• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
arkadaslar epidural dogum hakkında ne düşünüyorsunuz.

ilk bebiş oldugu için fazlası ile dogum korkusu sardı benı. kesinlikle normal dogum istiyorum

açıkcası kesik ve dikişler bana çok daha ürkütücü geliyor.. baya bildiğin yarıyorlar yanii.. :silah:

normal dogumda da çok canım acır mı ki ya :KK61:
Normal doğum yaşamadım canım ama normal olcak olsaydım bende epidüral normal doğum yapardım. Kalbimde taşikardi olmasa ssvd denemek isterdim şahsen. Dediğin gibi baya kocaman kesik oluyor. Bazen keşke 1 saat içinde dopurabilen kadınlardan olsaydım diyorum:KK51:

bende işyerindeyim canım çalışabilir raporu aldım bgn ama çok degil 30 eylüle kadar.

iyi tarafından bak ama bize zaman daha çabuk geçiyor bence :) üstelik çalışmaya alışkın oldugumuz için evde durmak bize sıkıcı gelir heralde. iş güç te yapamıyoruz artık yemek yapabilirsek ne ala :)

Canım raporu 32. haftayı doldurunca almıyo muydukkk ? sen doldurdun mu ki bende pazartesi alcamda ondan soruyorum :)

nasılsınız kızlar.

bgun ki kontrol de raporumu uzattım . eylül sonuna kadar daha calısıcam. ayı tamamlayıp tam maas almak için.

doktorum yine 1 ay sonra çagırdı benı. 21 ekim de geliceksin ve 31 ekim de geliceksin dedi. ondan sonra kasım ayı zaten

heran bebeği beklicez dedi.

acil bişi olursa zaten geliyorsun dedi.. 1 ay uzun geldi ben artık 10-15 gün sonra cagırır sanıyordum

sizin doktorlar ne kadar zamanda bir çağırmaya basladı kızlar.
En son 31de gittim 33haftayım cuma gidicem 10güne bir çağırıyor beni canım

balık mıııı o_O hamileliğimin başından bu yana bir kez yedim :/ ama kalsiyum seviyem hep çok iyi çıkıyo tahlillerde allahtanHoppa
Aynen bende bir kez oda zorla yedim balık ama oğlum bebekliğinden beri çok severdi pişmesine bile sabredemez di inşaallah bu da öyle olur ben çocuk beslenmesinde öneminden bahsetmiştim yani artık hamileliliğin sonuna geldik bundan sonrası çocuk beslenmesi önemli

Canım gözün aydın bende ptesi, gidecem bakalım çalışabilir raporu için ama bazen aman ayrıl kurtul diyorum çok zor geliyorum işe çokkk ama sonrası için dayanmam lazım en azından 35. haftama kadar
saol bitanem inşallah sen de haftaya çok güzel görürsün miniğini :KK5: sen daha sonra ücretsize de ayrılıcaktın dimi sık bakalım dişini olduğu yere kadar ama çok zorlanıyosan da bırak şeker günah seni de bi ana doğurdu yani

80 li yılların koca teypleriyle gidicem doğuma omzumda müslüm baba çalarak öyle dertliyim :cry:
Çocuk müslüm Gürses in sesiyle doğarsa :skandal: yazık çocuğa kııııız ne olcek onun psikoloji.
Kaç kadeh kırıldı yorgun gönlümde bir türlü kendimi avutamadıııııımmmm:silah:

Aynen bende bir kez oda zorla yedim balık ama oğlum bebekliğinden beri çok severdi pişmesine bile sabredemez di inşaallah bu da öyle olur ben çocuk beslenmesinde öneminden bahsetmiştim yani artık hamileliliğin sonuna geldik bundan sonrası çocuk beslenmesi önemli
benim çocuk eşimle benim karışımım bişi olursa yamyam olur :KK6: biz de rahat ederiz

Ben bağışıklık kazandım artık otomatiğe bağladım hemen geleyim hallederim... Son postayı serdim demin ütü bitti katlanacaklar hala duruyor bende uzandım biraz
Yarın doğuma sarma sarmaz teyzem annem gelcek yardıma. Yaprak ıslattım. Ütüleri yatak odasına yatağın üstüne koydum 3 pantolon 3 tshirt kızın elbiseleri benim tunik pantolon falan epey var valla akşam yapıcam. Sonra o terle duş alır uyurum diye düşündüm. Akşama ne yemek yapsam şimdi onu düşünüyorum :KK53:

Back
X