiştin kız diye sanki yada ben mi karıştırıyorum

Ahaha yalan dunya djye bi dizi vardi gulse birsel beyazit ozturk oynuyodu ordaki kadin ozon suyu sisesiyle gezerdi koklaya koklaya saka bi yana her gun degil kuzu haftada 2 kez ozonla ugrasiyorum
hahahahahaha aynen biliyorum o kadını ben de oraya doğru hızla gidiyorum:rapci: o bişey diil solumıyayım diye uğraşırken nefessiz kalıp gidicem bigün:silah:

Aynı yıl evlenmisiz bizde haziran 2013. Maşallah siz hızlı cikmissiniz canım 3 yılda 2.çocuk :KK48:
Biz de hepten yavaş Ozaman 2009
Slm kızlar nasılsınız sık giremiyiruz benim de iki gündür acayip midem agriyor oturunca kalkınca nefes alınca çok rahatsız oluyorum sanki midemde yara var o aciyorms gibi sizce neden olabilir birazdan Dr gidicem cok korkuyorum minigimde bisey olucak diye
selam cnm, insallah mühim birşey değil der Dr. Bende de oluyor ara ara bazan gülerken bazan uzanırken bazan oturduğum yerden kalkarken oluyor..

The_new The_new Nilke Nilke gonulll gonulll kuzucuklarim şarj bitti abimelerden geldik yeni.Plesenta çekilir yukarı diye umut ediyorum dedi.bugün ve yarın da rapor yazdı.Pazartesiye kadar dinlen pztsi sabah gel iş için şu an net bişey diyemiyorum dedi biraz daha yat istiyorum dedi.Bakalim pztsi ne diyecek.The New beni gördü dev kadın bendeniz tabi oğlum da maşallah :nazar: 22cm 320 gr.İri olacak dedi... zaten ben de 54 eşim 56 cm doğmuşuz.Yani bizim bebeğin iriliği direk genetik faktör Rabbim sağlık versin hem karnımda hem ömrü boyunca:nazar:
Bir de ben sana bisey demek istemiyorum ama yandin sen dedi.Son 4 ayin keyfini çıkar bu seni plesenta yüzünden yatirdigim günleri mumla arayacaksin çok fena bu dedi yani gerçekten çok çekeceksin.Çok yaramaz dedi.
Genelde doktorlar bu yorumu yaptıklarında gerçekten de dogru cikiyor.Napayım sağlıklı olsun da Rabbim yokluklarini aratmasın. :dua:Hayırlı evlat olsun her çocuğun yaramazligi vardır. Ben ilkokul 1 e başladığımda annem 10 gün benle gelmişti. o kadar yaramazmişim ki hoca 10 erkeğe bedel senin bu kızın demişti.Bakalim nolacak bizim durum:confused::KK31:

Slm kızlar nasılsınız sık giremiyiruz benim de iki gündür acayip midem agriyor oturunca kalkınca nefes alınca çok rahatsız oluyorum sanki midemde yara var o aciyorms gibi sizce neden olabilir birazdan Dr gidicem cok korkuyorum minigimde bisey olucak diye
yok canım allahın izniyle bebişinde hiç bişey yoktur mide bağırsak hepsi mahvoluyo zaten bu süreçte.. mideyi üşütme gaz yediğin bişeyin dokunması bi sürü şey olabilir tabi sebep hatta mideler yukarı ittirildiği için oluşan bi ağrı bile olabilir.. geçmiş olsun

Gecmis olsun canim.
Senin balikesirle bi baglantin varmi.2010 ocak anneleri topiginde yada 2009 lu yillarda baska bi topikte konustugum arkadasin nickine benzettim.

The_new The_new Nilke Nilke gonulll gonulll kuzucuklarim şarj bitti abimelerden geldik yeni.Plesenta çekilir yukarı diye umut ediyorum dedi.bugün ve yarın da rapor yazdı.Pazartesiye kadar dinlen pztsi sabah gel iş için şu an net bişey diyemiyorum dedi biraz daha yat istiyorum dedi.Bakalim pztsi ne diyecek.The New beni gördü dev kadın bendeniz tabi oğlum da maşallah :nazar: 22cm 320 gr.İri olacak dedi... zaten ben de 54 eşim 56 cm doğmuşuz.Yani bizim bebeğin iriliği direk genetik faktör Rabbim sağlık versin hem karnımda hem ömrü boyunca:nazar:
Bir de ben sana bisey demek istemiyorum ama yandin sen dedi.Son 4 ayin keyfini çıkar bu seni plesenta yüzünden yatirdigim günleri mumla arayacaksin çok fena bu dedi yani gerçekten çok çekeceksin.Çok yaramaz dedi.
Genelde doktorlar bu yorumu yaptıklarında gerçekten de dogru cikiyor.Napayım sağlıklı olsun da Rabbim yokluklarini aratmasın. :dua:Hayırlı evlat olsun her çocuğun yaramazligi vardır. Ben ilkokul 1 e başladığımda annem 10 gün benle gelmişti. o kadar yaramazmişim ki hoca 10 erkeğe bedel senin bu kızın demişti.Bakalim nolacak bizim durum:confused::KK31:
Bol bol tekme yiceksin anlasilan.olsun canini acitmasi bile guzel.ins plesantan daha fazla uzmez ins seni.

Ikra meyra Ikra meyra aaaaaa baksanaaa şunlaraa baksanaaaaa :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 37
Back
X