• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Merhabalar herkese..
Uzun süredir foruma bakamadım..umarım herkes iyidir.. Bebeğime mikrosefali dediler, 3 hafta geriden dediler, sendromlu doğabilir diyolar, cenazelerimiz oldu vs.. Uzun zamandır takip edemedim..
Bebek alışverişini geçmişsiniz sanırım önerileri kaçırdım :( gidip ne bulduysam bi kaç saat içinde aldım ben de uğraşamadım. Şu an kafama takılam konu

Bugün 31+4 oldum
Çalışabilir raporu için 32+0 da gitmek şart mı?
32+6 ya kadar vaktim var mı ? Bilen var mı

Ya da 31+5 te (yani yarın) doktordan rica etsem çarşamba günü için (32+0) ben gitmeden rapor yazar mı. İlla o gün orda olmalı mıyım
Nette nst ye o gün bakıldıgını okudum ama kimilerine de hiç test,nst istemeden direkt rapor vermişler..
Sizin nası oldu

merhaba sevgili kasım anneleri. ben de yıllardır sabırsızlıkla beklediğim bebeğimi rabbimin izniyle 7 kasım gibi kucağıma almayı bekliyorum. aranıza yeni katıldım. izninizle deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum. Herkese sevgiler
Hayirlisi olsun.saglikla kucagina alirsin insallah.

Hanımlar Ateş ölçerle Bebek telsizi aldınızmı hangi markayı tavsıye edersiniz aldıysanız?

O erken dogum dedigi 32 hafta oncesinde eger dogurursa demek diye biliyorum. Bir kac yerde okudum, son 1 2 hafta hep yaniyor, bunun duzelmesi icin kanun calismalari yapiliyor diye...
Hayır canım erken doğumla alakalı 4 madde var 32.haftadan önce doğum son 3haftaya kadar çalışan annelerin erken doğumu son 8hafta izin kullanıp erken doğuranlar velhasıl hepsi ayrı ayrı anlatılmış.. Sabah bi daha baktım kesinlikle doğum sonrasına aktarılıyo

Ben de senin gibiyimdir evin duzenini sen biliyorsun silip supurmesen bile ayakta butun gun dolasmak insani cok yoruyor.
Kizima hamileyken hep yatinca o zamn bi karismadim ama kendi duzenim kaybolup gitmisti mutfakta aradigim birseyi cok farkli yerde buldum logusalik zamani.
Offf çok kötü işte bende takıntı halinde eşya koyduğum yerde duracak ya :( bildiğin nefesim daralıyo hele babamın kitaplığımın önüne yaptığı yayıntıları saymıyorum bile!!

Devlet hastaneleri bile mecbur kalmadikca genel bayiltmiyorlar dogumda.bebege narkoz gecmemesi icin epidural daha guvenilirmis.ayrica anne bebegi ile hemen bulusabiliyor.
Genel anestzide kimi insan cok gec ayiliyor kendini toparlamasi cok gec oluyor.
Ben ikisinide yasadim.genel anesteziden belim agriyor diye bagira bagira uyandim uaynmamda baya gec oldu.epiduralde bi belden asagin uyusuk hemen bebesini gorebilme imkanin var.ben onun bi yan etkisini gormedim canim.igneyi hic hissetmiyorsun nasil oluyo hic hemde hissedilmiyor.artik dr ler isin ehli oldu hepimiz Allah a emanetiz basimiza gelcekse o ayri tevekkul etmek lazim.
Bu arada ablan kac yasinda 31 yil once dogum yapmis.seninle bir yegenin mi var
Çok doğru söylüyosun canım allah korusun bişey yaşıcaksak her durumda olabilir.. Ablam diil 31yıl önce doğuran annem :)) yoksa küçük yeğenim 13yaşında.. Annem daha yaşlı olmasına rağmen yeniliklere daha açık demek istemiştim :))

Cok az bir zaman kaldi insallah.
Ilk bebekte insan gozunun onunden ayiramiyor yavrusunu.mık dese uykudan aninda uyaniyorsun.
Son bir kac haftaya girince insan biraz daha rahatliyor heyecan falan kalmiyor nedense.cogu kisi boyle oluyor bakalim burdaki arkadaslar nasil olcak.
Evet sanırım ilk bebek olmasından dolayı da bende bir sabırsızlık var.Zaman yaklaştıkça aklımda sürekli o oluyor.

Epiduralden sonra bol sıvı tuketmek gerekiyor o narkozu vucuttan en kisa surede atip vucuda yan etki birakmasin diye.
Epidural olcak arkadaslar dogumdan sonra cook su icin
Banada hic bir yan etkisi olmadi cok sukur.

Aynen canim ben de su ve sade kahvenin cok buyuk artisi oldugunu duydum

kzlar ya adet sancısı gbı agrım var sabahtan berı bu ıkıncı agrı vede ayıptr solemesı lop lop akıntım var sızce normal mı korkuyorum endışelıyım :KK17:

Ya kizlar afedersiniz ben hamile kaldigimdan bu yana diskim koyu yesil ara ara isshal de oluyorum Imom iciyorum sadece baktim onunda icinde demir var bununla alakali midir yoksa ciddi bi problemmi var

Evet merak etme, yeşil yapıyor Demir. Ben hem Imom, hem de Gyro Ferro Sanol ( Demir) alıyorum çünkü. Ben de sordum ilk başladığımda doktora normal dedi.

Haa bir de kabız yapabiliyor demir.

Back
X