• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sagol canim benim 7 ekimde randevu var ona gore gun verecek 10 ekim 36 olucagiz rabbimin izni ile canim pozisyon karisikti biri enine duruyor o bana sanci yapiyor digeri bas asagida usg vermedi yuzu verseniz dedim birbirine girmis gorunmuyor dedi cok uzuldum ama saglikli yaa cok mutluyum elhamdulilah rabbime ...

Canim zeynebe ve sana gecmis olsun rabbim esinle tez zamanda kavustursun yolu acik olsun canim
Enine boyuna oraya sıkıştılar annesi iki kişi napsınlar kuzular:KK70: neyse doğunca atarsın foto sende.hayırlısıyla dogsunlar canım

Sağol canım amin dualarına.

kizlar size birşey soracam arkadaşım bana meryem ana otu göndermiş kullanımını bilen var mi birde bunun hepsini mi suya koyacağım yoksa bir kökünü mu

Eklentiler

• 20160923_180630.webp
    20160923_180630.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 35
Kizlarrr 2 tane sorum var, birini cevaplasaniz da olur :) Bikac fikir almak istiyorum.

1)Bebek bakim ürünü olarak neler almaliyim ve hangi marka olsun?
2)Hastane çantasına koymam gerekenler neler?

Yardimci olan olursa cok sevinirim:KK68:

Kizlarrr 2 tane sorum var, birini cevaplasaniz da olur :) Bikac fikir almak istiyorum.

1)Bebek bakim ürünü olarak neler almaliyim ve hangi marka olsun?
2)Hastane çantasına koymam gerekenler neler?

Yardimci olan olursa cok sevinirim:KK68:
Bebek bakım ürünlerini mustela aldım arastırabilirsin canım..bende çantamı hazırlıyorum Canım Bebek için 2tane hastane çıkısı 2battanıye ağız mendili çorap biberon pişik kremi bez ıslak mendil yada pamuk zıbına benzer atlet ismi ne bilmiyorum cıtcıtsız olan dıyeyım:)yelek..kendim için 2pijama ve gecelik yelek veya hırka ped göğüs ucu kremi göğüs pedi terlik taç emzirme sütyeni kişisel bakım ihtiyacları canım suan bunları koydum aklıma geldikçe koyucam

Aynen canim oğlum 4. 200 gr doğmuştu doğduktan sonra zayifladi sütüm yaramadı galiba 4, 5 aylıkken mamaya başlamıştık.
Kizimda 3. 350 gr doğdu, masallahi var nası doğdu iştahlı bir kız oldu çok çabuk toparladi, inşaallah buda en az 3000 gr olurda abkasi gibi toparlar inşaallah
İnşallah cnm bi 3 kilo olsa biraz ele gelir en azndan:)snra sütumüz yarar insallah

kizlar size birşey soracam arkadaşım bana meryem ana otu göndermiş kullanımını bilen var mi birde bunun hepsini mi suya koyacağım yoksa bir kökünü mu
Ilık su dolu bir kaba yaprakları suyun içine gelecek şekilde konulur yavaş yavaş açılır yapraklar .doğuma giderken rahmin çabuk açılmasına niyet edilir okunabilirse Meryem suresi okunur..suyundan içende var ben içmemiştim.doğum yaptıktan sonra hemen sudan çıkarılırki rahim toparlansın..ben internetten aldım orjinalini bulamadım

Hahahaha mümkünatı yok mecbur doğurcaksınız @urashaa :KK76:
Bn bu dogurma korkusundan nası bi rüya gördüm.anlatayim.gece dusundm canlı canlı kesilcem diye korktm kndi kndime.snra rüyamda eşim arıyor çocuk doğdu hastaneye gel diyor karnima bakiyorm bebek oynuyo nasıl olur diyorm artık yeni bi teknoloji cikms böyle de doğuyor diyor bn de giyinip gidiyrm bebeği gormeye:) böyle bsy olabilir olamaz mi:)

Sagol canim benim 7 ekimde randevu var ona gore gun verecek 10 ekim 36 olucagiz rabbimin izni ile canim pozisyon karisikti biri enine duruyor o bana sanci yapiyor digeri bas asagida usg vermedi yuzu verseniz dedim birbirine girmis gorunmuyor dedi cok uzuldum ama saglikli yaa cok mutluyum elhamdulilah rabbime ...

Canim zeynebe ve sana gecmis olsun rabbim esinle tez zamanda kavustursun yolu acik olsun canim
Maşallah cnm kızlarına çok güzel kiloları boyları vaktinde gelirler insallah

Ay ben bi kez icim dedim kusa kusa canim cikti hic benlik bise degilmis :işsiz:
Aaaa hadi yaaa ben 3 aylıkken grip olmuştum bi kaç kere boğazımı yumuşatsın diye yapıp içtim ama bebeğe kilo yaptığından haberim yoktu :)) aslında kötü değildi tadı ama seni niye öle yapmış garip?? :)))

Bak bunları aldım cnm yapılmış halini sordum 75 -100 arası fiyatı.ben boş çerçeveyi 18,kumaş 7,5 harfler tanesi 1 lira birde danteli falan var 35 lira civarına denk getirmiş oldum

Çok iyi almışsın cnm.Kolay gelsin :)

Bu şekilde hali de 35 liraymış

Bende bu şekilde görmüştüm cnm.40 lira demislerdi.
Senin aldgn 18 liralık olanda arka kartonu ve süngeri var mı.bende kumaşı kendim yapistrmak istiyrm çünkü de.takı yastgylla falan takim yapmak için

Kızlar merhaba... Benim çok endişelerim var. Doktor çok değiştirdim kimisini hastane yüzünden kimisini ilgisizlik yüzünden.... Bu vakte kadar 4 tane doktor değiştirdim ve en son doktorumu da hastane yüzünden değiştirdim hastaneyi değiştirip güvendiğim bi hastanede iyi diye duyduğum bi doktora geçtim ve ilk randevu da bana bundan sonra bu hastane de olmayacağım Medikal Park a geçeceğim dedi.... Artık bi son bulsun istiyordum zaten 32 haftalık oldum bebeğimin gelişimi de 2 hafta önde gidiyor vakit dar.... Ya doktoru ya hastane yi değiştirmek zorunda kaldım yine ve neden benim başıma bu geliyor neden böyle tek bi doktor da sabit kalamadım diye üzülüyorum. Ben normalde başka şeylerde birşey değiştirmeyi hiç sevmem mesela hep aynı kuaföre giderim değişikliği sevmiyorum ama benim için çok önemli olan bebeğimin gebelik takibi konusunda bu sıkıntıyı çok yaşadım ve çok üzülüyorum. Şu an doktoru değiştirmektense hastaneyi değiştirme kararı aldım ve doktorun geçtiği Medikal Parka gideceğim. Ama Kocaeli de yaşıyorum burada ki medikal park lar hakkında hiç iyi şeyler duymuyrum doktorları iyi seçip hemşire ebeleri suratsız işten anlamayan kişileri alıyorlar işe diye zaten ilk doktorum medikal park daydı sırf bu söylemler yüzünden hastaneyi değiştirmiştim. Şimdi yine bu hastaneye devam edeceğim sanırım çünkü doktor değiştirmekten yoruldum hem de çok.... Bi doktor da sabit kalmadığım için çok canımı sıkıyor. Doktor gebelik takibime geç başladığı için bazı şeyleri atlayabiliyor..... Bi de en son 7 eylül de gitmiştim randevu ya ve ben mesaj attım doktora ne zaman geleyim diye 7 ekim dedi. Bi sürü şikayetim var problemim var sorularım var 7 ekim i kim bekleyecek. Gebelik şekerim var sıkı takipte olmam gerekmiyor mu??? Kızlar çok canım sıkılıyor bugün bebeğim içimde az ve cılız oynadı şu an hiç oynamıyor çok endişeleniyorum. Bugün dayanamadım 7 ekimi beklemmek için mahalle de ki semt polikliniğine gittim. Bebek 2500 gram olmuş 32 haftalığım ve doğumum nasıl olacak bebek her geçen gün büyüyor. Diyet yapıyorum şükür şekerim normale döndü sürekli ölçüyorum. Bugün gittiğim semt polikiliniğinde ki doktor doğru düzgün beni dinlemedi gebelik şekerin varmış acil şeker ölçümü yaptır dedi bana ben zaten sürekli ölçüyorum aletim var dedim. Beni hiç dinlemiyor doktor. Seni diyetisyene yollamam lazım diyor ben zaten diyetisyenin takibindeyim diyorum hiç duymuyor beni adam. Karnın da kalbi durup ölürse görürüsün dedi. Ama tamam bende bunu biliyorum ama ben zaten diyetisyene gittiğimi söylüyorum ve sürekli evde ölçüm yaptığımı biliyor neden ısrarla kendi bildiğini yaptırmak istedi anlamadım beni uğraştırdı. Eve geldim yaptırmadım şeker tahlili çünkü aç değildim. Doktor bebeğin ölür deyip durdu moralim alt üst oldu. Bi de doğuma 1 ay kalmış senin dedi. soru sordum cevap vermedi. Ben zaten kendi doktorumun randevusu uzak tarih diye gittim kontrole içimi daha da kararttı :KK43: İçimi dökmek istedim sizlere beni en iyi sizler anlarsınız....

Bn de korku var ama daha çok da sabırsızlık var bir an önce kavuşmak istyrm artık :)
Bende doğum korkusu bi ara çok fazlaydı bu aralar bebeğime kavuşma isteği önüne geçiyor bi de son vakit bi sıkıntı olur da bebeğime bir şey olursa diye öyle korkuyorum ki. Yeter ki sağlıklı olsun ben kaç gün sancı çekeyim diyorum

Back
X