• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sevgili minnos anneleri,
32+6yim bugun. Calisabilir raporumu aldim. Masal'im dogum pozisyonunda. 2310 gr. olmus benim kuzum :nazar: Suyu iyi, keyfi yerinde. Nst ye gerek yok dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicem.
Senin kızınada maşallah tosun gibi doğacak Kasım bebişleri hiç zayıfı yok nazar değmesin:))))

Canlarim ben geldim bugun cok yogundum iki pasam okullu oldu biri ortaokul biri anasinifi onun telasi vardi

Aksamustu de prensesimi gorduk 2500 kg olmus herseyi iyi 2 hafta onden gidiyor dedi doktorumuz ekimin ortasinda tekrar cagirdi daha sonrada dogummm olur sanirim :)

Oy masallah premses tombik olcak baya desene annesi :KK48:

Sevgili minnos anneleri,
32+6yim bugun. Calisabilir raporumu aldim. Masal'im dogum pozisyonunda. 2310 gr. olmus benim kuzum :nazar: Suyu iyi, keyfi yerinde. Nst ye gerek yok dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicem.
Maşallah canım tombs masalın:) bnmki 32+5 dedi doktor 2000 kilosu.bn de nst ye girmdm.bn çalışamaz raporumu aldm:) 33 hafta yazms doktor sadece.gun belirtmems.sata göre 33+2yim normalde

arkadasimda var alından ölçen o da memnun değilim azıcık terlese yanlış çıkıyo demişti. peki temassız ölçer için marka oneriniz varmi acaba?
Mesilife alindan ates olceri denedim dogru olcuyordu.birde omron markayi onerebilirim.
Terlediginde dogal olarak vucut isisi artar.zaten cocugun atesi olup olmadigini alindan ufak bi opucukle bi anne anlayabiliyor.

Evet baya uzun inceledi bn arada bsyler sordum.göğsümun altı agriyo dedm bsy demedi:)resmiydi baya ama kendinden emin bi doktor güvenilir geldi bana.2 hafta snra alirm kartvize pek dikkt etmedim. Yüzünü göremedik rahim duvarına yaslamış dedi.bn soyledm renkli görebilir myz diye.tamam dedi hemen. İnşallah senin prenses yarın gösterir yüzünü sen hiç göremedin bn görmüştüm 2 ay önce fln başka doktorda bi kere:)sezeryan gününü de konsma dik 2 hafta snra sorarım artik
Evet ben zeynep in de yuzunu hic gormedim supriz yumurtaminda hic goremedim.benim kizlar gostermiyor yuzlerini.
Bende unutmazsam 3.sezeryandan sonrasina bakis acisi nasil.
Benide belki 2 hafta sonra cagirir.ben sana ozelden atayim numarasini bulunsun yinede.

Evet ben zeynep in de yuzunu hic gormedim supriz yumurtaminda hic goremedim.benim kizlar gostermiyor yuzlerini.
Bende unutmazsam 3.sezeryandan sonrasina bakis acisi nasil.
Benide belki 2 hafta sonra cagirir.ben sana ozelden atayim numarasini bulunsun yinede.
Tamam canım atarsan iyi olur.4.sezeryan bn de istyrm çünkü bu 3.kesi olcak bnm bana da haber ver cnm ne dicek

Maalesef canm ailelerinin uyanikligini bencilligini göremiyolar.söyleyince suçlu oluyorsun ama soylemek iyi oluyor dikkat ediyorlar öyle mi acaba diye ama sonra yine kaniyorlar

Ayynnenn öyle cnm :(

Canım benim ya sabır gerçekten sakın üzme kendini İman kendine yaparsın bu halinle sokma canını sabır bu gün gende çok fena bozuldum eşime evlendiğinizden beri çalışıyorum öğretmenim aldığım parayı evime kendime çocuğuma harcadım hep bu sene biraz akıllandım kesenin ağzını kapattım yatırım yaptım kendi adıma kredi çektim biraz onu ödüyorum daha bir yıldır böyle ama dün annemlerin yanında senin bana ne faydan var ben senin maaşını bilmiyorum demez mi annem de çok kızdı başka kocası var ona mı yediriyor dedi 10 yıldır kazandıklarımı harcadıklarımı yok saydı sinirlerim tepene çıktı inan benimde böyle davranmamım sebebi eşim abisiyle ortak ve onun eşi çalışmıyor yani her harcama eşimin kazandığındığundan yapılıyor durumları çok iyi değil diye ben her harcamayı kendimden yapardım ama artık evler arabalar aldı başını gitti baya iyi gelirleri var bende enayimiyim dedim kredi çektim yatırım yaptım bir yıldır böyle beyfendi hazmedemedi çok kırıldım ama çok uzun oldu hakkını hela et baya doluyum bende bu konuda ve kimseye anlatamıyorum kendimi

Kıyamam cnm ya.aynen kimseyle konusamamak çok kötü.içimden konuş konuş mahvoluyrm bende.hepimiz bu ailelerdn doluyz ya.Bu saf kocalar insanı deli eder yani.Benim eşimde ortak değil ama ortak gibi kardeşini kolluo.Mal alıo para verio.evlendi artık kardeşin kocasıyla parası kadar geçinsn.Benden lüks yaşar.Benden para ister alır.İlk evlendgmde bende caliscktm bankaya gircktm.baya da uğraştılar.dedim bunlar benim maaşımı da yer.görümce yata yata calisio sözde full para yiyo yani.7 yıllık evliyz bi selamete cikmadi.borcu bitmedi yemesi gezmesi de bitmedi.kv de yanında bekar.evlendi yine ayrıldı.gitti kızının yanına.Bizim yanımıza gelemio çünkü eşim onların o kadar savurmasina izin vermez.biliolar.telefonla uzaktan sagiolar yani bizimki acitasyonlarla :(

kızlar sararmış lekeleri nasıl çıkarabilirim?Kızımdan kalan kıyafetleri çıkardım bugün ama sararmışlar. normal bebe programı ile yıkadım çıkmamış. acaba arielle mi yıkasam ek durulama yapıp

Back
X