- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #48.501
Maşşalh hayırlısıyla kullanır bebişin inşallah .benim kızımda 2 hafta önde gitmesine rağmen gününü 3 gün geçirmişti erken gelmemişti yani,hayırlı Zamanda gelsinBu arada kızlar alışverişe başladım bebek için. Şimdiden denk gelen bi kısmını aldım.... Kıyafetleri nerdeyse tamam sayılır... penye battaniye aldım. Kumaş mendil aldım... Emzik aldım 2 tane.. Emzik temizleme jeli aldım. Sabun tozu aldım çamaşırları için ve yumuşatıcı olarak dalin aldım... Saçı için tarak ve fırça aldım... Alt açma bezi, banyo sonrası için şapkalı havlu, emzirme önlüğü, emzirme yastığı, nevresim takımı 1 adet. Elyaf ince yorgan ve bi tane kalın yorgan... 3-4 tane bebek yastığı diktik ama boğulma önleyici yan yatış yastığı alcam ilk 3 ay onu kullancam özellikle... Ayak sallama minderi diktik annemle.. Baby nest yatak diktim... Annem yelek süveter ördü 4-5 tane :) şimdilik bunları aldım hazırladım. Geride daha çok eksik var onları da böyle takip ederek denk geldikçe tamamlamaya çalışcam... Hastane çantası hazırlamam gerek daha.... Bebek 16 kasım da doğması lazım Sata göre ama 2 hafta önde gittiği için 15 gün erken de gelebilir.... Ekim 15 e kadar yani 1 ay içinde herşeyin hazır olması lazım daha bi ton eksiği var....