• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar günaydınlar hayırlı cumalar.. Ben bu sabah çok mutsuzum sabah ilk gözlerim yarı açık yarı kapalı demir hapımı aldım sonra baktım sidik torbam son ültimatomu vermiş bıraktı bırakıcak yatağa hadi kalk kızım üşenme tuvalete git dedim.. Tam dönerken aynanın önünden geçiyorum hani böyle korku filmlerinde olur ya gözünüze bişey çarpar aynada bi baktım benim boynumda bi gariplik var resmen kibariyenin boynuyla reha Muhtarın boynu arasında gidip geliyo boyun kalınlığım :cry: zaten gün geçmiyo ki vicııdımın bi yeri dikkatimi cezbetmesin!! Offf offf.. Aaaa durun daha bitmedi son bomba kapıyı açtım evden çıkıcam sabah bi de ne göriiimm apartmanın Allahsiz veletleri bizim kata patlak basket topu bırakmış:oha: gözlerim vallahi böyle oldu bu ne yaaaaaa şaka mı lan bu sabah bütün dünya mı karşı banaaaaa:mad::mad::mad:
Hay allahım yaaaa mutsuzluğunu okurken kahkaha attım kusura bakma:KK70: az kaldı sık dişini senin 2 ay var sanırım. Benim elim ayağım şişmeye başladı seninde son aya yakın şişecek elbet takılma öyle boynuna falan. İçimizde insan var canlı yaşıyor ve vücudumuzda besleniyor elbette deforme olcaz accuk:KK67: mutlu ol hamileyim ve şişkoyum gülücükleri at etrafa patlak topada bi tekme yapıştır. Senin sıran değil daha tam şişmedim bile de:süslü: ben ayakkabımı zor giyiyorum alyansımı çıkarmak zorunda kaldım yanaklarım:KK19: ama çok mutluyummmmmm:ıslık: bebişim yakınlığını duyar üzülür diye :sus:

Hay allahım yaaaa mutsuzluğunu okurken kahkaha attım kusura bakma:KK70: az kaldı sık dişini senin 2 ay var sanırım. Benim elim ayağım şişmeye başladı seninde son aya yakın şişecek elbet takılma öyle boynuna falan. İçimizde insan var canlı yaşıyor ve vücudumuzda besleniyor elbette deforme olcaz accuk:KK67: mutlu ol hamileyim ve şişkoyum gülücükleri at etrafa patlak topada bi tekme yapıştır. Senin sıran değil daha tam şişmedim bile de:süslü: ben ayakkabımı zor giyiyorum alyansımı çıkarmak zorunda kaldım yanaklarım:KK19: ama çok mutluyummmmmm:ıslık: bebişim yakınlığını duyar üzülür diye :sus:
O topa tekme atmak ne kelime kuzum sinirimden üstünde tepindim eşim aldı üstünden resmen :KK70:

Günaydın kızlar bugün hastaneye gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin. Ikra meyra Ikra meyra bugün 8.30 da uyandım aklım sinemnur sinemnur da şimdi odasına çıkmıştır nasıldır acaba. Şuan uyuşukluk hissdiyordur ama 1_2 saat içinde sancılar başlar:KK17: 4 saat sonra ilk yürüyüş yapılır akşama biraz rahatlar yarın daha iyi hisseder inşallah:super: ay sanki ben doğurdum gibi heyecan var içimde. Bizim topik doğuma başlayınca nasıl olcaz acaba:skandal: ama allahtan ilk doğuracaklar arasındayım.:KK48:

Günaydın kızlar bugün hastaneye gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin. Ikra meyra Ikra meyra bugün 8.30 da uyandım aklım sinemnur sinemnur da şimdi odasına çıkmıştır nasıldır acaba. Şuan uyuşukluk hissdiyordur ama 1_2 saat içinde sancılar başlar:KK17: 4 saat sonra ilk yürüyüş yapılır akşama biraz rahatlar yarın daha iyi hisseder inşallah:super: ay sanki ben doğurdum gibi heyecan var içimde. Bizim topik doğuma başlayınca nasıl olcaz acaba:skandal: ama allahtan ilk doğuracaklar arasındayım.:KK48:
ayyy evet cok heyecanli sinemnur sinemnur sabah ayrica dua ettim yoksa herkese dua ederim hergun rabbim cocugu olana saglik dogum yapana bir nefeste kurtar derim rabbim saglikla nasip etsin cumlemize insallah sen ilk doguracaklar arasinda degilsin tatlim A Antihindistancevizi bayram sonu doktor belki doguma aliriz demis insallahda almazlar ben ekim 10 da veya 20 ne kadar dogumum olucak bakalim ilk kim dogum yapicak ben ve riskli olanlar en azindan 36 gorelim insallah bugunun suyu yuzu hurmetine rabbim dualarimizi kabul etsin hayirli cumalar .... dua ile ecmain

Evet tatlım inşallah karamanda Selçukluda yapmayı düşünüyorum :) bayramdan sonra kontrole gidicem, o zaman sorucam bu gece geliyor mu doğuma kendi giriyor mu fln diye fadime hanıma.. Sen konuştun mu, mümine hatunda mı düşünüyosun
Evet canim ali kemal beyde aynen devam.bir aksilik olmazsa burda yapacagim dogumu insallah

IMG-20160909-WA0003.webp

Evet tatlım inşallah karamanda Selçukluda yapmayı düşünüyorum :) bayramdan sonra kontrole gidicem, o zaman sorucam bu gece geliyor mu doğuma kendi giriyor mu fln diye fadime hanıma.. Sen konuştun mu, mümine hatunda mı düşünüyosun
Evet canim ali kemal beyde aynen devam.bir aksilik olmazsa burda yapacagim dogumu insallah
Haydaaa o da kotu kuzum yaaa bilmiorum ama sanki tulin hoca beni 2 yada3 hf sonra gel der gibi hissediorum
Son ikindefadir beni 3 haftada bir cagiriyor tatlim

Dr dan geldim kızlar çok moralim bozuk rahim boyu uzunluğum 23mm düşmüş erken doğum riskim var progestan verdi vajinal kullanıcım.bebeğim yine yüzünü sakladı göremedik yüzünü.2070 gr 42 cm 2hafta önden gidiyor.yolculuğa izin vermedi doktorum abimin düğününe gidemiyorum ve çok üzgünüm :(

Asimi oldum ama canim skldi 5. Gun topuk kanini mutlaka burda aldir bebeginin dedi saglik ocagi ben adaninkini hastanede aldirdim acikcasi saglik ocagina bu konuda cok guvrnmiyorum kendi dr unun gozetiminde olsun istiorum

Back
X