- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #49.221
Ya insallah sik cagirir artik bak cok gec seninki de canim 3 hafta da 1 git bariHaklısın canım doktorlar çok rahat o konuda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya insallah sik cagirir artik bak cok gec seninki de canim 3 hafta da 1 git bariHaklısın canım doktorlar çok rahat o konuda.
Öyle yapıcam canım doktorumdan da hiç memnun değilim ama başkasına da güvenemiyorumYa insallah sik cagirir artik bak cok gec seninki de canim 3 hafta da 1 git bari
bak bak bak tribe gelvalla canım arkadaşları bilmiyorum ama bende laptop ve ıpad olmadığı için tatil boyunca giremedim. telefondanda kk ye girilmiyor çok ufak ve yazılmıyor
benim ki ondan yani. hep diyorum buranın yeri başka. bak işe başlamadan ilk kk ya girdim
![]()
Bak bebek süsümüz aldık:)) herşeyimiz hazır artık tek eksik kuzum:))) allah hepimizi sağlıkla kavuştursun.çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. bayıldım. bende anneme banyo lifini ördürdüm. bende böyle yetenekler yok maalesef. hadi oldu diyelim zaman yok![]()
Tuzuda kestik yok yine bölün gibiyim inss bişey çıkmaz canım yaa hergün tedirginim bir dogursaydik sağlıcaklaBende bu sefer hic yok canim benim ama ada da asiri vardi
Sağol cnm cvp için bakalım sonuçlar nasıl çıkacak bekliyorum halaYok kuzum sukur o yok bende sadece uzun sure oturursam ayaklarim sisiyor ayakkabı olmuyor
Canım benim Dr artık 2 haftaya bir gel dedi 36. Haftadan sonrada haftada bir gel dediÖyle yapıcam canım doktorumdan da hiç memnun değilim ama başkasına da güvenemiyorum
Canim tahmin ettim paketim bitti diyordun o yuzden is basi yapinca ruby yazar yine dedim kendimce.nasilsin iyimisin.günaydınnn. yok yaaa öyle değil o. bayramda ben hep evdeydim evde laptop yok, telefondan da kk ya giremediğim için ancak bugün iş başı yapınca girebildim. valla bak daha işe başlamadan foruma girdim, günahımı almayın yani![]()
Günaydın canım hadı inss güzel haberlerle gelinGunaydin canlar
Bugun randevusu olan herkes minisleriyle ilgili en guzel en hayirli en saglikli haberleri alip donsun insallahbenim ki 11 de az kaldii
![]()
Ne güzel düşünceli doktorun kızımda 40.hafta bittiğinde 1 hafta daha bekle olmazsa sancı veririz dedi 40+3te sancı geldi kakası ağzındaymış ve 3-4kere midesini yıkadılarCanım benim Dr artık 2 haftaya bir gel dedi 36. Haftadan sonrada haftada bir gel dedi
Burdayım kızlar herkes bişey yazmış alıntılayamadım hepsini kusura bakmayın. Bayram umduğum gibi güzel geçmedi zaten birde yoğundum bu hafta eşim gidiyor Ekim ayında gelecek inşallah. Son hazırlıklarla uğraştık. Birde artık ağrılarım arttı zorlanmaya başladım vakit buldukça dinlenmeye çalışıyorum.My moonlight sen nerelerdesin canım?merak ettik
Bende eskisi kadar çok giremiyorum ama siz günü az kalmış sezeryan olacak arkadaşları merak ediyorumBurdayım kızlar herkes bişey yazmış alıntılayamadım hepsini kusura bakmayın. Bayram umduğum gibi güzel geçmedi zaten birde yoğundum bu hafta eşim gidiyor Ekim ayında gelecek inşallah. Son hazırlıklarla uğraştık. Birde artık ağrılarım arttı zorlanmaya başladım vakit buldukça dinlenmeye çalışıyorum.
Ayy allah korusun canım sen hemen o Dr değiştir ben benim Dr a rahat adam diyordum birde allah yavrularimizi korusunNe güzel düşünceli doktorun kızımda 40.hafta bittiğinde 1 hafta daha bekle olmazsa sancı veririz dedi 40+3te sancı geldi kakası ağzındaymış ve 3-4kere midesini yıkadılar
Canım kime gideyim bilmiyorum ki bu saatten sonra deneme de yapamamAyy allah korusun canım sen hemen o Dr değiştir ben benim Dr a rahat adam diyordum birde allah yavrularimizi korusun
Canim tahmin ettim paketim bitti diyordun o yuzden is basi yapinca ruby yazar yine dedim kendimce.nasilsin iyimisin.