• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bayramın 1. Günü annemlerdeydik Bafrada. Karnım sertleşti ve kasıklarıma ağrı girdi. Uzun zaman geçmedi gittim. Dürdane hanım diye bi doktor vardı medibafrada. O dedi. Rahim ağzını sertleştiren en bi iğne vurdum dedi. Haftada bir vurdur 36 ya kadar dedi. Bakalım kendi doktorum ne dicek. Bu arada benim kuzenim de migren hastası. Epidural normal doğum yaptı ki öyle böyle migreni tutmaz. Hafta başı acilde kız. Hiç sıkıntı yaşamadı.
Genede ben normal yapicam onceleri epiduraldi ama simdi vazgectim. Korktum acikcasi. Hem en guzeli aciyi hissedip ikinmak.

Nasıl yani hafta başı acilde.epidural baş agrısı yaptı mı yapmadı mı
Kuzenim migreni çok sık tutar. Haftada bir neredeyse. Ama hiç epiduralde sonra sıkıntı yaşamadı. Migrenini tetiklemedi yani. Sadece o gece başını çok geri vermedi. Yarım yatarak uyumuş o kadar.

Genede ben normal yapicam onceleri epiduraldi ama simdi vazgectim. Korktum acikcasi. Hem en guzeli aciyi hissedip ikinmak.
Ben birinciyi çatır çatır çatırdayarak doğurduğum için tırsıyom yalan yok.. Başıma geleceği biliyorum çünkü. Zaten en çok ağrısız doğum olayında çok iyi olduğu için liman ı tercih ettim.

Ben birinciyi çatır çatır çatırdayarak doğurduğum için tırsıyom yalan yok.. Başıma geleceği biliyorum çünkü. Zaten en çok ağrısız doğum olayında çok iyi olduğu için liman ı tercih ettim.
Bakalim.hayirlisi canim baktim cok dayanilmicak gb hadi derim yapin. Allah izin verirde normal olursa tabii. Tek istedigim saglikli olsun.

Zaten o sanciyi cekerken bir an once dogsun diye bakiyorsun.acilmanda olursa sadece ıkinmak kaliyor geriye.kimi insanin toplamda 1 saat sanci dogum hepsi icinde.ins seninde oyle olur canim.

Kuzenim migreni çok sık tutar. Haftada bir neredeyse. Ama hiç epiduralde sonra sıkıntı yaşamadı. Migrenini tetiklemedi yani. Sadece o gece başını çok geri vermedi. Yarım yatarak uyumuş o kadar.
Epiduralden sonra bol sıvı tuketmek gerekiyor o narkozu vucuttan en kisa surede atip vucuda yan etki birakmasin diye.
Epidural olcak arkadaslar dogumdan sonra cook su icin
Banada hic bir yan etkisi olmadi cok sukur.

Kizlar, ayagimda bi kasinti vardi. Hatta gebelik kolestazi mi diye acilde kan aldirmistim, cok sukur enzimler iyi cikti. Bugun ablama gosterdim. Mantar dedi :kızgın: kendisi cok cekti. Sol ayak en kucuk 2 parmak aram olumune kasiniyor. Biraz ayah ustunde ve kucuk parmak boyunca da suruyor kasinti. Tuzlu su ve sonra pudrayla rahatladi biraz...
Hamilelikte basina gelen oldu mu? Doktoruma yazdim camasir suyunu suya karistirip surebilirsin dedi:skandal:bi merhem de var adini unuttum dedi.. cildiye yollari gozuktu bana galiba:mad:

Kizlar, ayagimda bi kasinti vardi. Hatta gebelik kolestazi mi diye acilde kan aldirmistim, cok sukur enzimler iyi cikti. Bugun ablama gosterdim. Mantar dedi :kızgın: kendisi cok cekti. Sol ayak en kucuk 2 parmak aram olumune kasiniyor. Biraz ayah ustunde ve kucuk parmak boyunca da suruyor kasinti. Tuzlu su ve sonra pudrayla rahatladi biraz...
Hamilelikte basina gelen oldu mu? Doktoruma yazdim camasir suyunu suya karistirip surebilirsin dedi:skandal:bi merhem de var adini unuttum dedi.. cildiye yollari gozuktu bana galiba:mad:
Gemis olsun canim.karbonatli suyunda iyi geldigini duydum onuda deneyebilirsin.

Az once ekim annelerine baktim.biberonlara emziklere minik minik tas yapistirmislar.bebekler simdiden suslu olcak.bu tarz sevenler yapabilir aslinda.

Back
X