- 25 Şubat 2016
- 7.784
- 13.061
- 248
- 31
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #49.161
dogumla ilgili bişey soyledmı dktr bi gelişme var mı kendıne dıkkat et canım fazla yorma kendınıOldum canim ciger gelistirici vuruldum 4 ampul
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogumla ilgili bişey soyledmı dktr bi gelişme var mı kendıne dıkkat et canım fazla yorma kendınıOldum canim ciger gelistirici vuruldum 4 ampul
adet olmş gbı agrılarım oluo bnm de canm sennkıdemı oleKızlar sizde de kasık ağrıları oluyormu bende bu ara sıklaştı ağrılar yarın bende kurum Dr gidecem bi kan idrar tahlili yaptırayım diyorum inş Dr ordadir
Sağ ol cnm teşekkür ederm sana da soracaktım ama uzun zamndir girmiyorum sanki görünce burda sorarm demstm.bandrmada bi pamidor var orda da hc bsy yok.e bebek internette gordm çarşıda da civil giderz o zmn.cnm bu sevgi hastanesi de Yayladaya yakın miA Askina eskiya Can'ım. Ben yardımcı olayım sana ..Bebek mağazası olarak büyük bir e Bebek var sevgi hastanesine yakın yaylada avm arkasıda kendi Başına bir mağaza ..yaylada avm içinde kanz var ama küçük işe yaramaz LCW var ama çarşıda ki daha çok çeşit getiriyor..avm içinde başka Bebek'le ilgili birşey yok çarşıda var ..büyük bir civil mağazası var toplu taşıma diyorlar araçların hareket noktası merkezde Oray'a yakın cadde üzerinde ..
Karamanda Selçuklu Hastanesinde normal ve sezeryan 600.. İkisinin aynı fiyat olması çok hoşuma gitti doğrusu, doktorun para için sezeryana yönlendirme ihtimali yok en azından :)Dogum ucretleriniz ne kadar hangi hastane ??
Bende seni onercektim A Askina eskiya ya.A Askina eskiya Can'ım. Ben yardımcı olayım sana ..Bebek mağazası olarak büyük bir e Bebek var sevgi hastanesine yakın yaylada avm arkasıda kendi Başına bir mağaza ..yaylada avm içinde kanz var ama küçük işe yaramaz LCW var ama çarşıda ki daha çok çeşit getiriyor..avm içinde başka Bebek'le ilgili birşey yok çarşıda var ..büyük bir civil mağazası var toplu taşıma diyorlar araçların hareket noktası merkezde Oray'a yakın cadde üzerinde ..
Canım haberlerde mi dinledin? Kaynak nerden?çalişan annısler yenı yasa çkmis dogum snrasi ucretli izin bttktn snra 2 ay kadar yarim gun çalisabilcezbenım gbi ucretsiz izne ckamyck olanlar icn sahane :)
Yakın Can'ım yaylada terminalden gelirken yanı Bandırma dan gelirken solda cadde üzerinde ..sevgi hastaneside sağda ama içeride ..az yürüme payı var ama hamile hamile yürüme taksi götürürSağ ol cnm teşekkür ederm sana da soracaktım ama uzun zamndir girmiyorum sanki görünce burda sorarm demstm.bandrmada bi pamidor var orda da hc bsy yok.e bebek internette gordm çarşıda da civil giderz o zmn.cnm bu sevgi hastanesi de Yayladaya yakın mi
Yaylada nın içinde ki e Bebek kapandı Can'ım arkada otoparkın ilerisinde ayrı bina yaptılar büyüklüğü idare eder kendi başına bir bina oldu..bencede hamile haliyle yürümese iyi olur ...yürünür ama zor olurBende seni onercektim A Askina eskiya ya.
Yaylada da e bebek arka tarafindami kaliyor.
Ayse yaylada sevgi arabayla 3 dk uzakliktadir en fazla cok yakin.ama yuruyerek gidilirmi bilemedim sıcakta zor olur herhalde.
Gerçekten olayı çözmüşsün ben çok geç anlayabildim münafık insanlara Nasıl davranmam gerektiğini ben birisini sevmiyorsam surat asardım ama anladım ki onların dilimden konuşmak gerekiyormuş zor oluyor evet ama yapmamız lazım napalım..
Canım haberlerde mi dinledin? Kaynak nerden?
Hala uyanık ben......