- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #49.321
Kizlar 1700 gr olmus oglum hersey yolunda kan ve idrar verdik 580 tl yede oda suslemesini anlastik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kuzulara maşallah haftasına göre iyi canım. Bu arada hepimiz korkuyoruz biraz doğumdan 2.3. Doğum yapıcak annelerimiz biraz daha tecrübeli ama acı konusunda herkesin canı tatlıdır elbette. Bebekler için katlanıyoruz bi şekilde:)))Selam kızlar bende ısrarla aranıza katılmak istiyorum herkesde başka güzel öneriler tecrübeler var ... benim de gebeliğim başından beri suyum azdı bugun kontrole gittik 31+3 üm oğlumuz 1903 gram boyu bir buçuk hafta önden gidiyor suyumuzda şuan için normal Dedi on gün sonra tekrar kontrol olacağım bayadan beri su da sıkıntı olduğundan 15 günde bir gidiyorduk şimdi on güne düştü bir sonrakinde haftada bir görelim Dedi 6 hafta daha dayanır suyu diye söyledi Doğum korkusu sardı canı çok açık biriyim ben gibi kandan yaradan korkan varmı açılma olmazsa 38 de direk suni sancı verilmesi sizce zor mu olur ???
Bende bayram tatilinde okudum herşeyi ama etiketleyenlere geri dönemedim malesefnasılsın iyi misin canım. Benim bu aralar acaip uykum geliyor senin tam tersin gündüz bile uyukluyorum gece ise ağrılardan döne döne kesik kesik uyuyorum. Tam dalıyorum ya kramp giriyor hopluyorum yatakta resmen yada tuvalete koşturuyorum
çok ayakta duramıyorum kasıklarıma yoğun baskı oluşuyor
günler geçmiyor artık doğurmak istiyorum
![]()
masallah oglusuna..Kizlar 1700 gr olmus oglum hersey yolunda kan ve idrar verdik 580 tl yede oda suslemesini anlastik
Kız göbek niye açık? Üşütcen ya tosun paşayıAz kaldı baybsi Kasım görünüşlü Ekim annesibaskı olayı artıyor bizim ufaklıklar büyüdükçe. Bu yüzden wc turları arttı ooo hele bi de gece uyku tutmazsa gece daha çok gidiliyor
ne güzel uyu uyu ben uykusuz gecelere hazırlık yapıyorum tabi uykusuzluktan kafayı yemezsem iyi
çok terliyorum ben ya sırf uyusam bile bu yüzden uyanıyorum ter içinde. Bir de ben gibi olan var mı bilmiyorum ama benim göbek nedensiz hep açık gece gündüz
![]()
benimde cumartesi kontrolum..Kontrolden gelen hamişlerr geçmişler olsun :) hep iyi haberler maşallahhbenim 1 hafta var görmeme çok özledim oğlumuuuuuu
![]()
Maşallah deniz paşayada:)))Kizlar 1700 gr olmus oglum hersey yolunda kan ve idrar verdik 580 tl yede oda suslemesini anlastik
benimde cumartesi kontrolum..
günler geçmek bilmiyo ...
bide bel ağrısı basladiki ara ara çok fena
Bende haftaya gidicem bakalım bizim paşa ne durumda 3 hafta doldumu hasret dayanılmaz oluyor dimiKontrolden gelen hamişlerr geçmişler olsun :) hep iyi haberler maşallahhbenim 1 hafta var görmeme çok özledim oğlumuuuuuu
![]()
Canim cok guzel kilosu masallah deniz pasayaKizlar 1700 gr olmus oglum hersey yolunda kan ve idrar verdik 580 tl yede oda suslemesini anlastik
Cam silmekBenimde dün oldu ama resmen kaşındım tüm evin camlarını sildim üstüne bide gittim spor yaptım :) ilk defa bel ağrısı ve kasılma böyle çok oldu. :/ bel ağrısından yere uzandım yattım öylee düz zemin iyi geldi :)
Kız göbek niye açık? Üşütcen ya tosun paşayıvalla nasıl uykum geliyor anlatamam akşam tv izlerken ben koltukta uyuyorum eşim kaldırıyor götürüyor odaya. Wc ve kramp olmasa süper olacak
bence sende uyu daha çooook uykusuz kalıcaz:))))
banada dümdüz yatmak iyi geliyo...Benimde dün oldu ama resmen kaşındım tüm evin camlarını sildim üstüne bide gittim spor yaptım :) ilk defa bel ağrısı ve kasılma böyle çok oldu. :/ bel ağrısından yere uzandım yattım öylee düz zemin iyi geldi :)
Yok tatlim tunalida bi yere gittikmasallah oglusuna..
bizim kontrole daha 4 gün var
oda süslemesi için hastaneye mi anlastiniz canım?
Ahh ah dur öyle deme zaten duygusallığım üstümdeAyy kuzum keşke uyuyabilsem sabaha kadar dönüp duruyorumsen de yatağında uyumaya alış kocacın gidince kim taşıyacak seni odaya
Kız şaka maka ciddi benim göbek niye açıkbilimsel bi açıklaması yok mu ki sanki nefes alamıyorum dar da giymiyorum eşimde bu çocuk üzerini hiç örtmeyecek göreceksin sen diyor
![]()
Geldm bile kuzu 1700 gr oldukRandevusu olanlar guzel gecmis massalah minnoslaraMcada canim sen daha gitmedinmi randevuna meraktayiz
Elim degmio ki kuzu benimde icim gitti moralim bozuk sorma iki tul iki kapi susune bi suru paraCanim cok guzel kilosu masallah deniz pasayaoda suslemesi pahali degil mi ya sen yapsan daha ucuza gelmez mi?