• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
:KK48::KK48:
Aa cidden unutmuş olabilirim önceden konuştuysak bile hastane olayını :110: 2 hafta var aramızda bakalım belli olmaz nasip bizim oğlan bekler belki sizi :KK48:
Evet konuştuk hatta senden doktor tavsiyesi istemiştim de ben hala kararsızım kime gideceğimi bilmiyorum:işsiz:benim kızım gününü geçirmişti bakalım Ayşem ne Zaman gelecek:KK54:

Bnm daha başlamadi sancılar canım ama karnım baştan beri çok buyuk:) 1 ayimiz kaldı sağ salim kurtulurz insallah.senin bebis de Üzmez annesini bekler insallah 38e kadar:)

İnşallah canım benim de karnım büyük bir de su fazlalığı vardı bi ara o yüzden normalden biraz daha büyük :oha:

:KK48::KK48:
Evet konuştuk hatta senden doktor tavsiyesi istemiştim de ben hala kararsızım kime gideceğimi bilmiyorum:işsiz:benim kızım gününü geçirmişti bakalım Ayşem ne Zaman gelecek:KK54:

Ee peki kime gidiyorsun :KK56: benim b12 bitti tükendi hafıza diplerde :olamaz: bende bi yandan pahalı diye daha uygun başka hastaneye de gidiyordum ama artık bıraktım kendi doktorum da devam kararı aldık

Kizlarrr kapı süsü geldi oglumun:)

Eklentiler

• received_10206529630232993.webp
    received_10206529630232993.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 65
Ee peki kime gidiyorsun :KK56: benim b12 bitti tükendi hafıza diplerde :olamaz: bende bi yandan pahalı diye daha uygun başka hastaneye de gidiyordum ama artık bıraktım kendi doktorum da devam kararı aldık
Elif çiler'e gidiyordum 2 keredir Bahçelievler berra ünsoya gittim şimdi nagihan hanım varmış onu övüyorlar kafamda çook soru işaretleri var :(

İnşallah canım benim de karnım büyük bir de su fazlalığı vardı bi ara o yüzden normalden biraz daha büyük :oha:
Bnm de 3 miyom var bi tanesi 20.haftada 6 cme yaklasmsti şu anda nerde gözükmüyorlar doktor acince goreçek artik. 10 cm olsa diğer ikisi 5 cm olsa baya yer kapliyorlar maalesef bebek de var ondan büyüdü hehrlde blmyrm ki:( inşallah doktor alır bu miyomlari da kurtarır bni bi daha ameliyt olmak zorunda kalmam inşallah. Suyun normale döndü mu canm

Elif çiler'e gidiyordum 2 keredir Bahçelievler berra ünsoya gittim şimdi nagihan hanım varmış onu övüyorlar kafamda çook soru işaretleri var :KK43:

Nagehan hanımı bende çok duydum. Elif hanıma bir kere acil de denk gelmiştim biraz soğuk geldi bana. Bayram da didem hanım vardı acil de onu biraz daha yakın buldum. Ya burada batı bahat hastanesi var eski doktorum burada ona da gittim bi kaç kere ilgili bir doktor fakat erken doğum riski olunca medipol imkan olarak daha iyi olduğu için öylelikle kararı o yönde verdim

Nagehan hanımı bende çok duydum. Elif hanıma bir kere acil de denk gelmiştim biraz soğuk geldi bana. Bayram da didem hanım vardı acil de onu biraz daha yakın buldum. Ya burada batı bahat hastanesi var eski doktorum burada ona da gittim bi kaç kere ilgili bir doktor fakat erken doğum riski olunca medipol imkan olarak daha iyi olduğu için öylelikle kararı o yönde verdim
Evet yapısı öyle malesef ben çok tavsiyeler üzerine ona gittim birde.nagihan hanım da onun kankasıymış bir tanıdık Elif'ten sonra ona gitmiş hayırdır Elif'te randevu mu alamadın demiş oda küstüm deyince nagihan hanım o Zaman yanlış yere geldin ben onun kankasıyla demiş..şimdi bende gidersem aynı muhabbet olur belki..imkanları iyi evet o yönden güzel bir hastane

Bnm de 3 miyom var bi tanesi 20.haftada 6 cme yaklasmsti şu anda nerde gözükmüyorlar doktor acince goreçek artik. 10 cm olsa diğer ikisi 5 cm olsa baya yer kapliyorlar maalesef bebek de var ondan büyüdü hehrlde blmyrm ki:KK43: inşallah doktor alır bu miyomlari da kurtarır bni bi daha ameliyt olmak zorunda kalmam inşallah. Suyun normale döndü mu canm

Fitil kullandım canım sonrasında döndü normale şükür yoksa ayağa kalktığım an suyum gelecek gibi hissediyordum çok fazlaydı baskı.
Sende kurtulursun inşallah miyomlardan tekrar ayrı bi ameliyata gerek kalmaz. gebelik öncesi de büyüme yapıyolar mıydı miyomlar.

sağ ol cnm daha güzelini sen yaparsın eminim. yapacaktin dimi kacrdim mi bilmyrm. Bzm okuldan öğrencimiz yaptı güzel yapms sagolsun
Ellerine sağlık valla güzel yapmış...
Yarım saat önce kargom gelmiş ona bakıyorduk eşimle .tüm malzemeler gelmiş kapı süsü tulum vs birara hazırlayıp fotosunu atarım Canım bende.

Evet yapısı öyle malesef ben çok tavsiyeler üzerine ona gittim birde.nagihan hanım da onun kankasıymış bir tanıdık Elif'ten sonra ona gitmiş hayırdır Elif'te randevu mu alamadın demiş oda küstüm deyince nagihan hanım o Zaman yanlış yere geldin ben onun kankasıyla demiş..şimdi bende gidersem aynı muhabbet olur belki..imkanları iyi evet o yönden güzel bir hastane

Bilmiyorum ki sıcak kanlı falan diyorlar negahan hanımı. Öyle tavır sergilerse kötü durum. Birde randevuları yoğun oluyormuş. Memnun değilsen değiştir olmadı hastane değiştirmeyi düşünürsen esenler medipolü de iyi diyorlar fiyatları da daha uygun.

Bilmiyorum ki sıcak kanlı falan diyorlar negahan hanımı. Öyle tavır sergilerse kötü durum. Birde randevuları yoğun oluyormuş. Memnun değilsen değiştir olmadı hastane değiştirmeyi düşünürsen esenler medipolü de iyi diyorlar fiyatları da daha uygun.
Aslında bize çok uzak İstanbul trafiğinde 2 saatten fazla sürdüğü bile oluyor ama kızımda orda doğum yaptım ya bir aşinalık var illa Gidicem içim rahat etmiyor doktora da karar veririm inşallah ..bugünde görümcem orda doğum yaptı.

Aslında bize çok uzak İstanbul trafiğinde 2 saatten fazla sürdüğü bile oluyor ama kızımda orda doğum yaptım ya bir aşinalık var illa Gidicem içim rahat etmiyor doktora da karar veririm inşallah ..bugünde görümcem orda doğum yaptı.

Aa anlatsana. Nasıl doğum olayını falan merak ediyorum hastane olarak o konu da. Bende medipol istiyorum biraz pahalı ama uzmanlar. Benim gittiğim bölüm biraz daha sakin o yüzden hemşirelerle personelle falan gayet iyiler. Rahat hissediyorum kendimi

Aa anlatsana. Nasıl doğum olayını falan merak ediyorum hastane olarak o konu da. Bende medipol istiyorum biraz pahalı ama uzmanlar. Benim gittiğim bölüm biraz daha sakin o yüzden hemşirelerle personelle falan gayet iyiler. Rahat hissediyorum kendimi
Aynen iyiler canım Hemşireleri devamlı odaya girip ilgileniyorlar ama ben sancı çekerken asabi birine denk gelmiştim hepsi de aynı olmuyor tabi ama genel manada iyi.

Aynen iyiler canım Hemşireleri devamlı odaya girip ilgileniyorlar ama ben sancı çekerken asabi birine denk gelmiştim hepsi de aynı olmuyor tabi ama genel manada iyi.

Ayy inşallah iyi olanlar denk gelir o sancılı halde bi de surat çekilmez. Ben 2 kere nst için girdim doğumhaneye. Geçen gittiğim de de doğumhane de muayene etti acil doktoru.

Back
X