• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
heleki hassas dönemdeyiz kıldan nem kapıyoruz çok normal tabi :) sorarsa aman kanıydı, akıntısıy dı püsürüydü onları konuşuyoruz. benim eşim sorduğunda ben öyle deme indirimli nerde var kızlardan öğreniyorum hatta o ebebek paketi fln ow ne güzel ya işe yarıyor fln demişti :KK66:
Seni ciiiiinnn erkeği hangi damardan vurucağını biliyosun indirim damarı :))

Hayırlı akşamlar kızlar :)
Hepiniz iyisinizdir inşallah görüşmeyeli:)
Bugün kontrole gittik biz de, aynı zamanda çalışabilir raporu aldım :)
Kızım da iyiymiş, 1900 gr olmuş :)
Az kaldı galiba yaa, cok heyecanlıyım :)))

Gozunaydinn canim hayirli saglikli haberler almissin sen de ne guzel. Sorma hepimizde ayni heyecan ay 37-38 ler gelsede iyice artsa heycan seviyemiz :KK48:

Sağ bacağı dizinden butuna kadar, sağ kolunun da dirsekten aşağısı arkası canım. Bacağının üst tarafı fena sürekli sulanıyor. Rabbime şükürler olsun ki yavrum ağlamıyo şimdi. Ani hareket ederse anne acıdı diyo kucağıma geliyo hemen :KK43:
geçmiş olsun canımm :KK61:rabbım kısa surede iyileştirsın inşallah sen güçlü ol ki o da senden güç alsın canım emınım çok zor olacak ama üzüldüğünü bellı etme rabbim sanada kolaylık versın bır daha böyle birşey yaşatmasın hiç birimize

Kızlar bugün hayatımdaki en kötü anları yaşadım :KK43: sabah kahvaltı yaparken çaydanlık kayınpederimin elinden düştü. Kızım da dedesinin yanında oturuyordu. Kolu ve bacağı yandı yavrumun. Şimdi sargılar içinde uyudu kuzum:KK61: Kızlar dua edin kızıma çok ağrısı sızısı olmadan iyileşsin. Perişan haldeyim :KK61:
geçmiş sayfaları yeni okuyorum canım içime öküz oturdu allahım şifa versin yavrucuğa sana da sabır tabii.. onunki sadece fiziksel acı ama senin için yanmıştır :( inşallah daha iyidir şimdi kuzucuk??

Kızlar bugün hayatımdaki en kötü anları yaşadım :KK43: sabah kahvaltı yaparken çaydanlık kayınpederimin elinden düştü. Kızım da dedesinin yanında oturuyordu. Kolu ve bacağı yandı yavrumun. Şimdi sargılar içinde uyudu kuzum:KK61: Kızlar dua edin kızıma çok ağrısı sızısı olmadan iyileşsin. Perişan haldeyim :KK61:
Canim gecmis olsun.Allah sifa versin insallah cok cabuk atlatir.Allah evlatlarimizi korusun.

Insallah canim bebek cok asagidaymis. Bayramda kan yada su gelirse acile gel dedi gelmezse bayram sonu gel bakalim duruma gore doguma aliriz dedi.
Bende seni merak etmistim anca okuyabildim.yat dinlen canim surekli.peki onlem icin celeston atildinmi.insallah bir problem olmaz canim.kilosu nasilmis.

Sen bilirsin tatlım ben herşeyi alıyorum ona cesaret edemiyorum halbuki uyguna ve çok güzel seçenekler var nette ne bilim ya küçük yada büyük gelirse iade işi ile uğraş dur, birde geçenler de bu topicte bir arkadaş almış memnun kalmamış ya ince çıkmis çok fena :eek:
Iste oyuzden sordum bende yoksa iadesi cok sorun degil internetten trendyoldan filan alisveris yapan biriyim.iadeler en fazla 2 hafta uzar... ama iste lohusasepetini bilmiyorum nasildir memnun kalan var mi oyuzden sordum :KK200:

Back
X