• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bizde bugün oğlusun park yatağının ve dolabının siparişini verdik kuzular inş 1 2 haftaya gelecekler hepsi buradadan gayet uyguna aldik aslında eşim karyola li besik takımı istemişti ama ben park yatağın daha kullanisli olduğunu dusundugum için bu yönde seçim yaptım , ev zaten küçük park yatak toplanıyor çanta oluyor inş cocugum buyur ona yatak alirsam bunuda katlar kaldırırım 2. Çocuk için
hayırlı olsun canım bende hepsıburadadan alıcam ınsallah.ama daha yenı bırsuru sey aldım bır dahakı aya almayı dusunuyorum.park yataklar dedıgın gıbı cok kullanıslı kızımın da park yatagı var.

Evet bu çok güzelmiş rengide hoş dusunulebilir :) kanguruyu bahara yakın bebekler biraz ele avuca gelince Allah nasip ederse ancak kullanırız kışa uygun deil, kuzum babalar da kullanıyor onu çok keyifli :)
Evet nisan mayis gibi fln kullanabilirz hrhlde kanguruyu.bzmki ne gerek var kanguruya diyodu alırken denedi bnden çok heveslndi bnden çok kullanmak isticek smdi:)

Bizde bugün oğlusun park yatağının ve dolabının siparişini verdik kuzular inş 1 2 haftaya gelecekler hepsi buradadan gayet uyguna aldik aslında eşim karyola li besik takımı istemişti ama ben park yatağın daha kullanisli olduğunu dusundugum için bu yönde seçim yaptım , ev zaten küçük park yatak toplanıyor çanta oluyor inş cocugum buyur ona yatak alirsam bunuda katlar kaldırırım 2. Çocuk için
Güle güle kullan canım güzel günlerde insallah

Ben şahsen öyle yapıcam canım hatta ben oto koltuğu türünde ana kucağı da almıcam yılbaşından sonra set almayı düşünüyorum zaten ilk 3ay hakkaten pek mecbur kalmadıkça çıkarmam.. Doktora gittiğimiz günler falan biraz dolanırız o da avm de ne yazık ki..

Bende almiycam nisan gibi alicam sadece kışın çocuğu bir yere cikarirsam diye portbebe çantası alicam o hem usutmezde bebisi hemde düz zeminde yatıyor

Teşekkürler yorumlar için herkese.
Geçenlerde, ana kucagi / oto koltuğu olmadan hastaneden cikaramazsin falan diyordu bir üye. O yüzden öyle almayı düşündüm. Yoksa portbebe de mantıklı gelmişti geçici bir süre için.
Oto koltuğunu 184 den 150 TL ye inmiş buldum hepsi burada da. n11 de aynısını 214 TL mi ne öyle bir şeye satıyor tek bir satıcı. Baya fark var. İstersen 1000 lira ya bile ana kucagi var, mutlaka artisi da vardır ama ne gerek var işte.
Tipi de hoşuma gitti. Yorumlar da gayet iyiydi. İşte öyle...

bayıldım sepete cok guzel denk gelırsem bende alayım Mcada Mcada
Bunlarda hos ama dolap cekmece duzenleyiciler :))
Colorful-font-b-stackable-b-font-plastic-font-b-drawer-b-font-finishing-box-small-objects.webp

Teşekkürler yorumlar için herkese.
Geçenlerde, ana kucagi / oto koltuğu olmadan hastaneden cikaramazsin falan diyordu bir üye. O yüzden öyle almayı düşündüm. Yoksa portbebe de mantıklı gelmişti geçici bir süre için.
Oto koltuğunu 184 den 150 TL ye inmiş buldum hepsi burada da. n11 de aynısını 214 TL mi ne öyle bir şeye satıyor tek bir satıcı. Baya fark var. İstersen 1000 lira ya bile ana kucagi var, mutlaka artisi da vardır ama ne gerek var işte.
Tipi de hoşuma gitti. Yorumlar da gayet iyiydi. İşte öyle...

Canım onu bende duymuştum yurt dışında sistem o şekildeymiş. Ana kucağı araştırırken görmüştüm

Aynen öyle ben daha üç kilo almışım bu durumu sevdim ama sanki daha çok almışım gibi vücudum çok hantal ben birde istemeden çok ara verdim ikinci için siz öyle yapmayın

Bizde fazla ara vermek istemiyrz İnşallah cnm.yeterince bekledik zaten :) Tabi bebek doğsun falan diolar.İnşallah bebegmzde müsade eder :)

Aman güzelim bak çok dikkat sonra pişman olursun gündüz en azından gezmeye çıktıklarında evde kal yat uzan inan artık bünye kaldırmıyor iki ay önce kayınvalidelerde gelmişti inan üç kez günde makine boşalt doldur yine yetmiyor kalını elinde yıka modundaydık..bizde allahtan genç kız vardı her işi ona yaptırdım ama uzanıp yatamamak bile yoruyor mecbur yanlarında oturuyorsun.. İlk hamileliliğimde Bebek gelmiyordu bende kalktım ev işine inan aklama sancı başlamış ben farketmemişim çok dikkat et aman

Sorma cnm ya.evde kalamamki.mecbur çıktım bende.uykusuzluk iyice vurdu Şuan.kv.sağolsun eli pratiktr.genç dincte yani.sağolsun baya yardım edio.tekbasima pek girmiorm yanmda oluo genelde.Bazen kendisi yalnız girio sen dur dio.gündüz çok dolandık hiç kalkcak halim yok naapiim.göbeğim sertlesio arada falan.goruolar onlarda.arada yayilarak oturuorm.naapiim.göbekten bacaklrmi kapatamiyrm da. Artık arkamdn laf ederse ederler.elimden geldgnce yapmaya calisiyrm.hem kendimi yormadan Hem onları yalnız birakmadn :(

Kizlar benim akintim artti su gibi resmen.kokusuz seffaf yani.bi kac yerde dogumun yaklastigini gosterir diye okumustum.
Sizlerde durum nasil.

Cnm benmde su gibi akıntım gelmeye başladı.Hatta bazen öyle gelioki adet olmuş gibi.korkarak kan mı geldi ne bu böyle diorm.bi bakiorm şeffaf akıntı su gibi.
Bende Çarşamba doktora gitcem ne diick merak ediyrm

Tmm canim.benim yeni basladi renksiz kokusuz olunca normal karsilaniyor akintilar.
Benim dr ye sorcaklarimda var ama ins unutmam.
Kuyruk sokumum cok agriyor oturmakda gucluk cekiyorum.adet sancisi gibi sancilarim var arada.sirtim arada cok kotu agriyor.kasilmam var.karnimin alt tarafina bazen kramp giriyor.odem var.vajinamda sizlama oluyor arada.simdilim aklima gelen bunlar ins bende sali gunu sormayi unutmam.

Dediğin şeylerin çoğu bende de var cnm.popom vajina ağrısı su gibi akıntı :(

Tecrubeli anneler ve coktan karar verenler, size bir sey danismak istiyorum.
simdi benin bebek arabasi kousunda kafam karisik ve cabuk yoruluyorum artik disarida.
soyle bir sey dusundum: Hemen bebek arabasi almasam. Sadece ana kucagi ( oto koltuguna baglanan turde) alsam.
o da mecburiyetten.

Ben cocugu gerekmedikce disari cikarmam diye dusunuyorum zaten kis mevsiminde . ilk uc ay duz zeminde yatmasi gerekirmis... oyle okudum.

Sonra kanguruya gecerim :)) bebek arabasini baharda bakayim diyorum. Siz ne dersiniz?

Bende almaktan vazgeçtim galiba cnm.tamamen dediğin sebeplerdn.anakucagina bile emin değilim.4 5.aydan sonra araba koltuğuna geçmek gerekio çünkü

Esime hic tahamulum kalmadi 8 gundur evde herseye karisio durmadan biseyler istiyo emir veriyo hic doymuyo surekli surekli artik cildircam 4 gozle bekliyorum ptesi ise gitsin diye biktim artik kasilmam var diyorum biseyler hazirla acim diyo bu kadar okuz olunmaz

Back
X