- 25 Şubat 2015
- 766
- 634
- 123
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #50.501
Selam anneler benim bugun kontrolum vardi..bebegim 31 haftalik ama 1 hafta onde gidiyor 32 gorunuyor. 1750gr 42 cm sizce nasil?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaaa. Ben oda seçmedim daha. Tarih belli değil normal beklediğimiz için. O an hangisi boşsa artık.Otel gibi :) bizim hastanedede odalar arasında 800-1000 tl oynuyor çok şaşırdım duyunca 4farklı oda seçeneği varmış süit oda delüks oda standart oda ultra lüks oda oha dedim yaa altı üstü doğurup gitcez bu ne böyle en standartı olsun dedim :)
Kızlar kontrolden geldim gece cok agrım olmuştu 33+4 2500kilo olmus ntsye girdim sancım çıktı Dr ilaç verdi sabah bıdaha çağırdı nst için erken gelebilir önlücez dedi inş erken gelmez bebeim eşimde yok yanımda![]()
teşekkür ederim canım hemen bakıyorum.canım ben o dönemki yoğunluktan buraya yazamadım ama lohusa pijamasını objeden aldım ben %70 indirim vardı bi sürü marka var içinde sattığı.. bana gayet uygun fiyata gelmiş oldu 2 gecelik takımı .. biri sabahlıklı ve bandı da vardı.. benim gibi aşırı sadelikten yana olan biri için çooookk iyi oldu o bant yok sevemiyorum çünkü o süslü püslü terliklerle taçları :/ obje devam ediyo mu bilmiyorum ama geçen gün dagide de indirim vardı yine.. bi bak istersen..
Sağol canım limonlu ıhlamur içtik kızımla babamızda üzüldü hasta hasta bırakıp gidicem sizi diyeDikkat et canım hamilelikte de grip çekilmiyor bol ıhlamur çorba falan iç kızına da içir inşallah iyi gelir.çok geçmiş olsun
Maşallah bebeğine canım gayet güzelSelam anneler benim bugun kontrolum vardi..bebegim 31 haftalik ama 1 hafta onde gidiyor 32 gorunuyor. 1750gr 42 cm sizce nasil?
hasta mı oldunuz kuzular siiiizzz analı kızlıSağol canım limonlu ıhlamur içtik kızımla babamızda üzüldü hasta hasta bırakıp gidicem sizi diyeona bir iki güne iyileşiriz diye moral verdim ama gelde bana sor
inşallah bu 10 günde hayırlısıyla biter sonra 2 hafta kalacak inşallah :))))
Cok tesekkur ederim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinMaşallah bebeğine canım gayet güzel
mümkünse benimkini deOlur olmazsa biri senin oğlanıda doğursun![]()
Canım bende bugün geldim doktordan,32+4 teyiz.nst de hafif sancı çıktı benimde.2100kg bebeğim.adalat verdi sabah akşam.pazartesi tekrar nst çekilcem.yine sancı çıkarsa doktor hastaneye yatırcak serumla başka ilaçlar vercek.açılma yoksa korkma.ilaçlarla en az 2-3 hafta daha tutarlar.ki doktorum bugün doğsa bile korkma sadece biraz zayıf olur ama hiç bir sorun yaşanmaz dedi.ki senin kilo ve haftan daha iyi.bolbol dinlen,Allahın izni ile en riskli zamanlar geçti,Rabbim vakti saatinde sağlıkla doğurmamızı nasip etsin...Kızlar kontrolden geldim gece cok agrım olmuştu 33+4 2500kilo olmus ntsye girdim sancım çıktı Dr ilaç verdi sabah bıdaha çağırdı nst için erken gelebilir önlücez dedi inş erken gelmez bebeim eşimde yok yanımda![]()
Ben grip olduğumda Allahtan kızıma bulaşmamıştı senin işin biraz daha zor ama öyle 10 gün sürmez Canım 4-5 güne toparlarsın inşallah.Sağol canım limonlu ıhlamur içtik kızımla babamızda üzüldü hasta hasta bırakıp gidicem sizi diyeona bir iki güne iyileşiriz diye moral verdim ama gelde bana sor
inşallah bu 10 günde hayırlısıyla biter sonra 2 hafta kalacak inşallah :))))
Ben çok beğeniyorum ama 1 yaşa kadar kullanılıyor diye almadım onun yerine park yatak aldım internetten bakarsan belki bulursun çarşafıKızlar merhaba,
Sepet beşik aldık arkadaşlardan, ama içine çarşaf bulamıyorum. Sadece lastikli çarşaf istiyorum 2-3 tane değiştirip kullanmak için. Sizlerden alan oldu mu böyle beşiklerden? Nasıl çözüm buldunuz?
Bence iyi canım ama için rahat etmiyorsa kaşar muzu falan dene Can'ım sağlıkla gelsinKizlar bizde kontrolden geldik 1860 gr kizim biraz zayif mi sizce normalde 32. Haftamdayim ama genelde olcumleri bikqc gun geride yaziyo baktimda
Yaaa valla ben hayatim boyunca mulayim bi tip oldum saygida kusuretmeyen boyle istemes3 de ayip olmasin diyip yyine alttan alan bir tip ama bu konuda artik dolmaya basladim simdilerde boyle karismalar da artti.. Dayanamayip artik alinsalar da konusucam ben yeter yani.. bizim cocugumuz bizim kurallarimiz olmali haddini bilmeyen alinganlik nedenini kendinde arasin ..Gelde anlat kuzu ne diyip de opturmuycez![]()
Sağol canım havalar bozuk ya analı kızlı kapmışız şifayı neyse annem iyi bakar bize.hasta mı oldunuz kuzular siiiizzz analı kızlıooyyyy kıyamam dikkat edin kendinize datlımm
Yoo değil, aramızda bir gün var benimki de 1780 gram haftasıyla uyumlu Dedi doktorKizlar bizde kontrolden geldik 1860 gr kizim biraz zayif mi sizce normalde 32. Haftamdayim ama genelde olcumleri bikqc gun geride yaziyo baktimda