- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #49.081
Ben de senin gibiyimdir evin duzenini sen biliyorsun silip supurmesen bile ayakta butun gun dolasmak insani cok yoruyor.günaydınlar kuzucuklarmutlu pazarlar
aslında tatil bizim için çarşamba gecesi bitti.. zannediyodum ki annem gelince ben de rahat rahat buraya girerim falan ay hiç öyle olmadı valla yok dolapları çıkar sil yerleştir yok evi temizle (daha büyük temizlikten bahsetmiyorum o duruyo
) bi türlü oturamadım ya çok lanet bi huyum var biri benim evimde iş yaparken bu annem de olsa yatamıyorum oturamıyorum ya!!! yemin ediyorum annem yokken daha çok dinleniyodum
kadıncağız ne kadar sen dur dese de durulmuyo ki offf
ha bi de dün akşamdan beri bi hafif burun tıkanması bişeyler var ama aynı
TaeYang gibi du bakalım bi de hasta olursam tam olucak.. zaten bölük pörçük uykylarım geceleri ağır vasıta gibi dönüyorum resmen bi de eşimi tekmeliyomuşum farkında bile diilim sinirleniyosam demek ki
şu anda da tekmelenen şahıs kahvaltı hazırlıyo
bugün evlilik yıldönümümüz başucuma not yazıp bırakmış hoşuma gitti işte böyle küçük şeyler mutlu ediyo insanı
yarın bizim de kontrolümüz var hem de izne ayrılıyorum çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır.. çenem düştü kızlar ben bi daha bu kadar çok ara vermiyeyim
![]()
Kizima hamileyken hep yatinca o zamn bi karismadim ama kendi duzenim kaybolup gitmisti mutfakta aradigim birseyi cok farkli yerde buldum logusalik zamani.