• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
günaydınlar kuzucuklar :KK46:mutlu pazarlar:anneadayı::anneadayı: aslında tatil bizim için çarşamba gecesi bitti.. zannediyodum ki annem gelince ben de rahat rahat buraya girerim falan ay hiç öyle olmadı valla yok dolapları çıkar sil yerleştir yok evi temizle (daha büyük temizlikten bahsetmiyorum o duruyo :KK43: ) bi türlü oturamadım ya çok lanet bi huyum var biri benim evimde iş yaparken bu annem de olsa yatamıyorum oturamıyorum ya!!! yemin ediyorum annem yokken daha çok dinleniyodum :KK12:kadıncağız ne kadar sen dur dese de durulmuyo ki offf :işsiz: ha bi de dün akşamdan beri bi hafif burun tıkanması bişeyler var ama aynı TaeYang TaeYang gibi du bakalım bi de hasta olursam tam olucak.. zaten bölük pörçük uykylarım geceleri ağır vasıta gibi dönüyorum resmen bi de eşimi tekmeliyomuşum farkında bile diilim sinirleniyosam demek ki :olamaz: şu anda da tekmelenen şahıs kahvaltı hazırlıyo :KK48: bugün evlilik yıldönümümüz başucuma not yazıp bırakmış hoşuma gitti işte böyle küçük şeyler mutlu ediyo insanı:KK72: yarın bizim de kontrolümüz var hem de izne ayrılıyorum çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır.. çenem düştü kızlar ben bi daha bu kadar çok ara vermiyeyim :KK48:
Ben de senin gibiyimdir evin duzenini sen biliyorsun silip supurmesen bile ayakta butun gun dolasmak insani cok yoruyor.
Kizima hamileyken hep yatinca o zamn bi karismadim ama kendi duzenim kaybolup gitmisti mutfakta aradigim birseyi cok farkli yerde buldum logusalik zamani.

Doğum tarihinden daha önce doğum yapan kadın memurun, erken doğum nedeniyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süreleri doğum sonrası analık izni süresine eklenir.
Doğumdan önce sekiz hafta süreli analık iznine ayrılan ve bu süre içerisinde erken doğum yapan memurun, erken doğum sebebiyle kullanamadığı doğum öncesi analık izni süreleri, doğum sonrası sekiz haftalık analık iznine eklenecektir.
@mhtp_mmn canım birinci maddde bizi zaten ilgilendirmiyo biz doğum öncesi 8 hafta izne çıkıyoruz çünkü ama 2 .maddede de olurda erken doğum yaparsak doğum sonrasına atabiliyoruz diyo.. arkadaşın ya iyi araştırmadı ya da öğretmense idaresi hatalı bilgiden bilgisizlikten yemişler kadıncağızın iznini :/
O erken dogum dedigi 32 hafta oncesinde eger dogurursa demek diye biliyorum. Bir kac yerde okudum, son 1 2 hafta hep yaniyor, bunun duzelmesi icin kanun calismalari yapiliyor diye...

Günaydın kızlar, günler çabuk geçsin istiyorum.Bebeğimi kucağıma almak için heyecanlanıyorum.:KK46:
Cok az bir zaman kaldi insallah.
Ilk bebekte insan gozunun onunden ayiramiyor yavrusunu.mık dese uykudan aninda uyaniyorsun.
Son bir kac haftaya girince insan biraz daha rahatliyor heyecan falan kalmiyor nedense.cogu kisi boyle oluyor bakalim burdaki arkadaslar nasil olcak.

because of you because of you ben de çarşamba günü izne ayrılıyorum. Dogumdan önceki 8 hafta iznimizi kullanirken diyelim ki 38. haftada dogum yaptik kullanmadigimiz o iki haftayi dogum sonrasina atamiyor muyuz? Gecen yıl dogum yapan bi arkadas atılmıyor, benim iki haftam yandi dedi. Fakat ben atiliyor diye biliyordum.
Yok Can'ım atılmıyor.doğum yaptıktan sonra 8 haftan başlıyor bitince izin bitiyor.istersen 32.hafta izni aldığın gün doğur kalan gidiyor malesef insafsızlık neolurki atılsana millet bi kaç hafta daha kalabilse çocuğuyla sen zaten 4syı gözden çıkarmışsın hamile birine işte...

ya benim ablam taktı arkadaiş bu epidurale yok görümcesinin kızı böyle yapmış da yok baş ağrısı kalmış da yok iyi felç kalmamış da :ukala::ukala::ukala: nolurmuş yani bebeği bi saat sonra kucağıma alsammış da da da da bitmiyo yaniiiii :oha: ablam altın saat diyorum anneyle bebeğin doğumdan sonra ilk buluşması önemli çocuğun güven dıygusu için diyorum falan yok arkadaş delirtti beni bi burun kıvırmalar:63: öfff biz genel anestezi gördük doğurduk işte demeler :kızgın::kızgın: ulan en son doğumunu 31 yıl önce yapmış annem ablamdan daha açık yeniliklere :KK34:
Benimde kayınvalidem aynı modda bilmem kim yapmaya çalışmış epidüralle uyuşmamış 2kere vermişler yine uyuşmamış sonra normal anestezi vermişler doğumdan sonrada kalkamamış zor ayılmış falan filan durup durup bunu anlatıyor bana

Gunaydin kislar tatilin son gunu ve ben seviniyorummm cunku hem oglumu gorcem yarin hem hastane suslemesi icin gorusmem var hemde esim evdeyken hic cekilmio herseye karisiyo ve durmadan yemek yiyo

O erken dogum dedigi 32 hafta oncesinde eger dogurursa demek diye biliyorum. Bir kac yerde okudum, son 1 2 hafta hep yaniyor, bunun duzelmesi icin kanun calismalari yapiliyor diye...
Yok canım 1hafta bile yanmıyor 2011 deki torba yasadan sonra. Burda doktorun iş bilmesi çok önemli. Bazıları 36 dan sonra erken doğum sayılmaz diye izni ekleme gereği duymuyor. Sen hatırlatmalısın. Oğlumun doğumunda doktor ben demeden erken doğum sebebiyle kalan haftaları eklemişti.

Yok canım 1hafta bile yanmıyor 2011 deki torba yasadan sonra. Burda doktorun iş bilmesi çok önemli. Bazıları 36 dan sonra erken doğum sayılmaz diye izni ekleme gereği duymuyor. Sen hatırlatmalısın. Oğlumun doğumunda doktor ben demeden erken doğum sebebiyle kalan haftaları eklemişti.
Yahu ne bicim bi ulkede yasiyoruz, bazen cok tiksiniyorum. En iyisi su kanunu bulayim ben...

günaydınlar kuzucuklar :KK46:mutlu pazarlar:anneadayı::anneadayı: aslında tatil bizim için çarşamba gecesi bitti.. zannediyodum ki annem gelince ben de rahat rahat buraya girerim falan ay hiç öyle olmadı valla yok dolapları çıkar sil yerleştir yok evi temizle (daha büyük temizlikten bahsetmiyorum o duruyo :KK43: ) bi türlü oturamadım ya çok lanet bi huyum var biri benim evimde iş yaparken bu annem de olsa yatamıyorum oturamıyorum ya!!! yemin ediyorum annem yokken daha çok dinleniyodum :KK12:kadıncağız ne kadar sen dur dese de durulmuyo ki offf :işsiz: ha bi de dün akşamdan beri bi hafif burun tıkanması bişeyler var ama aynı TaeYang TaeYang gibi du bakalım bi de hasta olursam tam olucak.. zaten bölük pörçük uykylarım geceleri ağır vasıta gibi dönüyorum resmen bi de eşimi tekmeliyomuşum farkında bile diilim sinirleniyosam demek ki :olamaz: şu anda da tekmelenen şahıs kahvaltı hazırlıyo :KK48: bugün evlilik yıldönümümüz başucuma not yazıp bırakmış hoşuma gitti işte böyle küçük şeyler mutlu ediyo insanı:KK72: yarın bizim de kontrolümüz var hem de izne ayrılıyorum çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır.. çenem düştü kızlar ben bi daha bu kadar çok ara vermiyeyim :KK48:
geçmiş olsun canım yorma kendini.
ben de az iş yaptım hemen tansiyon düştü oturdum aşağı :))
senin de mi burnun kanayacak acep o_O
aman aman hasta olma inşallah, hamile hamile daha beter çekilmiyor valla.
ben de en başta 2 kez sinüzit geçirdim mahvetti beni.

Iyi hadi cok sukur.kizlarin seni uzmeyecek insallah.
Simdi senin ikiz oldugu icin erken dogum riskinde var ve ciger gelistirici atildinmi canim
33 olduk 34 den gun alicagiz acilde igneden bahsetmediler cuma gunu randevum var bakalim ne diyecek doktorumuz cuma gunu 33+5 olucagiz 34 de cigerleri tamamlaniyor diye biliyorum canim

Yok Can'ım atılmıyor.doğum yaptıktan sonra 8 haftan başlıyor bitince izin bitiyor.istersen 32.hafta izni aldığın gün doğur kalan gidiyor malesef insafsızlık neolurki atılsana millet bi kaç hafta daha kalabilse çocuğuyla sen zaten 4syı gözden çıkarmışsın hamile birine işte...

benim bildiğim erken doğum olursa kalan haftalar doğum sonrasına ekleniyor.
zaten aslında toplamda 16 hafta.
maksimum doğumdan önce 5 hafta da çalışıp doğum sonrasına aktarabilirsin.
erken doğum olunca yanmıyor.
hatta geç doğum olunca da doğum raporuyla gidip doğum sonrası iznini o tarihe göre yapabiliyorsun.

geçmiş olsun canım yorma kendini.
ben de az iş yaptım hemen tansiyon düştü oturdum aşağı :))
senin de mi burnun kanayacak acep o_O
aman aman hasta olma inşallah, hamile hamile daha beter çekilmiyor valla.
ben de en başta 2 kez sinüzit geçirdim mahvetti beni.
saol canım benim nabız hızlanıyo bu ara yerli yersiz 117lere kadar çıkığı oluyo :/ burnum hep kanıyo ama öyle şakır şakır diil allahtan..sinüziti hiç söylemiyorum normal zamanda çekilmez o illet bende de var.. ayyyyy huzur evi teyzeleri gibi olduk ya kızzz hepimiz hastalık anlatıyoruz :KK48:

benim bildiğim erken doğum olursa kalan haftalar doğum sonrasına ekleniyor.
zaten aslında toplamda 16 hafta.
maksimum doğumdan önce 5 hafta da çalışıp doğum sonrasına aktarabilirsin.
erken doğum olunca yanmıyor.
hatta geç doğum olunca da doğum raporuyla gidip doğum sonrası iznini o tarihe göre yapabiliyorsun.
kesinlikle atılıyo diye biliyorum ben de ya öyle saçmalık mı olur gerçi yasalarda böyle saçmalıklar oluyo da neyse :KK12: yani ben de bugün baktım yönetmeliğe direk madde var 8 haftalık doğum öncesi izni kullanırken erken doğum durumunda kalan haftalar doğum sonrasına eklenir diyo..

Benimde rdv 2 gun kaldi cok merak ediyorum kizim nasil kilosu suyu ins hersey yokundadir bu aralar cok dikkat edemedim su isine tekrar bir duzene girmem lazim

Back
X