• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar moralim çok bozuk. Gebelik şekerim var ve doğru düzgün diyete uyamadım özellikle 10 gündür hiç uymadım diyebilirim ama duydum ki gebelik şekeri yüzünden son vakitlerde bebeğinin kalbi durup ölen varmış. Diyete sıkıca tekrar başlasam sizce geç mi kaldım kızlar bi de bebeğim usg de iki hafta önde gidiyor gözüküyormuş

Kızlar moralim çok bozuk. Gebelik şekerim var ve doğru düzgün diyete uyamadım özellikle 10 gündür hiç uymadım diyebilirim ama duydum ki gebelik şekeri yüzünden son vakitlerde bebeğinin kalbi durup ölen varmış. Diyete sıkıca tekrar başlasam sizce geç mi kaldım kızlar bi de bebeğim usg de iki hafta önde gidiyor gözüküyormuş
Neden uymuyosun diyetine bundan sonra dikkat et riske atma canim

Bizde fazla ara vermek istemiyrz İnşallah cnm.yeterince bekledik zaten :) Tabi bebek doğsun falan diolar.İnşallah bebegmzde müsade eder :)

Sorma cnm ya.evde kalamamki.mecbur çıktım bende.uykusuzluk iyice vurdu Şuan.kv.sağolsun eli pratiktr.genç dincte yani.sağolsun baya yardım edio.tekbasima pek girmiorm yanmda oluo genelde.Bazen kendisi yalnız girio sen dur dio.gündüz çok dolandık hiç kalkcak halim yok naapiim.göbeğim sertlesio arada falan.goruolar onlarda.arada yayilarak oturuorm.naapiim.göbekten bacaklrmi kapatamiyrm da. Artık arkamdn laf ederse ederler.elimden geldgnce yapmaya calisiyrm.hem kendimi yormadan Hem onları yalnız birakmadn :KK43:

Cnm benmde su gibi akıntım gelmeye başladı.Hatta bazen öyle gelioki adet olmuş gibi.korkarak kan mı geldi ne bu böyle diorm.bi bakiorm şeffaf akıntı su gibi.
Bende Çarşamba doktora gitcem ne diick merak ediyrm
Bn de dün acile gtmstim ağrı yuzunden.yürürken bsyler aktı kan geldi fln dedm içimden arada evde de oluyor gidip bakiyorm bembeyaz kokusuz ama baya fazla akinti

Neden uymuyosun diyetine bundan sonra dikkat et riske atma canim
Düzenli bi hayatım yok du hep erteledim bir den zaman geçmiş buldum. Bi de çok doktor değiştirdim doğru düzgün doktor takibim yapılmadı doktorlar hiç önemsemedi şekerimi... Ama karar verdim uycam artık gerekirse bir şey yemicem ama geç mi kaldım acaba bebeğime bir şey olur mu ki

Düzenli bi hayatım yok du hep erteledim bir den zaman geçmiş buldum. Bi de çok doktor değiştirdim doğru düzgün doktor takibim yapılmadı doktorlar hiç önemsemedi şekerimi... Ama karar verdim uycam artık gerekirse bir şey yemicem ama geç mi kaldım acaba bebeğime bir şey olur mu ki
Su andan itibaren basla canim. Gec kaldigini dusunme. Doktorun seni diyetisyene gondermesi gerekiyordu. Gondermediyse sen hemen git. Gidene kdr da seker ve undan uzak dur. Moralini bozma annesi.

Su andan itibaren basla canim. Gec kaldigini dusunme. Doktorun seni diyetisyene gondermesi gerekiyordu. Gondermediyse sen hemen git. Gidene kdr da seker ve undan uzak dur. Moralini bozma annesi.
Devlet hastanesindeki diyetisyene gittim o da tek bi kelime etmeden bana liste verdi geçti. 2100 kalorilik. bi 10 gün kadar uydum işte 2 haftadır uyamaz oldum hep dışarda yemekten falan.... Ama artık kendime çeki düzen vermem gerek inşallah bebeğime bir şey olmaz

Benim kiz erkenden gelmelere niyetli. gittik doktora cok guzel ilgilendi. Bebegimi gordum ultrasyon aleti cok kaliteli olmadigindan pek secemedim. Ama hanimkizim iyi suyu sinirda. Evet bebek asagida istenilenden daha da asagida dedi. 3 hafta yat sadece yemek ve wc icin kalk dedi. Bunaliyorum dedjm yakin komsuna git dedi eger erken dogum olursa da o hastanede kuvez yokmus fakulteye git dedi.
Benim de başı çok yakın dedi Bafrada acilde doktor. Liman da küvöz yok mu yaaa. Üfff. Şu kızlarımız 36 haftayı bi devirse de şöyle ağrısız epidural mis gibi doğursak..

Ya kizlar afedersiniz ben hamile kaldigimdan bu yana diskim koyu yesil ara ara isshal de oluyorum Imom iciyorum sadece baktim onunda icinde demir var bununla alakali midir yoksa ciddi bi problemmi var

Yok canim nolck bebegine bisey olmaz ama seker ii bisey deil uymazsan kroniklesir dikkat et

Kızlar benim de bu ara akıntım arttı. Bir de karnım gün icinde çok sertlesiyor. Bu ara ev taşıdım, misafirim geldi onlarla gezdim, cok ayakta kaldım iki haftadır. Korktum iyice. Bu sertlesmeler kasılma oluyor sanırım. Bu ara daha fazla olmaya başladı bu normal mi? Çarşamba günü doktora gideceğim insallah kötü şeyler duymam

Benim de başı çok yakın dedi Bafrada acilde doktor. Liman da küvöz yok mu yaaa. Üfff. Şu kızlarımız 36 haftayı bi devirse de şöyle ağrısız epidural mis gibi doğursak..
Ben epidural yaptirmicam zaten migrenim var bas agrisi cekemem bide o igneyi belime sokturtmaktansa sancilari cekmeye raziyim. Bafrada nereye gittin kuzu. Sen gene de kendi doktoruna git asagidaysa ciger gelistirici igne vurul kuzu.

Sen gecen gunde diyete uymadigini soyledin.dikkat et canim tehlikeli olabilir Allah korusun.

Ya kizlar afedersiniz ben hamile kaldigimdan bu yana diskim koyu yesil ara ara isshal de oluyorum Imom iciyorum sadece baktim onunda icinde demir var bununla alakali midir yoksa ciddi bi problemmi var

Benmde öyle cnm.ama kan ilacını içmeye basladktn sonra oldu zannediyrm.pek hatrlamiyrm da açıkçası.bende imom iciyrm :)

Ben epidural yaptirmicam zaten migrenim var bas agrisi cekemem bide o igneyi belime sokturtmaktansa sancilari cekmeye raziyim. Bafrada nereye gittin kuzu. Sen gene de kendi doktoruna git asagidaysa ciger gelistirici igne vurul kuzu.
Bayramın 1. Günü annemlerdeydik Bafrada. Karnım sertleşti ve kasıklarıma ağrı girdi. Uzun zaman geçmedi gittim. Dürdane hanım diye bi doktor vardı medibafrada. O dedi. Rahim ağzını sertleştiren en bi iğne vurdum dedi. Haftada bir vurdur 36 ya kadar dedi. Bakalım kendi doktorum ne dicek. Bu arada benim kuzenim de migren hastası. Epidural normal doğum yaptı ki öyle böyle migreni tutmaz. Hafta başı acilde kız. Hiç sıkıntı yaşamadı.

Bayramın 1. Günü annemlerdeydik Bafrada. Karnım sertleşti ve kasıklarıma ağrı girdi. Uzun zaman geçmedi gittim. Dürdane hanım diye bi doktor vardı medibafrada. O dedi. Rahim ağzını sertleştiren en bi iğne vurdum dedi. Haftada bir vurdur 36 ya kadar dedi. Bakalım kendi doktorum ne dicek. Bu arada benim kuzenim de migren hastası. Epidural normal doğum yaptı ki öyle böyle migreni tutmaz. Hafta başı acilde kız. Hiç sıkıntı yaşamadı.
Nasıl yani hafta başı acilde.epidural baş agrısı yaptı mı yapmadı mı

Back
X